• Izet Hajrović
    2.9k
    Famozni Kvasina tvrdi da je Baturina prodan i da sljedećih dana ide potvrda. Ima li što u tome ili lupa u prazno kao inače?
  • Krizy
    49.2k
    Standardna lupetanja prije važnih utakmica.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    gdje i za koliko? Vjerovat ću tek ako sve karte baci na stol
  • Daliban
    3.8k
    Sada stiže vijest iz Rumunije da je Dinamo zainteresovan za Raula Florucza, 23-godišnjeg dečka koji u ovoj sezoni igra fudbal života.Ivdzo11
    Ograničen.

Dinamo ubuduće mora više pažnje prilikom transfera davati fizičkim predispozicijama igrača. Brzina, agresivnost, moć u duelu je trenutno ono što nas stavlja u podređeni položaj u utakmicama sa jačim ekipama.Calello5

:up:

Ali ne za vezne pozicije. Tamo je bitno samo da imaju dobar prvi korak i da su agilni. Mekana jezgra i fizički moćniji vanjski krug (stoperi, bočni, napadači). S tim da i taj vanjski krug mora biti izuzetno tehnički potkovan. Kod nas je problem što mi više pažnje moramo davati svim tim elementima, i tehnici i fizici. Problem je što općenito dovodimo meh igrače.

Fizički kapaciteti moraju biti osnovni preduvjet i u omladinskoj školi i kod transfera, a sve dalje je nadogradnja - tehnička, taktička i mentalna.sebenico

Tehnika i osjećaj za igru moraju biti osnova u školi. Fokusirati se na fizikalije nauštrb tehnike i vica bi bilo pogubno i to je pogrešan smjer. Međutim, klince treba kvalitetnije profilirati u skladu s ovom idejom iznad - mekana sredina, fizikalnija periferija.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Dok ne dođe Miro i demantira ovo sve oko Martina ja ću živit u strahu...
    Znam da ćemo se kad tad rastat sa njim ali zima je zaje..n tajming za to.
  • Crni86
    6.9k
    a daj mi rec zakaj bi ga prodali na zimu?

Mucnite malo glavom kad cujete neku vijest.

Financijsko stanje je trenutno okej, ljudi u klubu su pokazalai da imaju filinga za rezultat kad nisu pustili batija i sucka na ljeto. Zasto bi sad netko iso prodavat svog najboljeg igraca kad smo na -4, jos zivi u lp i imamo love?
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    čudno mi je to jer Miro uvijek demantira laži oko mog i njegovog ljubimca a sad šuti...prodali smo i Olma na zimu,zato se bojim.
    Ako ga već idu prodat nadam se da će do ljeta bit naš na posudbi.
  • Crni86
    6.9k
    prodali smo olma prije 5 godina pod drugim ljudima.
  • miro
    5.1k
    Prodaja u polusezoni ne znači nužno i odlazak odmah sad na zimu
  • Facke
    4.6k
    Morem vam ja demantirati za Florucza da nist od toga.
    Dinamo na zimu oce levoga beka, napadaca i igraca za vezni red.
  • Crni86
    6.9k
    znaci ti si pisao clanak za SN :wink:
  • plavadesetka
    58
    Dinamo ima svoju školu koija je jedna od najboljih na svijetu i ima specifičan stil koji gaji. Veliki je rizik to odbaciti i hvatati nešto drugo u čemu su mnogi bolji i imaju više iskustva. Ta škola daje stopere i vezne, ali se muči s krilima, bekovima i napadačima. U tim ulogama je doselekcija mladih igrača kroz regiju (i s većim fokusom na fizikalije) vjerojanto optimalno rješenje.

Što se tiče stopera, ako nam AEK za par milijuna ukrade Galešića ispred nosa kao što se piše, mislim da ćemo se kajati.
  • Daliban
    3.8k
    Dinamo na zimu oce levoga beka, napadaca i igraca za vezni red.Facke

Drago mi je čuti da su problemi na stoperskim pozicijama riješeni, s obzirom da ne tražimo stopere.

Od krucijalne važnosti su nam dva rotacijska igrača, veznjak i napadač. Na to se trebamo fokusirati. Što više rotacijskih igrača skupimo za klupu, to će udarnih 11 bolje igrati.
  • Niko1986
    417
    Ako se Perić i Perković vrate, a do tada bi trebali, imaš Torrentea, Bernauera, KTC-a, Perića, Perkovića i ako ti baš zatreba i Ristovski može odigrat stopera. Nije mi stoperska pozicija prioritet.
  • Droljo
    10.3k
    Prodaja u polusezoni ne znači nužno i odlazak odmah sad na zimumiro

Trebala bi. Ne treba nam tuđi igrač koji čuva noge.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions