• Marquis Manners
    93

Misliš da bi igrali da su kod nas?
    Desno pored nedodirljivog ne igra RPG kamoli Mikić.
    Samo kažem, nadam se da griješim.
    Meni to sve tako izgleda, da su ti momci dobri igrali bi bar zadnjih desetak minuta u Hnl-u.
  • Marquis Manners
    93

Govorio sam da je taj GC promasaj od igraca, svi ste ga zazivali u Dinamo.
  • Orc123
    12.6k
    zato igra standardno i dalje u Pau? Je, ocito da si ti u pravu ....
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Stranac ako dolazi u Dinamo mora bit pojačanje a ne popuna kadra.
    Dantas je svakako jedno od pojačanja za nas.
    Ako osvojimo HNL mislim da je on naš 100% najviše zbog igranja lige prvaka a i imali bi love ponudit mu dobar ugovor.
  • Orc123
    12.6k
    a kaj mislis kakav ima ugovor u Osijeku....pa tamo nema nitko vise od 200tis cca.....Dinamo ako ga zeli, a bilo bi ludost da ga nismo zapazili, on je nas ..... Nikakav basnoslovan ugovor ne treba za to.
  • Crni86
    12.7k
    ti tvrdis da ih neno ne stavlja jer ne valjaju, ajde se dogovori vise jel uh ne stavlja jer ne valjaju ili nisu kod nas jer ne valjaju.

Vidljivo je da dolazis ovdje s ciljem da trollas.

Nas je ak se krene sad vec u tihe pregovore, a ne za 3,4 mjeseca kada ce ponude stizat sa svih strana. Valjda nas sd prati ligu.
  • Daliban
    4.1k
    Meni se Dantas ne sviđa.
  • nemapredaje
    5.6k

:lol: :lol: :lol:

Koji si ti car.

Sorry, znam da spamam, al kak si uklizao sad odjednom mi je top.
  • Paggini
    59.6k
    77qM6Gg.jpeg

Al se slažem s Dalibanom, također nisam fan. Pogotovo ne za Dinamo.
  • Droljo
    18.7k
    Dantasa sam slabo gledao ali ima tu forumskih stručljaka koji one grafove rokaju i detaljne analize bacaju. Tak da čekam egzakt podatke pa ću se onda prikloniti većini u koju god to stranu guralo :snicker:
  • Mali Zeus
    18.8k
    Nije ti zgodan?
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Gledam skoro svaku utakmicu HNL-a i Dantas me je oduševio koliko je lagan u igri.
    Otporan je na presing i ima odličan zadnji pas što se je vidilo u asistenciji za Hernanija protiv nas.
    Neki dan protiv tovara također odličan,onaj prvi gol Osijeka ne bi se mogao uigravati na treningu da on nema tu lijepu rezanu loptu iz ubačaja.
    Također,imao je još jedan vrhunski zadnji pas za Hernanija kad je Lučić obranio zicer.
    Svakako pojačanje za nas jer se na ljeto vjerojatno opraštamo od Sučića i Baturine.
    Treba još uzet u obzir da je odigrao tek 7,8 utakmica...kad uđe u potpuni ritam bit će još bolji.
  • Laugreano
    4.5k
    Nismo ni sumnjali. Za kojeg god igraca se nekoliko ljudi na forumu slozi da je dobar, ti udaris kontru. Zanima me sad zasto ti se ne sviđa?
  • Droljo
    18.7k
    Zanima me sad zasto ti se ne sviđa?Laugreano

Znam ja!
    Pavić je mlađi i ima višlji plafon a ivanović ima bolje napadanje prostora.
  • Daliban
    4.1k
    Mislim da je dobar igrač, ali bojim se da je fizički slab za naše potrebe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.