• Navijač Dinama
    8.7k
    A mislim, malo previše se serucka da tako nazovem o Mmaeu, čak i opravdano, ali ispada koda smo od početka sezone svi baš vrli i stručni analitičari znali da će se eto desit to što jest.

Čovjek je do zadnjeg derbija bio odličan, djelovao kao pojačanje, a onda se desio neki pad, čak više rekao bi sa psihološke strane da ga je prebacilo i da je zabrijao, šta se konkretno desilo, pojma nemam, ali sigurno da trener kao i za ovo tako i za sve druge igrače i zalaganja vidi na treningu, svlačionici, oni što mi ovdje na forumu nemamo pristup i što ne vidimo, pa možemo samo ili vjerovat medijima i insajderima ili ne.

Derbi je gol njegov, čovjek izljeće na Prpića na 35 metara, i ostavlja samog Livaju, da ne znam kakav je šetač po terenu, najboljeg protivničkog igrača i jedinu prijetnju u napadu ne smiješ ostavit, ne vezano sad za kvalitete i klasu Livaje(ima ih da se ne lažemo, al nije tema ovdje).

Protiv Bayerna se taman uklopio u ono sivilo, protiv Belupa također, čak što više bio je ponajgori tu utakmicu, zatim ga onaj iz Osijeka spržio ko da je Usain Bolt i ta utakmica teški zaborav.

Ako je takav po ponašanju kako se piše, stvarno jebiga, trebali bi se stranci koji dolaze naučit iz primjera prvo KTC-a pa i Bernauera(na stranu igrački nedostatci) kako se stranac profesionalno odnosi prema svetome dresu.
  • DiddyGuela
    2.2k

Strasan iznos. Za ovo netko osobno mora odgovarati u klubu. Ovo je "rikverc" magnituda financijske stete klubu.Na jednom transferu popusit ovoliku lovu a da igrac prakticki nece zavrsit ni polusezonu... Ali to je valjda sada OK,nemoj kritizirat ili propitkivat.

Cca. 2M€ za odigranih 11 utakmica preko one stvari.
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    po njegovom govoru tijela bojim se da bi taj mogao presjedit cijeli ugovor na tribini bez ikakvih problema.
  • Jos-Optimus
    3k
    Malo previše kenjate s tim Galešićem...ništa nije sigurno, pa Lešković je imao i bolje reference pa evo gdje je sada
  • Captain America
    18.3k
    Ako je takav po ponašanju kako se piše, stvarno jebiga, trebali bi se stranci koji dolaze naučit iz primjera prvo KTC-a pa i Bernauera(na stranu igrački nedostatci) kako se stranac profesionalno odnosi prema svetome dresu.Navijač Dinama

Takve karaktere ko što su KTC i Bernauer, a ranije Soudani, Cufre i Tonel moraš tražiti svijećom. Nije bezveze Rile kritizirao strance da ne shvaćaju di su došli.

Skoro 20 godina traju Dinamove "avanture" sa strancima, a možeš ovu petoricu smatrati pozitivnim likovima po atmosferu u svlačionici (Dudua i Olma ne smatram strancima). Neki i dalje to ne žele prihvatiti pa je topic scout službe pun razno-raznih latinosa, Afrikanaca i likova iz ko zna kojih vukojebina, a zonaši maštaju da budemo hrvatski Šerif.
  • San Lorenzo
    17k
    Na kraju će izvuć od Dinama preko 2 milijuna za 3 mjeseca.
    Katastrofalan posao
    Maxova dijagonala

Kako za koga, za Samyja je ovo gaža života. :ok:
  • hardek
    3.1k
    Znači dajemo mu dvogodišnju plaću za rastanak. Čovjek nas je izradio u maniri onih brazilaca od prije 20 godina koji su izfejkali cijelu karijeru
  • NitkoBitan
    19.5k
    A da, izvor?

Kako nogometni klubovi ne mogu bit zasticeni u ovakvim situacijama nemotiviranih i disfunkcionalnih pojedinaca, strasno. Navedite mi bilo koji posao u kojem mozes zabusavat bez ikakvih posljedica... dapace, jos te nagrade dvogodisnjom placom za rastanak.
  • Jaro
    7.8k
    Navedite mi bilo koji posao u kojem mozes zabusavat bez ikakvih posljedica...NitkoBitan

ilo koja managerska pozicija u drzavnim firmama :rofl:

Jos dok "radis" nakrades se, i onda uzmes otpremninu (ak si dovoljno visoko - ugovor si sam sebi slozio) i to je to...
    Nitko ne sprecava klub(ove) da se ugovorno zastite kod potpisivanja i stavljaju kojekakve uvjete - samo naravno, na te uvjete mora i igrac pristati, al da - Mbappe ima radijus kretanja osrednjeg golmana u Realu - pa zaradjuje desetke milijuna - jbg - rizik posla...
  • Dani Olmić
    524
    nikoga - mogu se kladit da se nece dovest kapitalca stopera
  • sebenico
    902

Misliš? Nemaš povjerenja u struku?
  • Paggini
    27.2k
    ↪Daliban nikoga - mogu se kladit da se nece dovest kapitalca stoperaDani Olmić

Može, pišem ti ban ako dovedu, samo mi daj definiciju što je po tebi kapitalac.
  • Dani Olmić
    524
    nisam se s tobom kladio, nego s dalibanom ..

Kapitalac bi bio tocno onaj kakav je i Mmaee bio u prvih par utakmica kad smo ga dizali u nebesa (ukljucujuci i mene)

Stoper koji ce ti u kontinuitetu donjet stabilnost, lakocu i klasu u obrani …
  • Paggini
    27.2k
    Kapitalac bi bio tocno onaj kakav je i Mmaee bio u prvih par utakmica kad smo ga dizali u nebesa (ukljucujuci i mene)Dani Olmić

Pa čekaj malo onda, tad je bio kapitalac, ali sad je ogromni promašaj uprave? Pa nije mi to neka definicija hjoj, to bi značilo da moramo pričekati pola sezone da donesemo sud, jel?
  • Droljo
    9.2k
    to bi značilo da moramo pričekati pola sezone da donesemo sud, jel?Paggini

Davno smo to prevazišli. Odma ide pljuvačina hardcore!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.