• OsamŠest
    3.6k
    I još jedan p.s. jučer sam vidio Miškovića, bio je na tekmi, tko zna koje su bile teme.Haza

@Dani Olmić kaj ti veliš na ovo?
  • Droljo
    9.1k
    Zamjena galešić - mmaee i mi plaćamo obojici plaću te dodajemo 4,5 mil eura rijeci. Ako se miškovića pita...
  • Medvedgrad
    310
    Zamjena galešić - mmaee i mi plaćamo obojici plaću te dodajemo 4,5 mil eura rijeci. Ako se miškovića pita...Droljo

Plus Janković.
  • Droljo
    9.1k
    Plus Janković.Medvedgrad

Bravo majstore. Kak sam to uspio zaboravit. :lol:
  • Toni90d
    721
    Zamjena galešić - mmaee i mi plaćamo obojici plaću te dodajemo 4,5 mil eura rijeci. Ako se miškovića pita...
    — Droljo

Plus Janković.
    Medvedgrad

Nećemo biti cicije, igramo LP, dodat ćemo još 5 milijuna i dovesti Pašalića u paketu.
  • Jaro
    7.8k
    Mmae je "odradio" ugovor bez igre u Ferencvarosu, bude i tu jbg... kolko jos - 3 i pol godine?
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Nadam se da je sada malo jasnije na koga se zločesti senator Rile referirao u svojim izjavama.
  • Noel
    7.1k
    Evo nakon Mihaličenkovih bokserica imamo i Mmaeove zimske gume.
  • Maximo
    565

Al da smo potpisali ugovor s tim likom na 4 godine...a s RPG-om na 2...
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Pazi ti njega očekivao je da bude u prvih 11 protiv Borusije a Nestorovski penzioner ga siluje :lol: :grin:
  • San Lorenzo
    17k
    Sammy Mmae od danas nije dio prve ekipe Dinama do daljnjeg. Čini se da je svoje odigraoMiro Vugrinec

Super vijest koju sam očekivao par dana nakon Osijeka...nije sramota biti loš, ali ono kako se on ponašao na toj utakmici se ne oprašta, liku je svejedno jel 0-3 ili 3-0...scene na koje sam zamračio su one pred sam kraj utakmice kad svi jurcaju da pokušaju zabiti neki gol, a Samy ležerno vraća loptu s centra golmanu, minutu nakon toga mu treba 30 sekundi da izvede aut na našoj polovici.

Ne ponovio se više takav bilmez u našoj svlačionici.
  • Dani Olmić
    522
    nadam se da su galesic i selahi bili tema
  • morales
    190
    Za ove sto kazu dosao igrat ligu prvaka pogledajte ponovno utakmicu s bayernom igrao je nonsalantno ko da je napusen.Kazete nije maric kriv sto se ne zalaze,svi su osim njega znali da lik debil kojeg ne zanima nogomet i dadnes mu ugovor na 4 godine.Netko je i ovdje na forumu nmg se sjetit tko pisao kako su se navijaci ferencvarosa smijali na spomen njega.
  • Jaro
    7.8k
    ko da je napusen.morales

Vidim, ima ekipe koja fino upija tekstove "novinarcica" - doslovno preuzeto iz novinskih clanaka s (blagorasistickim) usporedbama s nalusenim Bob Marleyem... Bravo!

svi su osim njega znali da lik debil kojeg ne zanima nogometmorales

A ovo je jos veca laz:

cestitke struci na uspjesno obavljenom poslu

Lajkam ovakve igrače, Afrikanac born and raised in Europe. Best of both worlds

Dobrodošao igračino!

Po svemu viđenom mislim da je riječ o dosad najvećem pojačanju ovo ljeto

Mislim da je veliko pojacanje, nesto kao Cufre.

Nas 1.stoper, stup obrane, fajter i ZID.
    Doktor, doktorcina od stopera.

Samo neke reakcije "svih koji su znali da je debil kojeg ne zanima nogomet"...
  • morales
    190
    imao je i probleme u ferencvarosu jedva su cekali da ga se rjese,lik se protiv bayerna u lp šeta po terenu kad nema motivacije za takve utakmice kakvog ga ocekivat u hnl u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.