• Jaro
    8k
    Jos bude ga Bjelica vratio posto nema za zapisnik vise popunit... Ne zapisnik, nema ni za 11...
  • Droljo
    9.4k
    Pa ak se lik trgne i počne igrati kako treba i davati sve od sebe zašto ne? Machada se vraćalo nakon srednjeg prsta navijačima (što je po meni neoprostivo) i dala mu se kapetanska traka!
    Ako mali odluči igrati nogomet i zalagati se svi bi bili na dobitku da ga se vrati. Nije on loš nogometaš...
  • Maxova dijagonala
    2k
    ma tip je rupetina.
    Već protiv Istre,Šibenika i Rijeke je imao žestoke propuste ali spašavali su ga VAR i Nevistić.
  • Droljo
    9.4k

Nešto je i do voljnog momenta i kad nisi 100% u utakmici. Kreneš djelić sekunde kasnije i gotovo je frende, kasniš...
  • Crni86
    5.3k
    Mislim da je on sve kredite ispucao. Takve karaktere sto prije odstranit iz svlacionice da se atmosfera ne zatruje.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Mislim da ce se njemu raskinut ugovor vec na zimu kao sto je slucaj bio i sa Bogdanom.
  • Sixthway
    546
    ja Machadu nikad to nisam zamjerio jer je onda većinski na zapadu bila rulja koja je podržavala Daltone i bila protiv boysa i nikad nisu bili podrška momčadi već uvijek samo zviždanje i navijali samo za Tatu. Čast izuzecima.
    Da se vratim na Mmmaeea , najgore kaj se može dogodit za Bjelicu da mu da šansu on je iskoristi i na taj način se sposere po njegovom egu. Kad smo upali u prve probleme i prve poraze taj dečko je bio glavni krivac, ali loše igre i rezulati su se nastavili i bez njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.