• Danko
    1.2k
    IMG-20241129-084600.jpg

Kad je došao pitao sam frenda marokanca, inače prati nogomet full, kakav je ... izgleda da je ga je dobro opisao
  • ElDorado
    420
    I sad nakon sve štednje oko transfera spušiš 3-4-5 milja na debila
  • Orc123
    8.8k
    eto prvi puta nam je da smo spusili....dosad neviđeno jel da? Uopce nismo imali i gorih primjera..ne treba ici daleko u proslost! Vise smo spusili na ebenom Stefulju kojeg jos placamo...Sutala ne vrijedi ni spominjati, onog Crnogorca Milica platili 0,5mil eura....spusili smo na Mmaeu u najgorem slucaju nesto preko milje eura....ako ce ga izbaciti rijesit ce ga se na zimu! Ni prvi ni zadnji, nirko nije iznad Dinama. Ego si nek ostavi u Maroku...
  • ElDorado
    420
    Slažem se samo konstatiram. Al ne znam kak si na milju dosao. Pa vec smo dali 750k za potpis i plaćica i na milji si. Kak ga se rjesit kad ima osigurano 840kx4 ak bu jos 3 i pol godine mjenjal gume.
  • Orc123
    8.8k
    sluzbene info nema, barata se ciframa od 400 do 800tis...... Bonus za potpis plus polugodisnja placa jer ako nece biti u kadru rjesavat ce ga se na zimu....naci ce se neki kebabspor za njega...nije on srot igrac nego luda glava
  • Danko
    1.2k

Pa nije baš isto, šutala su ubile ozljede , štefulj se nije razvio kako je bilo planirano, jbg događa se u nogometu nemreš to posebno zamjerit
    Ali dat 4 godine ugovora tipu a da nisi provjerio kakav je karakter to mogu zamjerit
    Pa šta mu nisi dao 1+1 ili 2+2 bar...
  • ElDorado
    420
    Meni nikak nije jasno kak je lik s takvim CVjem proglasavan čudom i kapitalcem
  • Droljo
    9.2k
    Još ništ ne znamo. Možda nam se višestruko isplati. Nije ništa rešeno...
    A koja je fora sa gumama? Nisam uhvatio...
  • Ivdzo11
    4.4k
    Prema informacijama iz kluba Dinamo je za rastanak spreman ponuditi milijun eura, Marokanac bi dva, pa je lako moguće da će se naći na pola puta i uz stisak ruke zauvijek se rastati – Mmaee s milijun i pol eura više, Dinamo s milijun i pol eura manje.

Zar ne postoji opcija cekati zimu pa ga pokloniti nekome samo da ga se rjesimo
  • Captain America
    18.3k
    Dodaj na to plaćenu proviziju i plaću za 6 mjeseci i mogli smo imati Galešića. Nadam se da su izvukli pouku...
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    ne zaboravimo i masan bonus za potpis koji je već dobio od nas.
    Na kraju će izvuć od Dinama preko 2 milijuna za 3 mjeseca.
    Katastrofalan posao
  • ElDorado
    420
    Pa se sjetimo stare poslovice: Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino
  • Droljo
    9.2k
    Dodaj na to plaćenu proviziju i plaću za 6 mjeseci i mogli smo imati GalešićaCaptain America

A on je Beckenbauer? A šta da smo dali 4 mil mišku + njemu 550k godišnje na 4 godine i ispadne drvo kojeg su silovali hr trećeligaši u sloveniji? Ili je to egzakt i on bi rešio sve naše probleme?

ne zaboravimo i masan bonus za potpis koji je već dobio od nas.
    Na kraju će izvuć od Dinama preko 2 milijuna za 3 mjeseca.
    Maxova dijagonala

Ne nužno. Imamo i mi pregovaračku poziciju. Lakše je klubu plaćati mjesečno do kraja ugovora nego bubnuti keš od jednom. Budeš ti stari trčao po maksimiru svaki dan od 7 do 3 do kraja ugovora ak se ne želiš dogovoriti. Mislim da mu nije to cilj i da ima ambiciju još igrati nogomet.
  • Danko
    1.2k

Ne postoje nikakve šanse da kod galešića ikad vidiš pristup poslu kakav ima mmae.
  • Daliban
    2.5k
    Jedva čekam vidjeti kakvog su nam kapitalca spremili kao zimsko pojačanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.