• Crni86
    4.9k
    Kakva sizofrenija, kadar je takav kakav je. Nadam se da su svi u klubu shvatili da prijelazni rok nije bas najbolje napravljen. Imamo i dalje 2 kriticne pozicije (6. i lijevi bek) te nije pronaden desni stoper (mma out).

Malo je tuzno mozda da je IO ocijenio prijelazni rok dobrim/pozitivnim a nismo pokrili dvije najkriticnije pozicije koje nas muce jos od neninog odlaska.

Druga stvar ako ocete ove hnl tutleke za to nam realno ni ne treba sd. To moze i bjelica odradivat, neces ti velikog biznisa eto mi svi tu vidimo roku jurisica niku galesica dantasa i sl. Mi kaj smo lajbeki to vidimo. Ja zelim faking sportskog direktora koji ce onda valjda bit malo bolji od nas, pa uvidjet da taj niko galesic vrijedi i da ga treba dovest kad je njegova vrijednost 500k, a ne 3+ milijuna. Koji ce uvidjet nekog naseg klinca iz austrije dok ima 16,17 godina kao ekstratalenta i dofurat ga. Al realno za sve to ti moras imat konekcije, veze, bazu ljudi, rasirenu skautsku sluzbu. Nije ovo gorica pa eto sad ce maric sebi poslozit to sve. Dragi ovo je dinamo, znaci mi trebamo top klasu sutra za male pare. Od kud? Pa tu dolazi taj sportski direktor sa svojim poznanstvima, bazom igraca i sl, da ispregovara najbolju cijenu i predstavi igracu nas projekt. Netko je spomenuo da je mma bio tek nas 4. izbor. Ej 4. izbor stopera smo tek doveli. Klub koji je danas 23. u LP. Ne vjerujem da smo se borili sa realom ili lpoolom za stopere, znaci da ili onaj koji je vodio pregovore nije uspio ispregovarat dobru cijenu (jer je neiskusan i nov u ovom poslu) ili nije uspio predstaviti igracu cijelu ideju i viziju kako bi se i on tu vidio ( opet jer nije dovoljno iskusan). Jednostavno SD u sebi mora imat tu jednu crtu trgovca, mozes ti bit sjajan u prepoznavanju igraca i razmisljanju ali ako ne mozes i ne znas to sve ispregovarat dzabe ti bilo kakav drugi talent. Ti se tamo boris sa lavovima, a u bitku saljes mačića.

I slazem se da 70-80 posto momcadi treba biti s ovog podrucja, nije predobro krcati momcad sa strancima koji ne razumiju nas mentalitet (kao sto se radilo sa juznoamerikancima jedno vrijeme).
  • CastAway1986
    1.7k
    Koja je više fora s tim Franom Ivanovicem?? :lol:
    Ako me iskreno pitate ja bi ga rado u dresu Dinama
  • Peškaman
    5.1k

Daliban više puta spominjao da je po njemu Ivanović igrač za nas jer napada dubinu.
    Poslije toga ljudi počeli s tom forom i "ismijavanje" Dalibana.
    Ono,bilo smiješno prvih 10 puta,nakon 100+ puta i ne baš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.