Zabio je i 3 u HNL-u, nije mu sezona počela prelaskom u Union. — Daliban
, u pravu ste vi kaj ste navijali da dovedemo ono drvo Buksu. — Daliban
Dobro pametnjakoviću, znaš šta sam mislio - nije se dovelo šesticu, lijevog beka i trećeg napadača i to je problem prijelaznog roka, a ne ovi koji su dovedeni. Ovi koji jesu dovedeni, po meni, će biti pojačanja osim nabrojene dvojke i uopće mi je glupo divljati i derati po njima (osim po Mmaeeu) jer takoreći nisu ni imali priliku da se ustabile i uigraju. — Paggini
Najgore od svega je što ispod radara prolazi činjenica da je Marić htio prodat Sučića u Como za 8 milijuna i dovest mu Elšnika kao zamjenu...srećom,nadzorni odbor je blokirao taj transfer i hvala im na tome jer će tim potezom u budućnosti zaradit dodatnih 10 milijuna. — Maxova dijagonala
Mmaee je jedan od najvećih promašaja u modernoj povijesti kluba — Maxova dijagonala
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.