• deda
    34.3k
    reci mi jel to ostali ne pljuju,CastAway1986

Ovo si super sročio. To je nažalost postalo zajedničko cijelom ovom forumu. Pljuvanje. Nije bitno tko koga, glavno da se pljuje.
  • mali M
    5.8k
    ma znam slažem se, ali ja sam samo htio reć da smo svi mi pisali i vidjeli što i profesor Daliban, samo smo to sa puno manje skepse i pametovanja izrazili. Ponavljam, već po samim CV-evima smo vidjeli da će biti svega, nismo dopeljali niti jedno zvučno ime, niti jedno pojačanje nego potencijale.. a zapravo je više puta rečeno i ja se slažem s time, mi trebamo prestat dovoditi potencijale jer to uvijek imamo u svom dvorištu i stvaramo sami top igrače, ali nama trebaju baš prava pojačanja za popuniti momčad tamo gdje u tom trenutku nemamo ništa svoje.
  • marcio amoroso
    37.7k
    Nije bitno tko koga, glavno da se pljuje.deda

Sad ti pljuješ ove koji pljuju :rofl:
  • Dinaminjo
    1k

Usudi se rec da nije zasluzeno
  • marcio amoroso
    37.7k
    Usudi se rec da nije zasluzenoDinaminjo

Ma naravno da je. Samo se zezam sa dedom.
  • ElDorado
    392
    Ok sad mi vise nije jasno jel SD napravio dobar posao?!
    Ssmo cu spomenuti dvije oprecne izjave:
    Zajec 6 mj: Dovodit cemo samo igrace za prvih 11
    Maric na IO: Doveli smo Pjacu i Mmaea za prvih 11 ostalo su razvojne prinove.
    Tko tu sad koga?!
  • Dinaminjo
    1k
    Zna li itko koji je realni proracun imao u roku?
  • Daliban
    2.5k
    Ne treba mi nekakva kvazi analiza da kakti nisu dopeljana pojačanja za prvu momčad, to smo svi odmah vidjeli.mali M

Ocjenjivali ste rok kao oni Tribinaši s 10/10, promijenili ste ploču najranije tek tamo negdje formalnim krajem prijelaznog roka kada se već naziralo ozbiljno kašljucanje i repriza prošle sezone.

Što se ostalih komentara tiče, mene npr. boli ona stvar za CV i zvučnost imena. Važna je samo kvaliteta igrača i osobno ću uvijek radije prihvatiti potencijal nego nekog ograničenog polovnjaka kojem u CV-u piše da se borio za opstanak u ligama petice ili sjedio na klupi na sredini tablice.
  • Droljo
    9.1k

A da smo doveli pašalića, ivanovića i galešića sad bi bili prvi sa deset bodova ispred hajduka i minimalno 12 bodova u lp. Smiješno.
    A ovo kaj deda kaže za pljuvanje se slažem. Svatko je dočekao svojih pet minuta da opizdi po nekome. Jebeno
  • don
    7.6k
    KTC bio beton a danas je rupetinaDiddyGuela

dao Bog da nam cili sastav bude rupetina poput KTC-a na svojoj poziciji.
  • Daliban
    2.5k
    Barem bi nam pitanje desnog stopera i trećeg napadača bilo riješeno. Dobili bismo čak i brzinu u napadu, odlično za tranziciju u LP, Ivanović bi vjerojatno bio najbrži igrač u ekipi.

Osobno Galešića ne bih dovodio, ali bolji od je onog što imamo na njegovoj poziciji.
  • mali M
    5.8k
    Ocjenjivali steDaliban

generaliziraš brate, ja sigurno nisam gledao ni kao 3/10, a kamoli 10/10... ponavljam svako s gramom mozga je samo štopao pljuvanje jer smo doveli potencijale, a ne direktna pojačanja. Ne mislim raspravljati s tobom, tu pobjednika nema osim izgubljenog vremena onoga koji ti pokušava pojasniti argumentirano.

osobno ću uvijek radije prihvatiti potencijalDaliban

To svi znamo, ti voliš export-import fore koji nam je kroz povijest donio desetljeća golemih sramoćenja u očima europe. A ovi sa osrednjim CV-ijem su svima popunjavanje kadra, to svi znamo.
  • Daliban
    2.5k
    generaliziraš brate, ja sigurno nisam gledao ni kao 3/10, a kamoli 10/10mali M

Ajde se ne izmotavaj.
  • Droljo
    9.1k
    trećeg napadača bilo riješeno. Dobili bismo čak i brzinu u napadu, odlično za tranziciju u LP, Ivanović bi vjerojatno bio najbrži igrač u ekipi.Daliban

Od kad je otišao iz hnl-a uspješno je zabio 3 gola. Izgleda da više napada prostor nego gol.
    Aj rest maj kejs
  • Paggini
    27.1k
    Dobili bismo čak i brzinu u napadu, odlično za tranziciju u LP, Ivanović bi vjerojatno bio najbrži igrač u ekipi.Daliban

Pa evo, isti taj Franjo Ivanović je za 5 milijuna eura donio cijela dva gola Royal Unionu.

Da smo mi doveli napadača koji je u tri mjeseca dao dva gola, a dali 5 milijuna za njega, molim te reci mi kako bi ocijenili taj transfer?

Od kad je otišao iz hnl-a uspješno je zabio 3 gola. Aj rest maj kejsDroljo

Eto, možda tri gola!

Za samo pet milijuna eura!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.