• Crusades1986
    13.6k
    Da, dofurat ćemo lika koji je rasprodao pola ekipe kad je imao povijesnu priliku izborit Europu u sezoni kad su se kvalifikacije igrale na jednu utakmicu.

Takav tip nogometnog djelatnika je baš poželjan u Dinamu koji između ostalog, zahtjeva i određeni rezultat, a ne da je samo tvornica za prodaju mladih igrača.
  • Blueshadow86
    1.9k
    Primiti se posla i na zimu dovesti napadača, zadnjeg veznog, stopera i lijevog beka. Rješavanjem lijevog beka se dobija i desni bek - prebacivanjem RPG-a na poziciju Ristovskog koji je zreo za klupu, a možda i otpis nakon što mu ugovor istekne, koji je važeći, ako se ne varam, do kraja sezone.
  • vjeko1701
    9.7k
    Kritizirati trenutne ljude. Apsolutno razumljivo.

Zazivati Šikića? Hahahahahahahahahahaha
  • Jurki
    12.8k
    Ako se treba razmisljati u smjeru promjene sportskog direktora,
    Kao prvo se ne smije gledati kolko košta.
    Dovesti covjeka sa CV-jem i platiti ga kolko zine.

Razne Šikice i ostale Hr analfabete.. osim Mancea.. zaobilaziti u sirokom luku.
  • Laugreano
    2.6k
    Sikica za SD i Kovacevica za trenera jer je povezao 2 pobjede sa Slavenom. Jesi trazio moral i odgovornost nakon dovođenja Doumbie, Machada, Bockaja, Cabraje, Jurica, Clayton, Sarea, Stefulja itd?
    Kritike su opravdane, ali necemo pretjerivat. Ljudi u pola godine ne mogu cuda izvodit.
  • Dudu9
    955
    Marić nije u ljetnom prijelaznom roku prije kvalifikacija za LP, nije doveo pojačanja o kojima cijelo vrijeme svi pričaju, i sad se u zimskom nadati da će nešto napravit mislim da ćemo se svi razočarati, vidili smo u posljednjim utakmicama di nam nema par standarnih, da njegova pojačanja nisu ni blizu prvom sastavu, sve one priče o micanja viška igrača i dovođenje samo pojačanja za prvu momčad ispalo teško sranje
  • ElDorado
    389
    Problem sportske politike nisu čak ni dovođeni pojedinci nego potpuni disbalans kadra. Imaš hrpu krila a de facto ih ne trebaš. Nemaš stopere, nemaš bekove (ne znam otkud Bjelici da ima po tri beka sa svake strane), nemaš napadače. E onda u ovakvim tekmama kao jučer vidiš koji su to koji mogu. Meni osobno su Stojko i Kač jučer dokazali da oni moraju biti nosioci u HNLu.
    A što se tiče SD ponekad se treba izuti i dovesti prava pojačanja. Ovako pomalo ličimo na tovare koji godinama dovode besplatnjake. Npr. nije mi jasno zašto su zapeli za Cordobu i dali 3 milje (lupam) a nisu dogovorili Pašalića. Nije mi jasno zašto je dovođen Mmaee kao besplatno (a nije) a nisu platili Galešića koji je sigurno bolji i potentniji igrač.
    I na koncu imam neki blagi osjećaj da Bjelica baš ne voli strance i da se pomalo kapricira oko uvođenja nekih (npr Mbuku) iako je očito da trebaju dobiti puno više minuta.
    U zimi se neće dogoditi ništa baš ništa i uzaludno se nadati.
  • Jos-Optimus
    3k
    Ja tebe molim na koljenima da prestaneš davati prijedloge
  • Crni86
    4.9k
    Razne Šikice i ostale Hr analfabete.. osim ManceaJurki

dodao bi ovdje uz Mancea i sportskog dirketora Olimpije Boromiru. Posložio ih je jako dobro s obzirom na slovenske prilike. Ali opet ni Mance ni on mi nisu kapitalci i samim time nisu za dinamo. Možda prije 4,5 godina da.

Mi danas u europi tučemo chelsea, totenham, seville i sl. Otišli smo rang iznad i rang sportskog direktora to treba pratiti. najrađe ne bi stranca, ali mislim da je to jedino pravo rješenje ukoliko se Marić ne razbudi.
  • Kruno
    455
    Od Marica nista sam nek odstupi i dovesti pravog SD.
  • Droljo
    9.1k
    (ne znam otkud Bjelici da ima po tri beka sa svake strane),ElDorado

Znam ja. Lijevo ogiwara, bočkaj, perković. Desno mikić, ristovski, rpg.
  • Orc123
    8.8k
    Da smo mi doveli i Galesica stoperski par bi bio Ktc-Torrente! Dinamo je druga razina, drugi pritisak, masu vise utakmica, masu jakih utakmica, umor, tempo......podcjenjujete ovaj ritam, ovaj pritisak rezultata koji Dinamo ima na svim poljima! Rijeka, pritisak 0! Dinamo, pritisak 1000!
  • Jurki
    12.8k
    da se dovel Galesic, Pasalic ili neki drugi igrac iz Rijeke.. bilo bi: treba sdu dati nogu u pak jer ne zna najti igraca izvana.
    Ici s Galesicem i Pasalicem na Dortmund.. ma uspjeh zagarantiran.. nabije ih Olimpija.. pa bi tukli Dortmunda..

Dinamo samo moze stvoriti klasu za Ligu prvaka.. kupiti je nemoguca misija.
    Ak i nebumo prosli dalje.. ova epizoda lige prvaka je za mene vec uspjesna.
  • Droljo
    9.1k
    ova epizoda lige prvaka je za mene vec uspjesna.Jurki

Pa bravo. Bjelica (nebitno što ja mislim o njemu) si je debelo isplatio ugovor sa 7 bodova u lp i tu priča završava. Sad da dobije otkaz mi smo sa tim angažmanom u plusu a to je jako bitno klubu kao dinamo kad ulaže velike novce u nekoga.
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Galešić bi nam došao kao budali šamar najviše zbog tehničkih kvaliteta i iznošenja lopte iz obrane.
    Mi se mučimo u HNLu jer imamo stopere koji su tehnički limitirani,svaki put kad su pod presingom nabijaju loptu na maksimirski istok.
    Ne bi nam bio pojačanje čovjek koji redovno zaustavlja Livaju? Isti taj Livaja je otresao Mmaeea u svakom duelu ko dijete slinu.
    Da ne pričam o njegovoj partiji u Maksimiru neki dan...toliko staložen,siguran na lopti i u duelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.