• Neron53
    934

Je, u pola 1 , na terenu, daleko od svacijih usiju......dogovaraju kadrovsku politiku za narednu "petoljetku" :)
  • Haza
    6k

Dragi Don, mi možemo i na ti:)
    Ma ja u potpunosti razumijem što je Bjelica htio s 5 igrača u obrani, jasna mi je i pozicija Roga i Pavića u sredini, samo po meni Baturina, Kačavenda i Stojković u paketu prema naprijed su morali imati uigrane mehanizme izlaska prema naprijed da bi igrali zajedno, naravno da ih nemaju kad su prvi put zajedno igrali na tim pozicijama.
    Nekako smo se predali unaprijed kad smo izostavili iz prve ekipe Mbukua, Hoxhu i Pjacu, koji po meni mogu napasti dubinu za razliku od Baturine koji je bio lažna teretna devetka.
    Taj stav pa ako naprijed nešto napravimo mi se ne sviđa, slučajno ti se ne može ništa dogoditi, ili se događa rijetko kad.
    Na kraju dana, nisam se ja uznemirio zbog poraza jučer, ja nakon Gorice nisam mogao sebi doći tjedan dana, jučer nisam doma išao razočaran.
    Bjelici isto tako za jučer generalno ne zamjeram puno, odmorio je igrače za Hajduk, što je pametna odluka.
  • don
    7.6k
    Dragi Don, mi možemo i na ti:)Haza

ma naravno, ali mislio sam više ovako na množinu :sweat:

Na kraju dana, nisam se ja uznemirio zbog poraza jučer, ja nakon Gorice nisam mogao sebi doći tjedan dana, jučer nisam doma išao razočaran.Haza

ista situacija
  • morales
    187
    bilo je pitanje vremena kad ce prevara od spprtskog direktora pocet pametobat treneru sto ne igraju skartovi i polu igraci sto je on doveo
  • morales
    187
    Imao je Galesica na pladnju da ga dovede,on umjesto toga dodvodi jeftinog torrentea i mmae za kojeg svi znaju da je divljak samo on ne zna jos mu daje ugovor na 4 gofine godisnje 800 tisuca eura.pPrije ko je u dinamu imao takvu placu su bili nositelji igrr njih par petko,misic ristovski jer su donosili prevagu na terenu.Vrijeme je da odgovara za svoje gluposti u prijelaznom roku.
  • Oluja
    4.6k
    Smrad Medo vidi dva lika koko stoje, nista ne cuje i nema pojma o cemu razgovaraju pa onda izmisli razgovor.
    Jebeno novinarstvo.
  • Sixthway
    521
    Tko je samo dao Mmaaeu takvu plaću nije normalan i ugovor do 2028. 3 i pol miljuna eura samo za plaću takvog igrača. Jedini od stranaca koji bi mogao doći blizu te plaće je Pierre iako i on ima svoje muhe ali je nekako najkvalitetniji. Mmaee je samo jedan od problema i loših odluka , a Bjelica se već indirektno pokenjao po određenim pojačanjima kojima se hvalio SD. Liga Prvaka nam je odlično došla da nabavimo pare za njega, a nek se onda drugi pitaju gdje je lova za pojačanja.Perasica je majka transfera za neke ljude u klubu, ali dobro glavno da su "naši".
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus ti se sprdas,a svlačionica ti se evidentno raspada,svaki tjedan drugi igrač ima problem.
    Možeš li objasniti ovo pitanje? Jer je inteligentno,da puca od inteligencije
    MasniBrkMarkaViduke

Ma što se raspada molim te. Sigurno je inteligentno tvrditi da je Ristovski problem u svlačionici jer ga ti ne voliš i izmišljaš stvari iz vedra neba.

To kaj su neki igrači nedisciplinirani i trener ih onda kazni ne znači da se sVlAčIoNiCa RaSpAdA!!!
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus bilo je pitanje vremena kad ce prevara od spprtskog direktora pocet pametobat treneru sto ne igraju skartovi i polu igraci sto je on doveomorales

Čuo si razgovor pa znaš?
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Marić mora prihvatiti odgovornost sa dovođenjem Mmaea, klasični mačak u vreći što je volio pokojni Židak napisati.

Neki pišu da je Mmae dobro krenuo, njega je crnac iz Istre u prvom kolu vrtio ko beba zvečku, a na uzvratu poslije Quarabaga sam pisao da mi se ne svidja njegov komotni način igranja.

U zimu ćemo teško napraviti potpuni redizajn zadnje linije, ali na ljeto se tomu više veselim nego samom naslovu prvaka, kao što je netko naveo tek sa novom modernijom zadnjom linijom možemo unaprijediti svoju igru i približiti se ekipama kao Dortmund.

Sad se nameće pitanje dali je Marić čovjek koji će znati skupa sa trenerom napraviti nikad važniju selekciju i doselekciju igrača djelomično na zimu, a potpunu na ljeto?
  • morales
    187
    nisam,samo nastavite branit neobranjivo eoz samo zato sto je iz dinamovog proljeca izbor,dovest 8 igraca nijefan ne moze u prvih 11 a hvala bogu svi imaju bogovske ugovore
  • Orc123
    8.8k
    nijedan ne moze u prvih 11? Stvarno? Kolko pratis Dinamo? Samo tu na forumu ili si nekad pogledao i utakmicu ii bar zapisnik?
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus nisam,samo nastavite branit neobranjivo eoz samo zato sto je iz dinamovog proljeca izbor,dovest 8 igraca nijefan ne moze u prvih 11 a hvala bogu svi imaju bogovske ugovoremorales

Majko mila tko brani neobranjivo, tko smo to mi, s kim se ti svađaš?

Samo sam te pitao jel znaš o čemu razgovaraju? To kaj ne voliš SD-a ne znači da je taj SD prigovarao Bjelici kaj mu ne igra Mmae. Mislim, to bi ti htio, al to je druga priča.
  • morales
    187
    ocigledno vise od tebe,sad ces ti napisat pjaca i torrente,pjaca igra za milijun eura godisnje za te parr mora bit rang petkovica,misica,ristovskog i theophila
  • morales
    187
    hahaha,samo slijepo vjeruj shvatit ces
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.