• Joza
    506
    Neka razgovaraju i neka su nervozni, veća mi je to utjeha nego "da se radi u tišini". Kriza u jednom trenutku mora prestati, a onda smo natrag na konju.
  • Haza
    5.9k
    Ja sam optimist i mislim da bude sve u redu na kraju.Droljo

Nisam još pesimist, bio sam prošle godine u ovo vrijeme, na kraju dana Real Madrid prolazi isto što i mi, krizu u prvenstvu, ozljede, iza nas su u LP.
    Ne gledam sve crno, samo nekako, ona sjećanja na generala Bjelicu iz prvog mandata mi blijede, i sve više mi ovaj Bjelica postaje onaj iz vremena Osijeka, koji mi se najmanje sviđao.
    Jedino bitno je da ne izgubimo u nedjelju, sve ostalo će se ispraviti u zimskom prijelaznom roku.
  • Chempers
    231

Ako smo ozbiljan klub razgovarali su o pojačanjima na zimu. Bilo kakvi hintovi o trenerovoj poziciji su naprosto suludi, i nadam se ako već nismo u stanju dovesti pojačanja da bar ima dovoljno pameti da se treneru da podrška i vrijeme.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Priprema tekmi protiv Salzburga, Slovana i Monaca meni i dalje daje nadu da Bjelica nije izgubio svoj mojo. Malo je izblijedio, to je istina, al nadam se da nismo dobili Bjelicu s Temua. Jučer kužim što je htio, al opet trebao ti je netko tko bar sliči na napadača naprijed i nije se baš vidjela ideja kako ćemo ih ugroziti.
    Kao da je svjesno i namjerno išao na nulu, a naprijed ak kaj slučajno uleti.

U nedjelju nam trebaju Rog i Kačavenda ili samo Kačavenda zbog svoje energije. Jedan od problema je što smo u vezi tromi i spori, a tovari imaju tu veznu liniju koja nije baš najbrža al nas može ugroziti ako ne budemo pravi. Nisu oni niš posebno sve skupa, al svejedno zajebana tekma i nadam se stvarno da ćemo biti na visini zadatka. Izgovora doslovno više nema.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Ako smo ozbiljan klub razgovarali su o pojačanjima na zimu. Bilo kakvi hintovi o trenerovoj poziciji su naprosto suludi, i nadam se ako već nismo u stanju dovesti pojačanja da bar ima dovoljno pameti da se treneru da podrška i vrijeme.Chempers

Ma vjerujem da je to, samo kaj klaun Medo to prikaže kao da je velika drama, a naravno kao i mi nema pojma o čemu su razgovarali.
  • Sven
    20
    Prije da su razgovarali o tome da je Bjelica potjerao igraca s poprilicno velikim ugovorom na 4. godine...
  • Mali Zeus
    14.5k
    Nije ga potjerao, nije još ništa odlučeno, odstranio ga je iz momčadi o čemu je obavijestio klub.
  • Sven
    20
    Daj Boze, samo insinuiram jer cisto sumnjam da je Maric nervozan nesto njemu objasnjavao zbog poraza od Dortmunda.
    Iako i to novinarsko prenosenje treba uzeti s rezervom
  • Daliban
    2.5k
    Mi prije svega moramo promijeniti svoju filozofiju nogometa.ElDorado

Ne možemo igrati zanimljiv nogomet s ovom zadnjom linijom.
  • don
    7.5k
    ja ne znan jeste vi gledali pressicu sinoć Bjelice? Reka je da je plan bija sa 5 natrag zbog odličnih bokova Borusije i zgusnit sredinu i onda oko 60. min se vratit na našu formaciju, sa krilima i probat napravit nešto, ali jebiga primili smo gol prije toga. On je procjenija da smo započeli utakmicu u 4231/433 i slično da bi nas napunili ovako već polomljene od ozljeda bez 5 najvažnijih igrača i to je to.

Bjelica sigurno ne bi uša u utakmicu bez napadača da je ima Petka ili Kulenovića na raspolaganju.
  • MasniBrkMarkaViduke
    15
    Opravdavam Mmaea,svi smo vidjeli tu kvalitetu,zbog jedne dvije loše utakmice ga se počelo sikanirat.
    Igrač ima 800t€ godišnje,mislim da nismo u poziciji raskidat ugovor.
    Bjelica je kroz bivše klubove,ali i u prijašnjoj epizodi u Dinamu imao takve probleme sa igračima.
    S druge strane Ristovski kao neko sa stažom tolikim bi trebao znati kako se odnosi u medijima i kako pomoći suigraču,a ne staviti ga na stup srama.
    To sto radi zadnjih godinu dana,od nervoze na terenu,do izjava(nije prvi puta) ne donosi ništa dobro.
    Smatram da je taj čovjek nezadovoljan,prvo jer financijski igrsci koje spominje u boljoj poziciji,a on je prakticki i vjerojatno u zadnjih godinu dvije karijere.
    Ne doprinosi napadu,u obrani nije nezamjenjiv,sve u svemu ne opravdava titulu da si uzima za pravo da tako reagira.
    Sve u svemu,mislim da je on problem u svlačionici..jer je uvijek u nekom kontekstu povezan u svakom problemu.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Reci nam kako se stvarno osjećaš?
  • MasniBrkMarkaViduke
    15
    ti se sprdas,a svlačionica ti se evidentno raspada,svaki tjedan drugi igrač ima problem.
    Možeš li objasniti ovo pitanje? Jer je inteligentno,da puca od inteligencije
  • NKDZ86
    2.2k
    Viduku muče dugovi iz 90-ih i žal za Croatiom, Ztlatkom i Zdravkom.
    ugl, simptomi su tu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.