• Gringo
    178
    loš za svlačionicu ukratko.
  • rioda
    5.4k
    To se vidi i u Rijeci, dva put u kratkom roku su ga izbacili iz ekipe jer je komplicirao oko ugovora
  • Maximo
    565
    Kolke su šanse da dofuramo nekog dobrog napadača tipa buksa na zimu...?
  • Crni86
    5k
    nikakve, odličan napadač će doć u konkurenciju di je petko uvjerljivo prvi napadač i di je kulen najbolji hrvatski strijelac?

Nama treba treći napadač kao neka mlada nada od 18,19 godina ili neki napadač od 32,33 godine kao što je npr čop koji se neće grist previše jer ne igra svaku, a opet će bit spreman uletiti u svakoj situaciji.

Uz to sve imamo važnije 3 pozicije koje moramo pokrpat za prvih 11( stoper, lijevi bek i šestica)
  • Maximo
    565

Važnije ako se petko oporavi...ako ne, onda nam je ta i važnija...ali da, realno već zadnja 3 roka ne pokrpamo pozicije koje očigledno trebamo...dosta zanimljivo...
  • Chempers
    231

Kolike su šanse da ikoga dobroga dopeljamo uz našeg SD i skaute? Al dobro, dajmo im (još jednu) šansu...
  • Ivdzo11
    4.4k
    https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-zagreb-novi-napadac/487168

Sada stiže vijest iz Rumunije da je Dinamo zainteresovan za Raula Florucza, 23-godišnjeg dečka koji u ovoj sezoni igra fudbal života.
  • CastAway1986
    1.7k
    Njega su već spominjali tu na Zoni, neznam nisam ga baš pratio pa ne mogu ocijeniti da li bi mogao pomoći Dinamu ..
  • Ivdzo11
    4.4k
    imam ja kopiranu objavu od @Miro Vugrinec

Mislim da ce možda nekima biti čudno, ali meni je jako zanimljiv na desnom krilu i smatram ga puno većim potencijalom od Pasalica-Raul Florucz iz Olimpije. Austrijanac koji je stasao u Loksi, al je bio posvađan sa Sikicem i upravom Lokse i nikad nije dobio šansu u prvoj ekipi zbog toga iako je bio 2 sezone daleko najbolji igrač Jaruna, doslovno se rugao s drugom ligom.Osobno mi je dosta ljudi iz Lokse i pričalo da je to kvalitetom najbolji igrač Lokse, ali da neće dobit šansu zbog tih zavrzlama. Top sut lijevom nogom, dribling rekao bih sigurno najbolji od svih krila u hnl. Otišao u Olimpiju prošle god i dao 9 golova i 5 asista. Ove sezone već dao gol u europskoj tekmi protiv ukrajinskog predstavnika. Olimpija već ima 2-3 ponude za niega iz Italije oko milijun eura. Mislim da ga se može dovest za milijun i pol i da će to biti odličan igrač jer ima sve sto moderno krilo treba imati. P.s evo gledam i brojke 3.8 uspješnih driblinga po tekmi, uvjerljivo prvi dribler SLO lige
  • Crni86
    5k
    Florucz je trenutno najbolji igrac Olimpije samim time i lige. Trenutno im vise igra spicu. Dosta dobar igrac koji ima tu sportsku drskost u svakom svojem potezu.

Makar ovaj transfer ne bi imao bas previse smisla jer smo popunjeni na krilnim pozicijama, a sumnjam da bi se Florucza dovelo kao trecu spicu. Tako da je ovo 99% patka.
  • ElDorado
    422
    Veliko pitanje je kad bi se Petko mogao oporaviti. Ozljeda aduktora (tak vele neki iskusni fizioterapeuti) moze cak postati kronicna. I ruku na srce Kule ipak nema kvalitetu da bude prva špica.
  • Calello5
    65
    Dinamo ubuduće mora više pažnje prilikom transfera davati fizičkim predispozicijama igrača. Brzina, agresivnost, moć u duelu je trenutno ono što nas stavlja u podređeni položaj u utakmicama sa jačim ekipama.
    To se kod nas ponajviše očituje u zadnjoj liniji gdje smo inferiorni i brzinom i u skoku. Isto tako, izostankom Sučića koji ima upravo te predispozicije nemoćni smo u kontri, ne stignemo se priključiti na vrijeme, lako gubimo duele 1 na 1.
  • sebenico
    902

Napokon da netko i to napiše. Mislim da je Ivica Osim kad je komentirao poraz naših od Australaca na SP u Njemačkoj 2006 rekao da ''onaj koji ne može da trči ne može ni da igra''. To je cijela suština. Naši igrači su fizički inferiorni u Ligi prvaka, a nije ni da se u hnl-u nešto ističu. Protiv Dortmunda mi se najviše u sjećanje urezala situacija kad je Kačavenda vodio jednu polukontru po desnoj strani, a onda ga onaj zadnji vezni Nmetcha u par koraka dostigao i pregazio. Fizički kapaciteti moraju biti osnovni preduvjet i u omladinskoj školi i kod transfera, a sve dalje je nadogradnja - tehnička, taktička i mentalna.
  • Calello5
    65

Upravo to. U temi Scouti sam dao primjer francuskog Bresta. Kvalitetom možda i lošiji pojedinci od Dinama. Ali fizička komponenta na top razini, hrabro taktički postavljeni i automatski nisi toliko podređen da moraš igrat bunkere bez špice i krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions