• Joza
    503
    85% da je takoMarquis Manners
    Počasti nas kako si došao do točno ove računice
  • Marquis Manners
    54
    Gledajući spomenute i sličnosti s Morrnom Živkovićem.
    Čavlinu mogu izbaciti iz ovoga, on je kiks golman.
  • Krizy
    46.9k
    Ako Bjelica ostaje trener, na zimu nam dolazi kao pojacanje Teklic i niz otpisanih igraca u Trabzonsporu koji su igrali u vrijeme Bjelice.Marquis Manners

Ovo nema veze s istinom. Nema te tri mjeseca i uletiš sada sa postovima koji nemaju veze s realnošću.
    Produži na sportnet ili forum.hr
  • Joza
    503
    A kaj točno si gledao kod spomenutih i kako si usporedio te igrače (koji uostalom igraju različite pozicije) i došao do tog postotka?
  • Marquis Manners
    54

Pustimo da vrijeme pokaže.
    Ja se iskreno nadam da si apsolutno u pravu, ali bojim se da si u krivu.
    Imaš neke informacije ili misliš da tip poput Bjelice gleda mlade igrače kojima ne robuje kao Ademiju, Ristovskom, Špikiću?
  • Marquis Manners
    54

Kažem, da su dobri igrali bi povremeno.
    Jakir je pokušavao nešto sitno i vrlo brzo vidio, Bjelica niti ne pokušava.
  • Crni86
    4.9k
    cavlina posudba, vrbancic posudba, zivkovic posudba, mikic iga za juniore uz to imamo desno rpg-a i rileta nezz di bi on to trebao igrat. A ne znam ni kako da prvu trojicu neno stavi u igru :chin:
  • Orc123
    8.8k
    Dantas moze bez brige igrat 6icu ( igrao je to puno puta u karijeri) i nije usporediv sa Batijem, Ademijem, Kacom i Stojkom....drugaciji tip igraca...cak nije toliko slican ni rogu.....vise bi ga usporedio pozicijski sa Sucicem...slicni tipovi igraca. Nebitno jel na zimu ili ljeto takvog igraca tu pred nosom ne smijemo propustiti, bili bi jako glupi jer smo za slicnog igraca, slicnih godina na ljeto nudili skoro 3milje eura u vidu Gnezde Cerina. Ovakvog igraca dobiti za sitnis na zimu ili besplatno na ljeto s uskoro 24 g a vec brdo iskustva je ravno dobitku na lutriji.....
  • Marquis Manners
    54

Misliš da bi igrali da su kod nas?
    Desno pored nedodirljivog ne igra RPG kamoli Mikić.
    Samo kažem, nadam se da griješim.
    Meni to sve tako izgleda, da su ti momci dobri igrali bi bar zadnjih desetak minuta u Hnl-u.
  • Marquis Manners
    54

Govorio sam da je taj GC promasaj od igraca, svi ste ga zazivali u Dinamo.
  • Orc123
    8.8k
    zato igra standardno i dalje u Pau? Je, ocito da si ti u pravu ....
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    Stranac ako dolazi u Dinamo mora bit pojačanje a ne popuna kadra.
    Dantas je svakako jedno od pojačanja za nas.
    Ako osvojimo HNL mislim da je on naš 100% najviše zbog igranja lige prvaka a i imali bi love ponudit mu dobar ugovor.
  • Orc123
    8.8k
    a kaj mislis kakav ima ugovor u Osijeku....pa tamo nema nitko vise od 200tis cca.....Dinamo ako ga zeli, a bilo bi ludost da ga nismo zapazili, on je nas ..... Nikakav basnoslovan ugovor ne treba za to.
  • Crni86
    4.9k
    ti tvrdis da ih neno ne stavlja jer ne valjaju, ajde se dogovori vise jel uh ne stavlja jer ne valjaju ili nisu kod nas jer ne valjaju.

Vidljivo je da dolazis ovdje s ciljem da trollas.

Nas je ak se krene sad vec u tihe pregovore, a ne za 3,4 mjeseca kada ce ponude stizat sa svih strana. Valjda nas sd prati ligu.
  • Daliban
    2.4k
    Meni se Dantas ne sviđa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions