• Dani Olmić
    522
    Lijepo bi bilo ako bi igrali s njima za prolaz - nazalost mislim da nam cak i pobijeda protiv njih ne jamci playoff - trebat ce mozda i jedanaesti bod ili neki kiks ostalih …
  • Mali Zeus
    14.5k
    A ovi pijani Skoti koji nam dolaze se mlate i sa obicnim navijacima i ruku u vatru dajem da se izvodit gluposti i trazit problem (snimaka i prica pun internet). I onda ako BBB reagiraju bit ce novih zabrana, stotine clanaka i da ne nabrajem dalje. Opet ponavljam, zasto to nama treba?NitkoBitan

Celticovi navijači?
  • nemapredaje
    3.8k

Škoti koje se dolaze mlatiti ?!?

Pa kad su Škoti/Irci bili poznati po tome da se dolaze mlatiti? Oni se dolaze opijati i dizati kiltove.

Jedino ako misliš na Green Brigade. Njima je bitnije dizati palestinske zastave nego se mlatiti
  • Jaro
    7.8k
    A ovi pijani Skoti koji nam dolaze se mlate i sa obicnim navijacimaNitkoBitan

dolazio je Celtic nekoliko puta, dolazila je i Škotska repka par puta - nisam vidio pozitivnije atmosfere uoči i nakon utakmice po gradu nego u tim prilikama... Doduše, jednom prilikom sam svjedočio incidentu kad je na Trgu murja maricom pokušavala izazavati "pijane Škote koji se tuku i s običnim navijačima" zaletavajući su u manje skupine, a kao reakciju su dobili samo izmicanje i čuđenje...
  • Crni86
    4.9k
    brugge se neće pomaknut s 7 obzirom na raspored. Zajebo nas najviše city sa ovim x-om jer feyenoord bi teško igdje osim sparte još iščupao bodove.

Stuttgart i PSG imaju međusobnu tekmu i njih dvoje će se tu međusobno potencijalno eliminirati jer oboje imaju 4 boda. Morat će i young boysi upisat koji bod, a ne bi bilo loše da to bude protiv celtica, celtic onda ima još nas i villu, a villa rastura ove sezone u lp,

Nije baš takva drama, 10 bodova bi moglo biti sasvim dovoljno, ali svakako bi bilo bolje skupit koji bod više.
  • Paggini
    27.1k
    Nasoj klupskoj garnituri dajem minus velik kao Velebit ukoliko ponove gresku i daju ulaznicu vise od 5%.NitkoBitan

Da bar daju cijelu tribinu, ono jucer je prekrasno izgledalo, nesto su i navijali, zastave, krpe, njihove boje, bilo mi je žao što nije puna tribina jer baš je bio dekor.

Malo puta imamo priliku napuniti jug s gostujucim, a da to nisu mali pioniri koji se cuju samo kada mrze Dinamo.

Nadam se da će klub keltskoj katoličkoj braći dati cijeli jug
  • Mali Zeus
    14.5k
    Da bar daju cijelu tribinu, ono jucer je prekrasno izgledalo, nesto su i navijali, zastave, krpe, njihove boje, bilo mi je žao što nije puna tribina jer baš je bio dekor.Paggini

Da, jako dobra tribina, od izgleda do navijanja, nisam ih nešto čuo al se vidjelo da se trude.
  • tigric
    400
    Na Tvu ih se u nekoliko navrata jako dobro čulo. Mislim da broj karata ne ovisi samo o klubu, nego i odluci policije.
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus Na Tvu ih se u nekoliko navrata jako dobro čulo. Mislim da broj karata ne ovisi samo o klubu, nego i odluci policije.tigric

Ma to vjerujem, al na sjeveru teško da ćeš ih čuti. :)
  • NitkoBitan
    19.4k
    Jedino ako misliš na Green Brigade. Njima je bitnije dizati palestinske zastave nego se mlatitinemapredaje

Da, koliko sam popratio bilo je napada na obicne navijace Bruggea.
  • nemapredaje
    3.8k

U Glasgowu možda.

U Zagrebu će biti manji od makovog zrna.
  • blue heart 72
    1.8k
    Ovaj put bio nažalost nakon mnogo godina na sjeveru gore (umjesto dolje) i mogu reći da su navijači BVB-a odlično "odradili" tekmu. Navijali su cijelo vrijeme, imali solidan broj zastava i bili vrlo glasni. Mi smo manje više samo njih čuli (što je i razumljivo s obzirom na konstrukciju našeg stadiona
  • OldSchoolZG
    231
    Dal bi Njemci nama dali 10% kapaciteta ? Ne bi, a zakaj mi dajemo njima, oslom/tovarima ?

Dok sam ja bil aktivan BBB , 1996-2005 mi smo delali sve kaj smo mogli da nema preveč gostov na stadionu , a ovi sad v grupi a i vi na forumu neki uživate kak je lepo gda/kad je pun jug.
    Njih treba šorat a ne im pomagat kak bi bila dobra atmosfera. Barem smo mi to tak delali prije 20 let.

Jel vam se svidja gda vam dojde 3000 oslov/tovara i prekida nam tekmu usred Maksimira,
    na telki ih se fejst/čuje. Sramota ! A poglečte snimku od jučer , čulo se i ove njemce fejst/jako.
    A bute i čuli galamu Celtica, oni su bol/jače glasni od oslov i njemcov.

Na taj način svi oni osečaju kak da igraju doma a ne v gostih.

Dužni smo im dat 5% i to bi trebalo biti to.
  • Droljo
    9.1k
    kad je i sama grupa podržala da svi gostujući navijači dobiju maksimalan kapacitet ako ga mogu rasprodatKeyser Soze

I sad je to sveto pismo? Ja sam za za 5% a ne da moram sa zapada tovare slušat 90 minuta jer nam je stadion takav kakav je...
  • Crusades
    13.6k
    Ja sam za za 5%Droljo

Ti jesi, ali propozicije HNS-a nisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.