• Dzoni
    796

Slučajno like
  • vjeko1701
    9.7k
    Sad je više manje jasno. Po očekivanjima, mi i Celtic praktički svakome finale LP za dva tjedna.
  • Dani Olmić
    522
    s tim da su oni i s porazom protiv dinama i dalje u debeloj igri… imaju YBB doma i aston villa - tu oni mogu lako do 4-6 boda

Znaci pobijeda je imperativ
  • vjeko1701
    9.7k
    Promašio YB. S Villom im ne dajem tolko velike šanse.

Al da, tu je poblem jer njima niti bod ne bi bio kraj svijeta. Nama je pobjeda imperativ ako želimo dalje.
  • Dani Olmić
    522
    villa jest favorit al ne toliki da je pobijeda zagarantirana … tako da cemo trebat srecu bogovsku za top 24 - ili moramo skinut milan
  • vjeko1701
    9.7k
    Vidjet ćemo.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Celticovima isto dat 3000 karata da imaju sto bolju podrsku i da pola grada bude u kolapsu jer ekipa mora pjeske prodefilirat do stadiona.

A na nasem sjeveru nek bude ATJ Lucko.
  • Li d1986
    121
    Meni Milan i dalje izgleda kao dobra prilika. Vjerojatno ce svoj prolaz osigurati a iza nas imaju Inter u prvenstvu. Ako nista teren preorat prije pa neka juniori igraju 2 u danu.
  • marcio amoroso
    37.8k
    Da nam je netko rekao da ćemo protiv Celtica doma dva kola prije kraja igrati za prolaz svi bi prihvatili.

Sljedeća dva tjedna su ključna!!
  • NitkoBitan
    19.4k
    Ne znam jel stvarno potreban cirkus sa gostujucim navijacima i izlazenjem u susret. Jbt pa ti na visokorizicnoj utakmici izades u susret sa brojem ulaznica gostima...

I onda radis vlastitim navijacima problem sa prometnim kolapsima u gradu, pregledima na sjeveru koji su odmah rigorozniji cim je utakmica visokog rizika, vojna policija na sjeveru, policija cuva svaku tramvajsku stanicu u gradu kao da dolazi predsjednik Amerike...

Nama to jednostavno ne treba. Zasto glumimo gospodu kada nas vani tretiraju kao zadnje didibuse. 5% kao sto i svi nama daju i bok!
  • NitkoBitan
    19.4k
    A ovi pijani Skoti koji nam dolaze se mlate i sa obicnim navijacima i ruku u vatru dajem da se izvodit gluposti i trazit problem (snimaka i prica pun internet). I onda ako BBB reagiraju bit ce novih zabrana, stotine clanaka i da ne nabrajem dalje. Opet ponavljam, zasto to nama treba?

Nasoj klupskoj garnituri dajem minus velik kao Velebit ukoliko ponove gresku i daju ulaznicu vise od 5%.
  • Keyser Soze
    10.7k
    Ja ne znam s kim se ti boriš po pitanju broja ulaznica za goste kad je i sama grupa podržala da svi gostujući navijači dobiju maksimalan kapacitet ako ga mogu rasprodat. Ljepše je s druge strane imati nekog s kim se možeš nadmetati i nema potrebe za uskraćivanjem gostiju jer to jednostavno nije navijački.
  • Crusades
    13.6k
    Daj još koji put pitaj za gostujuće navijače i kapacitet juga, nisi već 18 puta
  • Crni86
    4.9k
    Sve mi se cini da ce 10 bodova biti dovoljno. Brugge mi izgleda kao kandidat koji vise nece ni boda upisat jer imaju stvarno tezak raspored. Uz njih trebamo jos jednu ekipu koja nece doc do 10 bodova. Tu mi se namecu stutgart/psg koji imaju i medusobnu tekmu te bi oni jedan drugog mogli eliminirat. Isto tako feynord ima tekmu sa spartom gdje bi nam dobro dosla spartina pobjeda i da young boysi zagorcaju zivot celticu u ostalim tekmama ce feynord i celtic jako tesko do bodova. Ali prvo mi moramo dobiti celtica.
  • Orc123
    8.8k
    ja nemrem vjerovat da young boysi jos nisu osvojili ni boda a imaju bas potentnu i zanimljivu momcad....ocekujem da ce sigurno otrgnuti bodova oni nesto....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.