• Dani Olmić
    2.4k
    Lijepo bi bilo ako bi igrali s njima za prolaz - nazalost mislim da nam cak i pobijeda protiv njih ne jamci playoff - trebat ce mozda i jedanaesti bod ili neki kiks ostalih …
  • Mali Zeus
    22.2k
    A ovi pijani Skoti koji nam dolaze se mlate i sa obicnim navijacima i ruku u vatru dajem da se izvodit gluposti i trazit problem (snimaka i prica pun internet). I onda ako BBB reagiraju bit ce novih zabrana, stotine clanaka i da ne nabrajem dalje. Opet ponavljam, zasto to nama treba? — NitkoBitan

Celticovi navijači?
  • nemapredaje
    6.9k

Škoti koje se dolaze mlatiti ?!?

Pa kad su Škoti/Irci bili poznati po tome da se dolaze mlatiti? Oni se dolaze opijati i dizati kiltove.

Jedino ako misliš na Green Brigade. Njima je bitnije dizati palestinske zastave nego se mlatiti
  • Jaro
    12.9k
    A ovi pijani Skoti koji nam dolaze se mlate i sa obicnim navijacima — NitkoBitan

dolazio je Celtic nekoliko puta, dolazila je i Škotska repka par puta - nisam vidio pozitivnije atmosfere uoči i nakon utakmice po gradu nego u tim prilikama... Doduše, jednom prilikom sam svjedočio incidentu kad je na Trgu murja maricom pokušavala izazavati "pijane Škote koji se tuku i s običnim navijačima" zaletavajući su u manje skupine, a kao reakciju su dobili samo izmicanje i čuđenje...
  • Crni86
    24.9k
    brugge se neće pomaknut s 7 obzirom na raspored. Zajebo nas najviše city sa ovim x-om jer feyenoord bi teško igdje osim sparte još iščupao bodove.

Stuttgart i PSG imaju međusobnu tekmu i njih dvoje će se tu međusobno potencijalno eliminirati jer oboje imaju 4 boda. Morat će i young boysi upisat koji bod, a ne bi bilo loše da to bude protiv celtica, celtic onda ima još nas i villu, a villa rastura ove sezone u lp,

Nije baš takva drama, 10 bodova bi moglo biti sasvim dovoljno, ali svakako bi bilo bolje skupit koji bod više.
  • Paggini
    99.5k
    Nasoj klupskoj garnituri dajem minus velik kao Velebit ukoliko ponove gresku i daju ulaznicu vise od 5%. — NitkoBitan

Da bar daju cijelu tribinu, ono jucer je prekrasno izgledalo, nesto su i navijali, zastave, krpe, njihove boje, bilo mi je žao što nije puna tribina jer baš je bio dekor.

Malo puta imamo priliku napuniti jug s gostujucim, a da to nisu mali pioniri koji se cuju samo kada mrze Dinamo.

Nadam se da će klub keltskoj katoličkoj braći dati cijeli jug
  • Mali Zeus
    22.2k
    Da bar daju cijelu tribinu, ono jucer je prekrasno izgledalo, nesto su i navijali, zastave, krpe, njihove boje, bilo mi je žao što nije puna tribina jer baš je bio dekor. — Paggini

Da, jako dobra tribina, od izgleda do navijanja, nisam ih nešto čuo al se vidjelo da se trude.
  • tigric
    1.4k
    Na Tvu ih se u nekoliko navrata jako dobro čulo. Mislim da broj karata ne ovisi samo o klubu, nego i odluci policije.
  • Mali Zeus
    22.2k
    ↪Mali Zeus Na Tvu ih se u nekoliko navrata jako dobro čulo. Mislim da broj karata ne ovisi samo o klubu, nego i odluci policije. — tigric

Ma to vjerujem, al na sjeveru teško da ćeš ih čuti. :)
  • NitkoBitan
    39.4k
    Jedino ako misliš na Green Brigade. Njima je bitnije dizati palestinske zastave nego se mlatiti — nemapredaje

Da, koliko sam popratio bilo je napada na obicne navijace Bruggea.
  • nemapredaje
    6.9k

U Glasgowu možda.

U Zagrebu će biti manji od makovog zrna.
  • blue heart 72
    3.8k
    Ovaj put bio nažalost nakon mnogo godina na sjeveru gore (umjesto dolje) i mogu reći da su navijači BVB-a odlično "odradili" tekmu. Navijali su cijelo vrijeme, imali solidan broj zastava i bili vrlo glasni. Mi smo manje više samo njih čuli (što je i razumljivo s obzirom na konstrukciju našeg stadiona
  • OldSchoolZG
    330
    Dal bi Njemci nama dali 10% kapaciteta ? Ne bi, a zakaj mi dajemo njima, oslom/tovarima ?

Dok sam ja bil aktivan BBB , 1996-2005 mi smo delali sve kaj smo mogli da nema preveč gostov na stadionu , a ovi sad v grupi a i vi na forumu neki uživate kak je lepo gda/kad je pun jug.
    Njih treba šorat a ne im pomagat kak bi bila dobra atmosfera. Barem smo mi to tak delali prije 20 let.

Jel vam se svidja gda vam dojde 3000 oslov/tovara i prekida nam tekmu usred Maksimira,
    na telki ih se fejst/čuje. Sramota ! A poglečte snimku od jučer , čulo se i ove njemce fejst/jako.
    A bute i čuli galamu Celtica, oni su bol/jače glasni od oslov i njemcov.

Na taj način svi oni osečaju kak da igraju doma a ne v gostih.

Dužni smo im dat 5% i to bi trebalo biti to.
  • Droljo
    32.2k
    kad je i sama grupa podržala da svi gostujući navijači dobiju maksimalan kapacitet ako ga mogu rasprodat — Keyser Soze

I sad je to sveto pismo? Ja sam za za 5% a ne da moram sa zapada tovare slušat 90 minuta jer nam je stadion takav kakav je...
  • Crusades
    26.1k
    Ja sam za za 5% — Droljo

Ti jesi, ali propozicije HNS-a nisu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.