• Dino
    3.4k
    Jel taj lik vozi radiotaxi il ga ima na uberu boltu i slicno?
  • jedan u nizu
    12.4k
    Kaj onda liku koji me skupi sa Daciom Logan iz 2005. mogu platiti 10 centi za voznju od kolodvora do Dubrave?
    S obzirom da mu auto vrijedi 27 eura?
  • Marley
    3.6k
    a bas.
    Ali nisam ovo znala, cuj ti tog Biscana :sweat:

Ma nek su oni i mamine maze, ali treba imat mjeru u tome haha. Sad su neka druga vremena, ne treba bit ni neandertalac.
    Ali apsolutno nek ne nose zenske torbice i slicno :yikes:
  • mali M
    7.3k
    Jel taj lik vozi radiotaxi il ga ima na uberu boltu i slicno?Dino

ne, privatnjak kojem samo piše TAXI na autu, ali se utrpa među taksiste redovito na stajalištu..

Al dobro otišli smo svi u debeli of, mislim da je Petkova sestra pokrenula niz nesretnih spamova, pa ću barem ja stati :lol:
  • Chempers
    513
    Jel nikome ne upada u oči koliko je taj post taksista nevjerojatno glup? :lol:

Pa najgluplji tovar mu u to ne bi povjerovao. U životu nisam pročitao debilniju "drugu stranu priče "
  • Mr Anderson
    11k
    Mateo Kljajić...hahaha...znam ga, lik je luda glava, promijenio je po Zagrebu i okolici masu klubova. Gdje god je igrao, napravio je neko sranje i na kraju bio potjeran. Možda je frustriran radi Brune jer je nekad bio veliki talent, a nikad ništa nije postigao u nogometu.

Odmah vidiš da je neki mali krimos, još kad vidiš na profilnoj da se slikao s Vladom Kasalom, čovjekom koji je ogroman kriminalacMiro Vugrinec

Slikao se s Kasalom jer mu je jedno vrijeme bio trener, ali je ljubav kratko trajala.
  • emilperska
    9.2k
    Moram se osvrnut na ovo s Petkovićem odnosno Biščanom..

Biščan je za mene bio solidan igrač koji je s obzirom na igračke kapacitete napravio vrhunsku karijeru. Cijenio sam ga kao igrača i Dinamovca.
    Ali najviše sam ga cijenio jer je 2010. dok je postojao monopol ZG taxija u metropoli i dok su nas lihvarili i uzimali nam 200kn za noćne vožnje od Črnomerca do Trga, Biščan nekom bahatom liku koji je mislio da može kaj hoće, napravio besplatan face lifting :)

Biščan ni ne zna da su se poslije mnogi u svađama s taksistima pozivali na Biščanov poučak..
  • Mali Zeus
    16.4k
    Jel lik spomenuo da vozi auto od 150.000 eura.
    Nisam vidio pa pitam.
  • Tongo Doumbia
    6.1k
    Gorljivo se godinama rabila “službena istina” kako bi Petko kod eventualnog Bjelkovog povratka završio na tribinama.

Nažalost, ta nam se mantra, kao i brojne druge prisutne tu, obila o glavu i vratila kao Tomahawk.

Najveća kriza, najteži raspored, a Brune ni na vidiku. Jebem te živote…..
  • Nousername
    786
    Disu svi oni (a takvih nazalost ima dosta) koji seru po ovom covjeku i prozivaju ga nakon svake losije tekme??Sad se u ovim manjim tekmama vidi kolko ti fali Bruno i ta njegova genijalnost.Jos ono sto meni posebno fali je to zadrzavanje lopte gore kad ti vratar i stoper nemaju druge neg izbit loptu u pm.Kule mi se u tom dijelu nije nimalo pokazo ,a znamo da je u tome Bruno doktor
  • Dani Olmić
    1.2k
    Jel Petkovic uopce jos ziv? Kad se on vraca opet?

Vidi se da dinamova igra pati bez njega
  • Jaro
    9.4k
    Vidi se da dinamova igra pati bez njegaDani Olmić

Ima jedna osoba ugovor po kojem mu je u opisu poslaslozit igru bez Petkovica, tj. s onim kaj ima na raspolaganju...
  • Mali Zeus
    16.4k
    Bez njega smo čisto fino igrali i 2 tekme u Europi i protiv Gorice (di nas je sjebala obrana).
  • Dudu 9
    594
    Jesam ja to dobro čuo Bijelicu da Petković teško da će igrati do kraja polusezone?
  • ljmaric
    26
    neće igrati protiv Hajduka, a možda ni do kraja polusezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.