• Captain America
    18k
    Petko je sigurno rekao sirovini koju prvi put vidi da ide piti i gledati utakmicu.

Izvor:

Trust me, bro.
  • Probirštift
    558
    Koji auto košta 150k eura kaj se u mclarenu vozi taksi
  • duksy
    307
    Njušim mamićevca...
  • mokoxax468
    766
    Nije mamićevac nego tovarski navijač, ima statuse na kojima se uspoređuje s Livajom te crveno-plava srca
  • Crni86
    4.7k
    Ocit je modus operandi od prije samo eto rijetki vrlo vjerojatno to prijave. Sad je kljucno u cijeloj prici da se posere petka, a o covjeku vec napravljen clanak da je prevarant. Jos ova prica da je tovarcina…

Sta nam se sve nakotilo u glavnom gradu….
  • Dudu 9
    335
    Vozi auto od 150 tisuća eura pa je opravdano da naplaćuje vožnju od 7 km 92 eura?:rofl:
  • Crni86
    4.7k
    Treba njemu pokeljit taj auto od 150 hiljada eura sa naljepnicama :cool:
  • mali M
    5.7k
    Vjerujem da je taj isti lik to napravio mojim starcima. Poklonili smo staroj za rođendan karte za HNK, oni su penzići i nemogu si priuštiti takve stvari pa da je malo razveselimo. Nakon predstave sjeli su u taxi i pitali za cijenu i lik im je rekao da je cijena "normalna". Oni kako nisu znali su rekli okej i do Maksimira. Lik im je naplatio 89 eura. Žao mi je što nisam bio doma kad su došli do kuće, ali tom liku bi možda bilo korisno dati malo razloga da uloži u obnovu automobila... čisto da malo dođe do balansa zarade i potrošnji. I koliko sam shvatio, neznam dal ima dva cjenika i taksimetra, ali u svakom slučaju su penzići njegove žrtve prevare. Baš me zanima kako bi meni naplatio 90 ili 100€ za 7 minuta vožnje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.