• Dino
    2.9k
    Jel taj lik vozi radiotaxi il ga ima na uberu boltu i slicno?
  • jedan u nizu
    9.3k
    Kaj onda liku koji me skupi sa Daciom Logan iz 2005. mogu platiti 10 centi za voznju od kolodvora do Dubrave?
    S obzirom da mu auto vrijedi 27 eura?
  • Marley
    2k
    a bas.
    Ali nisam ovo znala, cuj ti tog Biscana :sweat:

Ma nek su oni i mamine maze, ali treba imat mjeru u tome haha. Sad su neka druga vremena, ne treba bit ni neandertalac.
    Ali apsolutno nek ne nose zenske torbice i slicno :yikes:
  • mali M
    5.7k
    Jel taj lik vozi radiotaxi il ga ima na uberu boltu i slicno?Dino

ne, privatnjak kojem samo piše TAXI na autu, ali se utrpa među taksiste redovito na stajalištu..

Al dobro otišli smo svi u debeli of, mislim da je Petkova sestra pokrenula niz nesretnih spamova, pa ću barem ja stati :lol:
  • Chempers
    216
    Jel nikome ne upada u oči koliko je taj post taksista nevjerojatno glup? :lol:

Pa najgluplji tovar mu u to ne bi povjerovao. U životu nisam pročitao debilniju "drugu stranu priče "
  • Mr Anderson
    8.8k
    Mateo Kljajić...hahaha...znam ga, lik je luda glava, promijenio je po Zagrebu i okolici masu klubova. Gdje god je igrao, napravio je neko sranje i na kraju bio potjeran. Možda je frustriran radi Brune jer je nekad bio veliki talent, a nikad ništa nije postigao u nogometu.

Odmah vidiš da je neki mali krimos, još kad vidiš na profilnoj da se slikao s Vladom Kasalom, čovjekom koji je ogroman kriminalacMiro Vugrinec

Slikao se s Kasalom jer mu je jedno vrijeme bio trener, ali je ljubav kratko trajala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.