• Dani Olmić
    522
    3:2 PSV !!!!!
  • Navijač Dinama
    8.6k
    U slučaju poraza u Splitu nadam se da je Bjelica bivšiLukaku13

I novi trener će nam biti tko????

Banović, celava prevar Sopić, Silvio Čabraja, ili ćemo reciklirat pa onda ćemo dovest ljubuškog kuma Krunu Jurčića..

Daj ne lupajte ko kroz otvoren prozor.
  • Probirštift
    575
    Gledajući sa sjeverne tribine one sve kontre iz prvog poluvremena moram reći samo jednu stvar
    Jebo me pas ak mi nebi ovo pobjedili u 4-4-2 s Petkovićem i Oršićem
    Al da ljudi moji ovo su finalisti LP a mi em imamo problema s kadrom na to još imamo i ozljede
    Kak je tak je ajmo na tovare
  • gledatelj
    637
    Ma očekivao se poraz tako da sve ok. Bilo, prošlo, ajmo dalje. nama je celtic sansa
  • vjeko1701
    9.7k
    Jel ima tema za to?
  • DiddyGuela
    2.2k

Sve bi mi to progutali i shvatili, pa nije da nismo naviknuti na kantanje u LP...ali kada na sve ovo jos dodas da smo u HNLu jadni, trpaju nas Slaven i Osijek...onda je jasno zasto su ljudi frustrirani.
  • don
    7.5k
    Sastav iz drugog poluvremena.Dalmatinec

da si vidija sastav iz drugog poluvremena, Borussija bi nas napunila sa 4-5 golova. Naravno, govorin bez ovih 5 prvotimaca koji nam fale.
  • Kruno
    453
    Bit ce fina kazna od baklji
  • seljak86
    2.7k
    Viki kretenčina teška
  • San Lorenzo
    17k
    Meh...nedostatak hraborosti i nemoć.
  • ibro1986
    251
    nogomet bez napadača nije nogomet...
  • hardek
    3.1k
    Dortmund je jednostavno bolja ekipa. Bjelica je možda mogao bolje izbalansirati prvih 11 i staviti jednog od Hoxhe, Pjace ili Kuleta gore da barem imamo nekakve šanse u kontrama. Ovako nam je jednostavno falilo brzine i/ili snage u izlascima.
  • Filip 91
    933
    Ne kužim ove kritičare. Zbilja ste očekivali nešto više sa krnjim sastavom?!
  • Ali
    2.3k

ali npr Hoxha je zaboravio igrati nogomet

Ja sam mišljenja da on nikada nijw ni znao, po onoj i corava kokos pronadje neko zrno tak je i on nesto zabio... ali on nije taj...

Nekak mislim da su u Loksi poprilicno dobri u radu sa mladim igracima i ak su ga oni prekrizili meni dosta
  • gledatelj
    637
    Fali Petko jako. Valjda sad to vidi i ekipa koja ga pljuje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.