• Bernard
    593
    Tako je kako je, bolji su i kraj priče.
    Plus su naši mladi momci, budućnost je tu sigurna.
    Plus i za Zagija odrađiva kak treba.
    Ajmo mi na ono kaj sljedi a to je nedjelja to je dan d.
  • Krulek
    561
    Bez obzira na trenutni sastav igra Dinama je prilično ista kako u LP tako i u HNL. S tom razlikom da u HNL napadamo pa dobijemo gol, ovdje se branimo pa dobijemo gol. Poslije toga napadamo, obrana je visoko i popušimo 1, 2, 3 ili više komada. Nema neke velike razlike u već svima poznatoj lošoj taktici.
  • Tom Hanks
    3.2k
    Gott mit uns > Bog i Hrvati
  • Mentalni Gimnastičar
    974
    Izgubio si bez ispaljenog metka, ali kad uzmeš u obzir da ti fali nekoliko prvotimaca i da igraš protiv finalista lige prvaka nemaš im što zamjeriti.
  • ibro1986
    251
    fali nama SASTAV SA NAPADAČEM
  • Fanboy
    2.8k
    Bernoeur nije igrač za Dinamo, drugi gol je njegov, protiv Monaca također. Premekan, puno grešaka i alibi igre ..
    Dinamo nažalost unatrag dosta godina po meni ima najgoru obranu, prije par godina smo mogli napraviti dvije postave koje su bile sjajne.

Mladim igračima svaka čast na borbenosti, no mislim da je Bjelica pogriješio kada je izvadio Stojku, Kačavendu i Baturinu te ubacio tri krila i Kuleta bez da je imao veznog igrača koji bi ih povezivao. Nije mi jasno tko je tim igračima trebao distribuirati lopte ?

I znam šta će forum reći, no žao mi je što nije doveden Lovren u obranu jer nam treba jedan fajter koji će podignuti nivo agresije....Mnogim strancima je Dinamo samo jedan od klubova i usputna točka u karijeri.
  • dd29
    548

Rutinski poraz, pozitivno što su mladi dobili minute i što smo trčali, borili se

Negativno što smo izgledali ko amateri prema naprijed, nijedne akcije s glavom i repom, golman nije imao posla uopće, a nisu se ni stoperi nešto naradili
    Koliko god ovi bili finalisti, ipak su izgubili 6 u nizu u gostima, a danas nisu bili ni blizu ni da prime gol

Protiv hajduka i rijeke bi trebalo nešto i u napadu pokazati, protiv rijeke i danas nismo vidjeli ništa
  • Agramc
    19
    stoje svi argumenti, nitko nije očekivao pobjedu, ne namjeravam pametovat ali ipak da je bilo malo vise borbenosti. Tekma je bila za zaborav, sretno im u splitu.
  • Markelo
    2.8k
    Da Dinamo može s 4 nova igrača u ekipi koji jedva da igraju Hnl, može izvući išta više od uvjerljivog poraza od kvalitetne ekipe kao što je Borrusija, borili bi se za plasman među 8 ekipa a ne drhtali da li ćemo završit 24.
  • Big Daddy
    1.4k
    Jbg, ovak okrnjeni daleko smo od europskog vrha. U nedjelju idemo po pobjedu!
  • Navijač Dinama
    8.6k
    mi jasno tko je tim igračima trebao distribuirati lopte ?Fanboy

Očito Rog koji je pokazao da nije za vise od pola sata-45 minuta, i to kad uđe sa klupe, ne od prve minute..
  • Mentalni Gimnastičar
    974
    Slažem se, ostaje gorak okus koji možemo isprati već za vikend. Tu nema isprika.
  • Moubandje
    8
    ako ce pristat na manju placu moze pomoci u HNL-u, inace se ne isplati
  • Ali
    2.3k
    Jesu li rekli Vikiju da se potpiše na đonove, kad ga budu vadili iz Šapitove bulje da krivog ne izviku
  • Marley
    2.1k
    Ne znam, bez obzira na sve, meni je danas izgledalo daleko bolje, pogotovo prvo poluvrijeme (osim manjka napadaca), nego sto izgledamo u HNL. Naravno da to nije dovoljno protiv ovakve ekipe, al eto. Sve u svemu, ne osjecam se "potopljeno". Bravo deckima za trud i borbu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.