• tp1997
    653
    Nije sramota izgubiti od doprvaka Europe, niti izgubiti 3-0.

Ali ovako izgubiti je tužno. Svaki duel je bio njihov, svaka ničija lopta njihova; kao da nije bilo želje i htijenja.

A Neno je milenijski promašio sa planom igre, u onim rijetkim situacijama kada bi netko probio stranu nije bilo igrača u sredini zbog bizarne 4-6-0 formacije.
    Ovaj poraz nije problem sam po sebi, ali način na koji se desio jest
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Ali ovako izgubiti je tužno. Svaki duel je bio njihov, svaka ničija lopta njihova; kao da nije bilo želje i htijenja.tp1997

Meni baš suprotno, baš su se borili i grizli, to što vi neki mislite da su HNL i Bundesliga u par deka, i da je ovaj Dinamo u par deka sa finalietom LP, je za Haškog promatranja.
  • Ali
    2.3k
    Glavu gore, ovdje smo ionak upisali poraz 5minuta nakon zdrijeba...
    Sad moramo uci u niz čistih mreža u hnl..
  • Agramc
    19
    Nije sramota izgubiti od doprvaka Europe, niti izgubiti 3-0.

Ali ovako izgubiti je tužno. Svaki duel je bio njihov, svaka ničija lopta njihova; kao da nije bilo želje i htijenja.
    tp1997

E to to, puno bezidejnosti i drvenila
  • vjeko1701
    9.6k
    Kaj bi sve bilo ok da nama nije 6 igrača, većinom prvotimaca van stroja i da nas za vikend ne čeka užasno bitan derbi u Splitu.

Da je za vikend Slaven i da su svi igrači zdravi pa se postavilo ovo i tako odigralo. Ok, svaka je na mjestu. Ovako. probali, nije prošlo. Ionako su šanse bile male.
  • ZrnTSCHeZ
    384
    Ajmo realno: da je bilo koji trener osim Bjelice ili Kužea na Max istrčal bez napadača bil bi pokojan od strane navijača do poluvremena...spustili bi se sa sjevera i zadavili bi ga.

Najopasniji napad je udarcem završil desni bek koji igra na lijevoj strani.

U drugom poluvremenu u nekoliko navrata najistureniji igrač u presingu je bil Max.

.
  • Lukaku13
    17

Roger Schmidt, Albert Riera, a vjerujem da ima još dosta imena
  • don
    7.5k
    ali sva 3 gola smo primili iz individualne greške.
  • Fanboy
    2.8k
    I da, Petković je 90% napada i ove momčadi što god rekli i koliko god nam nekad pokidao živce u svom stilu...Da, Baturina, Sučići i drugi su važni kotačići, ali Petko je tata mata i svi ostali mu mogu samo čistiti kopačke.
    Glavni kreator, zabit će kad treba, da ne govorim koliko važnih lopti ide preko njega.

Ja sam 100% siguran da je on danas igrao da bi minimalno zabili jedan gol i da bi rezultat bio drugačiji.

Ja ću reći samo hvala Bogu da ima takav mentalitet jer takvog igrača bi teško zadržali da ima ambicije. Kad se vrati mi smo druga momčad...
  • Agramc
    19
    Ajmo realno: da je bilo koji trener osim Bjelice ili Kužea na Max istrčal bez napadača bil bi pokojan od strane navijača do poluvremena...spustili bi se sa sjevera i zadavili bi ga.ZrnTSCHeZ

I to isto, bez napadača igrat sramota
  • Marc
    189
    Uopce mi se neda citat komenatre… ljudi igramo bez 5 prvotimaca.. Pavic je pokazao da se na njega moze racunat.. nezz zasto ga Bjelica vise ne stavlja.. Rog je isto pokazao nažalost da je jedini dobar za rotaciju u HNLu, RPG je mašina za Ogiwaru… Bati se izgubio negdje tamo u Poljskoj totalno van forme i treba ga dignut jer s ovom igrom nebu daleko.. ne radi razliku ni u HNLu totalno ugušen.. fali nam jako puno Petko.. kolko pljuvali po njemu kad nam se i ako nam se vrati biti cemo puno jači.. Max nam je danas jedini dijelio paseve… Ristovski nadigran potpuno… sve u svemu upravo sada treba dati podrsku momčadi i Bjelici jer su dosta u Knock Downu imam osjećaj pogotovo Bjelica kojeg par loših rezultata dobro pere vidi se po svemu i njegovoj nervozi i stavu.. ljudi glavu gore i baš sad od zadnjeg do prvog zalužuju podršku i nama ne liga prvaka za par dana u Splitu gdje ih trebamo dobiti i zato apeliram na sve da bar se iducih dana suzdrže od kritika i daju podršku jer je sad najbitnija jer kao što su oni nama prijendva mjeseca sad mi tovarima dolazimo ko na pladnju dolje i sad je vrijeme da ih dobijemo i da se dignemo.. ajmo Dinamo nema predaje!!!
  • BlWfl
    25
    Naravno da Petković fali..ali mi sad strahujemo od Hajduka koji ima Rakitića,Livaju i tamo neke još..sad ako izgubimo tamo bojim se da će nas to psihološki dotući. Iskreno..jebes BvB, pa i Celtic..vratimo bodove u HNL -u, pa eto probajmo npr Milan dobiti za kraj
  • Sixthway
    514
    Protiv tovara nebi stavljao nikog tko nije 100% za 90minuta. Dajte svim ozljeđenima vremenima da se oporave , uvedi Mikića umjesto Ogiware ako ne može Gabriel dvije zaredom odigrat. Kacavenda i Stojkovic isto neka grizu, oni su naši domaći oni će posebno grist protiv njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.