• BlWfl
    25
    E ovo je sad već velika 8===D
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Baturina fauliran(oke, možda nedovoljan intezitet) ne ide gledat nit drka var, sad ruka, isto ništa.

Da je suprotno bilo, da je rukom dirao Torrente, ili da je Gittensa onako Teophile sapleo, proveo bi 10 minuta za monitorom i pokazao na penale.

Majku ti svoju jebo posred p.... francuske
  • ibro1986
    251
    sudac sviraj kraj da ne bi četvrti primili u ovih 3 minute nadoknade...
  • Dani Olmić
    522
    Sva sreca pa je sahtar usro
  • i more je plavo
    1.1k
    Bas steta za ovaj 3. gol.
  • Dalmatinec
    650
    Dinamo 0:3 Bjelica.
  • gledatelj
    637
    i onaj lakat za žuti karton
  • Schpatz
    514
    Igramo protiv viceprvaka Europe. Nama fali prvi golman,vezni red s motorom ekipe vec godinama (Misic) i Sucicem. Bez prvog napadaca. Da, okej, protiv momcadi koja se ove sezoni muci na gostovanjima. Ali momcad koja je imala 2:0 u Madridu protiv Reala i koja je zbog gresaka vlastitog trenera dozivjela potop. Protiv ekipe koja je pobijedila Brugge u gostima 3:0. Protiv ekipe koja je isto razbila Celtic sa 7:1 s kojim smo mi tu negdje s kvalitetom.

I sad tu ljudi protiv takvog kluba ocekuju sto tocno? Nista drugacija utakmica nego protiv Monaca. Niti kada je tu gostovao Real, City ili Benfica odnosno Villarreal kada je Bjelica vodio momcad. Ali ovaj put nisu uspjele takticke zamisli i idemo dalje. Onaj koji je mislio da smo tu negdje s Borussijom ili ocekivao ne znam sto tocno, ocito zivi u nekom drugom svijetu.

Zasluzena pobjeda Borussije koja je, ruku na srce, skroz neka druga dimenzija za Dinamo.
  • Sixthway
    514
    Roga netreba otkupit
  • don
    7.5k
    dosadni ste u pičku materinu... šta si očekiva bez 5 prvotimaca reci mi??
  • Lukaku13
    17
    U slučaju poraza u Splitu nadam se da je Bjelica bivši.
  • Dalmatinec
    650
    Što je s terenom? Bilo je valjda 800 posrnuća.
  • CastAway1986
    1.7k
    Pljuvaci poštedite nas komentara, kao da ste jedva dočekali..Nevjerojatno mi je koliko neki se bave kalkulacijama o mogućem prolasku dok nismo pravi u prvenstvu..Dečki uvijek uz vas , vratiti ćete se opet na pobjedničke staze..
  • Dalmatinec
    650
    Sastav iz drugog poluvremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.