• Orc123
    8.8k
    Rekao bi da bi mogli izgledati ovako...
    Zagorac, Rpg,risto,Ktc,Torrente, Ogiwara(Pjaca/hoxha),
    Rog, Kaca, Baturina, Kule, Mbuku(Stojke)....opet bi imali sta reci ...
  • Guinness
    2.3k
    Razbili smo Bochum 5:0, 1996. (doduše prijateljska) kada je mlađe smeće igralo za Bochum.masacusec

Nisam znao za tu utakmicu ali jesam za onu protiv Munchena 1860 godinu kasnije, ali nisam ih pisao pošto su prijateljske
  • emilperska
    6.9k
    Od 1991. smo u grupnoj fazi LP odradili 30 utakmica s ekipama iz liga petice.
    Imamo 3 pobjede, 3 neriješena i 24 poraza. Od 6 susreta u kojima smo bili neporaženi, trener NB je bio trener u 2 utakmice (Monaco i Atalanta).

U 15 domaćih utakmica, imamo 3 pobjede i 1 neriješni rezultat. Od 4 pozitivna ishoda, u 2 je trener bio NB.

S njemačkim klubovima smo od 1991. godine igrali 7 puta (kvalifikacije + grupa, 3X Bayern, 1X Stuttgart i HSV, 2X Werder). Od 7 susreta, imamo 7 poraza. Najgori omjer sa sa svim ligama petice (nakon prebijanja Betisa prošle godine).

Uglavnom, ni tradicija ni statistika nisu sutra na našoj strani nažalost. Time bi eventualni X sutra bio jedan od povijesno većih pojedinačnih rezultata Dinama.

Dečima puna podrška uz izjavu da je jogurt u subotu prioritet.

Nedostaje ti Stuttgart iz 2004./2005. u tom nizu. Ja sam navodio utakmice od 1991. i ovog modernog sustava euro natjecanja, ali i kad proširiš uzorak na komunisitička vremena, isto je uzorak nepovoljan.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Sutra bih isprovocirao totalni nogomet, igrače s dobrim pasom, motoričnošću, s Riletom i Bernauerom na štoperima da dobijemo lakši izlazak i progresivnije paseve, od Špikića bih tražio da non stop bude na rubu ofsajda i da stoji visoko u fazi napada, a kad zatvara da pomaže desno, a Bati da ostaje i da je rasterećen kolko tolko povratne trke.

Muči me lijevi vezni tj. kombinacija Stojke - Pjaca koliko će zatvarat, ali bih tu išao na rizik i da Rog više zatvara tu stranu. U postavljenom napadu bih tražio "totalni pozitivni nered" da izmjenično Kaca i Stojke napadaju međuprostore dublje na osmicu i desetku (što Sučić voli raditi), a Bati da se nudi Rogu i progresivnijim dodavanjima Rileta ili Bernauera.

U situacijama kad bi uspjeli otvoriti igru do Pjace, i njegovim situacijama 1na1, obavezno bih tražio od Špikića i Kace da napadaju srce 16 m, a nikakvo čekanje na rubu 16 m poludesno, tu samo može biti Rpg, a Stojke da ide dijagonalno na prilaz i suradnju Pjaci, što često volimo raditi pa kružiti preko Baturine ako želimo duže držati loptu.

Zagi
    Rile-Bernauer-Torrente
    Rpg-Kacavenda-Rog-Stojković-Pjaca
    Špikić-Baturina

Treba nam ludilo na tribinama, u što ne sumnjam iako vidim po forumu da se zbog Rijeke uvukla melankolija, o valjanju u blatu hnl-a i derbiju što slijedi ima vremena.
  • don
    7.5k
    Uglavnom, ni tradicija ni statistika nisu sutra na našoj strani nažalostemilperska

sićam se da si ovako i prije Slovana pisa da nikad nismo bili u ulozi favorita i tako dalje pa je završilo kako je završilo :grin:
  • emilperska
    6.9k

U LP osim 2 sezone kao Croatija, uglavnom bili kanta za napucavanje uz iznimke 2019. te djelomično 2022. pa onda i nije neka mudrost prije svaku utakmicu reć da je trend negativan hahah..
    Ali ovo sa švabama je baš negativan niz. Tako nešto nemamo s nijednom ligom petice što je u nekoj suprotnosti s očekivanjima plebsa jer naša "repstacija" igra solidno sa švabama..
  • Omake
    3.6k
    Želja za BVB. Maksimum atleticizma, minimum nervoze

37TEmpe.png

Uz to i Bakovića i Šepića ili Oliverasa na klupu.
  • Paggini
    27k

3:1 lagano za nas, jedini gol padne iz Ogiwarinog primanja lopte pod pritiskom jer ne zna iz prve dodati.
  • don
    7.5k
    a šanse za takvo nešto su ravne nuli
  • Ludovic IX
    7.5k
    Ja se veselim vidjeti vezu koja može biti sutra i flop ali nadam se da ne bude i da će zadržati pozicije u prvih 11
  • Facke
    4k
    Budemo vidli kaj bude sutra. Ja se opce ne sekiram. Zamjene imame. Hajka se dela radi nicega.
  • Ivdzo11
    4.4k
    Dobra stvar je što i Dortmund nakon nas ima tesku utakmicu protiv Bayerna i to čak već u subotu.

Tako načeti Guirassy ide na put sa momcadi, ali ne bi trebao zaigrati, ukoliko ne bude za to potrebe.
  • Crni86
    4.9k
    OliverasaOmake

Mislim da oliveras nije registriran za lp
  • serbus
    4.3k

Baš ludo da igrači koji trunu na klupi Pavić, Kača,Stojke se što od njih očekuje da riješe BVB po tebi ....

Po meni je kasno za to a ako nas napune će biti glavni krivci za neuspjeh a ne to što minute dobijaju na kapaljku... A kako bi ih tek "navijači" masakrirali u slučaju lošeg rezultata da ne pričam...

Tak da ne očekujem da ih Bjelica izvuče za ovu tekmu već opet isto kao do sad gutanje tableta i forsiranje ozljeđenih.
  • IvanS
    197
    Šteta što Mišić nije spreman, on nam je zlata vrijedan u europskim utakmicama, pogotovo s malo jačim protivnicima jer ga oni ne zatvaraju i ima dosta prostora.rioda

PAOK se ne bi složio s ovom konstatacijom.

Da me ne shvatite krivo, Miške će jako nedostajati sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.