• Daliban
    2.4k
    Ako Mišić ne može onda Pavić mora startati. Sve drugo je neko glupo kemijanje s osmicama ili stoperima na šestici.

Općenito ne znam odakle tolika bojazan od startanja Pavića. Razumijem jedino ako trenera brine radi nervoze u posjedu, pogotovo na početku utakmice, ali jedini način da se aklimatizira je da ga se češće stavlja u igru. Istovremeno ti stopere igraju KTC i Torrente pa, ono, daj me nemoj. Defnazivno je dobar, razumije svoju poziciju i dobro čita igru. Racionalno gledano je najbolji izbor ako nema Sučića i Mišića.

Je li glupo da ga se baca u vatru protiv Dortmunda u LP? Je, glupo je. Jebiga, da mu se davalo minute u kontinuitetu sada ne bismo bili ovdje gdje jesmo. Je ne vidim kako je igranje Bernauera, Ademija, Roga ili Kačavende na šestici u LP logičniji potez, to mi zvuči skroz sumanuto.
  • Jos-Optimus
    3k
    Znači, mislim da se svi slažemo, bio bi totalni kralj da stavi Pavića, ali neće
  • tp1997
    653
    Razinu defenzivnog doprinosa koji u zadnje vrijeme ima Mišić može bez problema pokriti i Rog. Nebrojeno puta nam protivnici stvaraju šanse i stvaraju višak jer Mišić ne isprati igrača, šetucka se po izgubljenoj lopti ili se naprosto kriminalno postavlja.

Koliko god da je koristan u izgradnji napada, toliko i često bude igrač manje u obrani.
  • Daliban
    2.4k
    Rog još više zuji.
  • Rakovica1986
    707
    Idemo u najtežu utakmicu sezone sa brojem izostanaka koji pokazuju da se ipak nije toliko dobro radilo preko ljeta unatoč najdužim pripremama ikada. Tempo je ubitačan, a igrači jednostavno nisu dovoljno spremljeni za to. Dio krivice sigurno snosi i novi stožer predvođen Bjelicom koji je na vrijeme trebao detektirati da su igrači potrošeni i tražiti druga rješenja u utakmicama gdje je to bilo moguće.

Mislim da ćemo sutra istrčati u sljedećem sastavu:

Zagorac
    Ristovski-KTC-Bernauer-Torrente-RPG
    Špikić-Rog-Baturina-Pjaca
    Kulenović

Ovako kad sastavim ekipu mi se čini da nemamo nikakve šanse sutra za pozitivan rezultat, a na dečkima je da mi pljunu u usta. Volio bih to više od svega.

Ajmo plavi lavovi!
  • Plava 9ka
    4

Slažem se, ali mislim da će ga ipak Bernauer zamijeniti. Protiv Rijeke je Bjelica Maxa stavio na tu poziciju.
  • Maximo
    565

"...a na dečkima je da mi pljunu u usta.Volio bih to više od svega..."

:gasp:
  • Guinness
    2.3k
    Nedostaje ti Stuttgart iz 2004./2005. u tom nizu. Ja sam navodio utakmice od 1991. i ovog modernog sustava euro natjecanja, ali i kad proširiš uzorak na komunisitička vremena, isto je uzorak nepovoljan.emilperska

Pisao sam samo o domaćim utakmicama, sa Stuttgartom smo igrali u gostima.
  • Droljo
    9.1k
    Ja bih probao ovako dok ide. Ak se dobije gol onda nutra špika/risto, ogi/stojković i max/kača pa kak bude...
    dinamo.png
  • Jos-Optimus
    3k
    A ako zabijemo - svi u naših 16 i nabij u kuruzu :)
  • Paggini
    27k

Izbrisat ću ti post jer ako Neno ovo vidi, pasti će mu na pamet da izađemo u ovom užasu od formacije...
  • Peškaman
    5.1k
    Ne znam zašto ali sam poprilično siguran da će Bernauer zaigrati na Mišićevoj poziciji.
    A što se tiče Mišića,nadam se da će bar spreman biti za derbi.
  • Georg Koch
    4.9k
    Ja ne znam zasto se uopce pokusavalo sa Bernauerom na DM.
    Zadnji vezni su uglavnom motoricni, jako pokretljivi itd.
    Sto on i nije.
    Ako ti je Bog dao talenat Pavica onda mu daj bar neke sanse.
    E tu i dolazimo do problema, buduci da mu nismo dali sansi skoro nista, sada nam je rizik za ovu tekmu.
    Neke stvari nisu logicne kod nas i to je cinjenica.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Trazi se distribucija lopte Misica & Sucica, u tom pogledu to moze ispratit Bernauer, ali njegova kretanja nisu za tu poziciju jbg.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Davao je Dinamo sanse klincima u Ligi prvaka kroz proslost pa smo prolazili kako smo prolazili. Jel nekima treba crtat...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.