• Maximo
    565

Dosad me Bjelko svaki put iznenadio sa postavom, jer gotovo nijednog igrača nije promjenio od prošle tekme :D
  • Noel
    7k
    KABANICE U RUKE ZAPJEVAJMO SVI!
  • Jaro
    7.8k
    Dobra vijest je da ne mogu Ademi i MišićElDorado

Kako ovo može biti dobra vijest navijaču Dinama. Doslovno je Mišić Dinamov najbitniji igrač već 3 sezone (broj minuta i utakmica to d(p)okazuje. Ademi, kad se koristi primjereno također jako bitan. Sada će u vatru morati netko van ritma jer niti Kačavenda, a pogotovo Rog i Stojković nemaju dovoljan broj minuta zadnjih tjedana da bi bili toliko IN. S time da je ova utakmica vezana s derbijem gdje također moguće da nećeš imati Mišića i Ademija, već nemaš ni Sučića ni Petkovića (ako i zaigra, to će biti zadnjih 20 min i pokusati nesto "na svjezinu" ). Ugl, u jako tesku utakmicu ulazimo s potpuno novim veznim redom koga god da Bjelica postavi...
  • Kepec
    6.7k
    KABANICE U RUKE ZAPJEVAJMO SVI!Noel

Pustite nam prolaz dragi švabići.
  • deda
    34.3k
    Tko jos treba ulaznicu neka prati ulaznice.hr jer se oslobađa tu i tamo neko mjesto.
  • rioda
    5.4k
    Šteta što Mišić nije spreman, on nam je zlata vrijedan u europskim utakmicama, pogotovo s malo jačim protivnicima jer ga oni ne zatvaraju i ima dosta prostora.
  • Crni86
    4.9k
    Ne bi mene cudilo da je ovo s maxom protiv rijeke bila neka proba za bvb jer se vec tad vidlo da nije bas misicu nesto bezazleno. Makar bi volio da mali pavic odigra.

541

Zagi- rpg/spikic, rile, ktc, torrente, ogi - max,rog,kaca,bati - kule
  • NitkoBitan
    19.4k
    Nama je kljucna utakmica Lige prvaka doma protiv Celtica i to moramo pobjedit, nadam se da se za tu tekmu vracaju Misic, Nevistic i Petkovic.

Sutra sta bude bude, bez obzira na nedostatak u nasim redovima ipak se igra na Maksimiru, a Bjelica je dokazao da u LP moze izvuc najbolje iz momcadi.

Bod doma mozemo izvuc i protiv Milana.
  • Captain America
    18.3k
    Hajduk mora biti prioritet i nadam se da će Miške i Kapetan biti spremni.
  • emilperska
    6.9k
    Dolazak Borussije je po Uefinom koeficijentu (trenutnim) jednaki rang gostovanju Bayerna 2015., Juventusa 2016., Citya 2019. i Chelsea 2021.
    Sve te ekipe (plus iz glave Sevila 2016.) su u trenutku gostovanja bili u TOP 8 po koeficijentu. Borrusija je trenutno 7.
  • Chempers
    227
    Mislim da ćete se vi koji ste oduševljeni cijelim novim veznim redom malo žešće razočarati sutra.

Posudba sigurno nije razlog zašto Rog igra toliko koliko igra, iako on može biti koristan igrač za Dinamo i osobno sam za to da ostane, a za Kacavendu i Stojkovica čisto sumnjam da su spremni za ovo, djelomično što njih tek treba razviti do kraja a djelomično zbog premale minutaze dosada. O Pavicu bespredmetno govoriti, njega bi trebalo početi stavljati u HNLu, može i u nedjelju, al ovo sigurno nije utakmica za njega.

Mislim da su nam šanse dosta male s obzirom na tolike ozljede. Do Celtica moramo osposobiti Petkovica i tu tražiti prolaz.
  • don
    7.5k
    sutra želin pozitivan rezultat ponajviše zbog atmosfere u svlačionici pred hajduk na školjci.
  • masacusec
    4k
    1988. 2. kolo Kup UEFA, 1:3 Stuttgart
    2007. 3. pretkolo LP, 2:3 Werder Bremen
    Guinness

Razbili smo Bochum 5:0, 1996. (doduše prijateljska) kada je mlađe smeće igralo za Bochum.
  • Maki85
    68
    Mislim da ćete se vi koji ste oduševljeni cijelim novim veznim redom malo žešće razočarati sutra.Chempers

Dao Bog da si u krivu. Barem će oni koji Ademija i Mišića tjeraju u penziju napokon doći na svoje. Bjelica bu kriv kako god, reći će "to je zato što im nije prije davao minute pa su neiskusni naletjeli na Dormund".
  • Paggini
    27k
    Bjelica bu kriv kako god, reći će "to je zato što im nije prije davao minute pa su neiskusni naletjeli na Dormund"Maki85

Pa radije ću da Stojković i Kačavenda budu loši nego da Ademi bude loš.

Razlika je što ova dvojica imaju 20 godina i napredovat će kroz dobivanje iskustva igranja na najvišoj razini, čime će pomoći klubu u budućnosti, dok drugi ima 33 godine i ne doprinosi ničemu već drugu sezonu od povratka, a ne može ni držati tempo duže od 50-60 minuta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.