• Crni86
    4.9k
    Alo nista drugo neno je uvijek nasao formulu za europu. Postalo me manje strah europskih utakmica nego hnla. Imam osjecaj da ce sve to sutra biti jako dobro bezo obzira na silne izostanke.

Da uzmemo bod bvbu bez neve, petka, misica i ademija je podvig ravan kao da smo ih dobili 3:0. Da ih pobjedimo mislim da bi to bila jedna od najvecih pobjeda u novijoj proslosti kluba s obzirom na silne izostanke.

Zato max mora bit centralni stoper, od veznog reda samo trebamo pokretljivost i trku.
  • Daliban
    2.4k
    Davao je Dinamo sanse klincima u Ligi prvaka kroz proslost pa smo prolazili kako smo prolazili. Jel nekima treba crtat...NitkoBitan

Najbolje da Zagorca stavimo na šesticu, on je najstariji.
  • Chempers
    227
    Ljudi misle da imamo par Yamala na lageru pa ih bez beda bacimo u vatru protiv Dortmunda i sve će bit ok. :lol:
  • NitkoBitan
    19.4k
    Nema jedne utakmice a da se ne zaziva mali Pavic, gori ste od sektasa :roll:

Slicno je bilo i za Morena Zivkovica pa sad propada negdje ko zeton. Rekli neki hrvatski Beckenbauer...
  • Paggini
    27k
    Nema jedne utakmice a da se ne zaziva mali Pavic, gori ste od sektasa :roll:NitkoBitan

Pa kad ti je alternativa beskorisni Ademi, uništeni Mišić, Sučić kojeg nema tri mjeseca i Rog.

Koga da zazivamo?

Zazivamo proširivanje kadra koji igra, a ne baš eto isključivo i samo Pavića.
  • Peškaman
    5.1k
    Ako momak nije dobio minute u 10 utakmica,čisto sumnjam da će od prve minute zaigrati u LP.
  • Rakovica1986
    707
    Staviti malog Pavića od prve minute bi bilo suludo, ali isto tako i nepošteno prema njemu. Ako se nije uspio izborit za minute u HNL ogledima, uvjeren sam da se to neće dogoditi ni sutra.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Koga da zazivamo?Paggini

Kišu, i to obilnu :cool:
  • Paggini
    27k
    Kišu, i to obilnu :cool:NitkoBitan

Kišobran mi je već u guzici. :cool:
  • Mali Zeus
    14.4k
    Zazivamo da mladi, talentirani igrač igra više.

Auf, baš užasno od nas.
  • Droljo
    9.1k
    Najbolje da Zagorca stavimo na šesticu, on je najstariji.Daliban

Ajd da i tebi opalim jedan lajk :lol:
  • Ivdzo11
    4.4k
    Mislim da je ovo trenutno najbolje sto moze istrčati protiv Dortmunda

formation-26-11-2024-14-19-12.png
  • Droljo
    9.1k
    Izbrisat ću ti post jer ako Neno ovo vidi, pasti će mu na pamet da izađemo u ovom užasu od formacije...Paggini

Jebo ga ti nisam još stigao kretnje nacrtati. Objasniti izlaske, tranziciju, preuzimanja, svop pozišn i slične pikanterije. Odma užas...
  • Maxova dijagonala
    1.7k
    Problem ovog trenutnog kadra Dinama je velik prosjek godina a sa tim dolazi manjak dinamike i motivacije. Zato će se dogodit još sto Rijeka dok budu igrali Ristovski,Teofil i Ademi u prvih 11.
    Dinamo treba žestoki rebuild sa svježom krvi i to mora započeti sa Pavićem...nek igra sutra 10 min ako već neće započet samo da osjeti taj podražaj ali nažalost uvjeren sam da će sutra poslužit samo za popunu kadra na klupi.
    Sve ovo isto se odnosi i na Stojkovića
  • NitkoBitan
    19.4k
    S obzirom da je tema dosta citana da napisem podsjetnik... Sutra nas futsal klub igra Ligu prvaka od 17:30 u Ciboni protiv tovara i bitan je svaki navijac vise (karata jos ima). Nebute u dvorani pokisli, pa iz Cibone direkt na Maksimir...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.