• tp1997
    636
    Zato i kažem, neovisno o kvaliteti igrača. Ne tvrdim da smo trebali dovesti ikoga od njih, izuzev Bukse za kojeg mislim da bi se dobro uklopio, već da je obrazac problematičan.

Šalje se poruka na tržište da Dinamo nema novca i da nije spreman ponuditi dovoljno, čime nam se i smanjuje selekcija, jer će a priori manje igrača i manje agenata uopće sjedati za stol s Dinamom.
  • Daliban
    2.4k
    Ne slažem se za Buksu, mislim da smo puno bolje napadače mogli naći u HNL-u. Totalno prosječan igrač bez ijedne izražene kvalitete. Bolje bismo prošli da smo Denija Jurića ostavili u rotaciji nego doveli Buksu za džabe, a kamoli još i plaćali odštetu za njega. Sve su to krš igrači za koje mi uopće nije jasno po kojem se principu biraju, osim da su se u nekom periodu svoje karijere našli u ligama petice ili su Slovenci.
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    Nemojte očekivat nikakva čuda na zimu jer je tad sve što vrijedi i redovno igra duplo skuplje.
    Očekujem krpanje lijevog beka(Jurišić je po meni najizgledniji kandidat) i stopera sa Benkovićem kojeg će Bjelica vjerojatno povuć u Dinamo.
    Mislim da će na zimu bit više odlazaka nego dolazaka jer po meni Neno sigurno ne računa na 6,7 igrača iz sadašnjeg rostera(Hoxha,Ogiwara,Mmaee,Oliveras,Rog...)
    Ja velika očekivanja imam od prijelaznog roka za sezonu 25/26 koji će odradit novi sportski direktor ili Marko Marić koji će naučit na greškama.
    Mislim da ako osvojimo ligu i prodamo Baturinu da je to idealan trenutak da se Ristovskom,Zagorcu,Teofilu i Ademiju uruče prigodni dresovi sa brojem nastupa i da se oproste uz pljesak punog Maksimira.
    Dinamo treba počet u izgradnju nove generacije sa puno svježe krvi jer ova ekipa sve više i više djeluje anemično na terenu.
    Trebat će nam iduće ljeto bar 7,8 novih igrača uz ostanak Mišića,Petkovića,Pjace i Sučića i onda će to opet bit jedna lijepa priča kao sa Bjelicom u prvom mandatu.
  • Str1nger Bell
    1.4k
    a uskoro i Mbukua koji ne igra u prvih 11 samo iz razloga sto ga Bjelica ne pozna jos dovoljno...Orc123

Kaj Mbuku ne dolazi na treninge pa ga Bjelica nije upoznao ?
  • Orc123
    8.7k
    zelio si ispast pametan? Covjek svaku rep. Pauzu ode .....u međuvremenu uopce se ne vode takticki treninzi to ti je i sam izjavio...isto tako je izjavio da ne rotira toliko jer ne poznaje igrace kao sto je znao za prvog svog mandata....isto tako ti izjavio i da Spika, Cordoba i Mbuku odlicni rade i koga god stavi da je zasluzio to...uostalom Mbuku je i za ono malo minuta pokazao da zalsuzuje vise .....
  • Str1nger Bell
    1.4k

Po meni je Mbuku također zasluzio više minuta nego sto dobiva, ali ne vjerujem da se Bjelica inati ili da radi protiv sebe.

Jedino logicno mi je mozda nedostatak nekih obrambenih zadaca koje vidi na treningu, sjetimo se sta je radio Majeru…
  • Orc123
    8.7k
    radi to i Stojkovicu.... Zasto? Zato jer ne rotira...sad mu se to moze tolerirati ali nakon priprema ne ....jer nije da smo priskebili neke bodove na racun toga sto nam igrala nominalno najjaca postava....
    I Stojkovic zasluzuje vise minuta....
  • Nino Bule
    14.6k

To sta je radio majeru je negativan primjer i to nikako ne bi smio opet radit, nadam se da ce uskoro pocet davat minute stojkovicu inace imamo novi slucaj majer
  • vjeko1701
    9.5k
    Di sam ja rekao da je odradio neki vrhunski posao? Al mi smo zaboravili svi u kakvoj je situaciji klub bio? Čak i na ljeto, čak i uz playoff LP? Sav višak igrača koji se nakupio, financijska situacija ekvivalent plesanja po rubu.

Prijelazni rok počinje za mjesec i pol dana. Tko će sad doći i magično biti duplo bolji u tom periodu? Ove zime je situacija stabilnija, neka pokažu da mogu bolje. Ako se do ožujka pokaže da nisu mogli, onda ima vremena 3 mjeseca za novu osobu da nešto i pripremi. Nije idealno, daleko od toga, ali je bolje nego sada.

Nek se sad i netko dovede. Odradi realno loš rok jer ne znam tko bi u tako kratkom vremenu napravio nešto vrhunski i kaj onda? Za ljeto opet mjenjati nekog drugog i tako u krug? Lijepi kružni tok.

Ponekad treba jednostavno prihvatiti da imaš kaj imaš. Odraditi najbolje kaj možeš i onda podvući račun.

Općenito se jaše po svima i svemu. Svi su najpametniji i znaju bolje. Neke stvari se najbolje vide kad nejde idealno, kad nejde po planu. Treba biti pametan i razborit. Povlačiti proračunate poteze. Svi oni koji sad zazivaju smjene jer smo eto 4 boda iza Hajduka...pa...to pričaju emocije i povređeni ego a ne razboritost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.