• Crni86
    4.8k
    ne znam, do sada nisam mislio da je zajec toliko ukljucen. Nisam unutra pa ne znam kako stvari funkcioniraju. Samo sam reagirao na komentare kolega koji su rekli da o sportskoj politici odlucuju maric, trener i zajec.

Jedno je ako on tu i tamo da neko svoje misljenje ili dobro namjerni savjet i to je ocekivano i sasvim normalno. Drugo je ako je involviran nesto vise te utjece na neke mariceve odluke, a u izjavama kolega sam shvatio da je vise ova druga situacija nego prva.
  • miro
    4.8k
    Baš sam razočaran reakcijama tu na Zoni. Igramo s Borussiom za 3 dana u Ligi prvaka! Ako nekim čudom uzmemo 4 boda s njima i Celticom, mi prolazimo dalje. Svi ostali u HNLu ne mogu to ni sanjat - niti sanjat.

Riješili se Mamića, odgojili Baturinu, Sučića, dolaze Stojković, Kačavenda, Pavić i tko zna sve još.

"Ali 4 boda zaistajemo, možda izgubimo prvenstvo"
    Kog boli k i da izgubimo to prvenstvo?
    Kaj smo mi nepobjedivi i bogomdani?

Hrpa razmaženaca
    "ali zakaj je dopeljal Mbukua"
    "a di je Vidović"
    "kaj nemremo nekog za 5 milja nać da zabije 90 golova i 115 asista u polusezoni"

U pičku materinu više

Moderatura, ako može prek žnjore ja bih 3 dana ban
  • deda
    34.2k
    Ne može Miro. Molim te da steraš u 3PM nekog od razmaženaca pa ćemo onda nešto dogovorit.
  • The Undertaker
    5.9k
    Marić odgovara onomu tko ga je postavio za SD. Sad otvorite izvještaj sa prve sjednice IO pa će vam valjda biti jasnije.
  • Nino Bule
    14.6k
    Samo sam reagirao na komentare kolega koji su rekli da o sportskoj politici odlucuju maric, trener i zajec.Crni86

Pa logicno je da sportski kroji momcad uz input trenera, trener vjerovatno ako si dobar sportski mora imat i neko pravo veta kod nekih igraca, bar pretpostavljam, nas predsjednik ima hrpu iskustva u sportskom sektoru sigurno je oko svake odluke informiran i da svoje mišljenje, nista od ovog nije cudno niti nesto sto se ne događa u svim klubovima europe jer ne postoji nijedan sportski koji je izoliran i donosi odluke samo na temelju svojeg mišljenja, zato to je "sportski sektor", dobiva input skauta, trenera, desetaka ljudi i zadnja odluka (koje su delegirane njemu) je na sportskom direktoru koji nakon trenera prvi odgovara i njegova glava ide na panj.
  • NORTE
    12.4k
    Proračuni hr klubova
    Dinamo 60 MILIJUNA EURA
    Hajduk 35
    Rijeka 15
    i na kraju dinamo i SD slože ekipu koja se brani protiv Rijeke na maksimiru katastrofa
    Dudu9

Zašto oni ne bi bili kritizirani? To su profesionalni igrači, "zaposlenici" dinama koji su debelo plaćeni da poluče rezultate.
    Ako oni ne mogu onda dovest pojačanja koja mogu.

Ne pristajem na ovakav odnos prema klubu koji ih masno plaća.
    Hoćemo jebene pobjede!

Da je to bila jedna tekma ajde, ali poraz protiv Osijeka i dva remija pa onda još i ovo.

Zašto je momčad toliko šuplja i loša?
    Preskupa momčad za ovakve rezultate u Hnl-u.
    Bjelicu se isto pita za ovo.

Ova bruka protiv Rijeke će ostat upamćena kao najgora tekma dinama na Maksimiru u zadnjih xy godina.
    Nečuveno loše.

Zapravo igrači nisu ni trebali dobiti pljesak jer su potpuno nadigrani, a da su izgubili mislim da bi bili potjerani u svlačionu gdje su gaće skinuli.

Nisam ga pratio cijelo vrijeme jer mi je tekma važnija ali mislim da Ademi nakon ozljede i izlaska iz igre nije htio otić prema klupi ispod sjevera... Ne znam je li otišao dužim putem okolo terena?
  • Mali Zeus
    14.3k
    ovo može u Nenad Bjelica temu ili temu tekme ili u sve tri.

Tekma u subotu me podsjećala na derbi s Hajdukom od prve minute. Tj. ajd nakon stative Pjace. Kao sve nešto pokušavamo, obigravamo oko njihovog gola kao mačak oko vruće kaše, ali nekako nije to to. Ili nema ideje kako ih ugroziti ili smo nedorečeni, a najvažnije od svega kao da nema energije. Recimo energije kakva je bila protiv Monaca. Da vidiš da grizu, da im je stalo, da se trude. Neću reći da se nisu trudili, samo je sve nekako bilo mlako i Rijeka se dobro branila iskreno.

Drugo poluvrijeme bolje da ne komentiram, Rijeka nas je nadigrala i zahvaljujući Zagorcu i sreći nismo izgubili. Ne da nismo imali neku dobru priliku nego ni udarac pošteni. Iskreno, nisam očekivao ovakvu tekmu nakon Gorice. Čak nismo imali ni LP. Reprezentativna pauza kao izgovor ne stoji. Tim više što većina tih kaj su išli nisu ni igrali. Jučer je delija Ivković pričao da Pjaca recimo ima problem kad ode na rep. pauzu i ne igra tamo, da je uvijek slab. Može biti da je istina, ali na Bjelici je da to vidi, prepozna ili ne.

Tu dolazim na Bjelicu. Bio sam sretan da je došao i još sam uvjeren u njegov uspjeh, ali neke njegove odluke su polako već zabrinjavajuće. U obrani smo i dalje loši i ispadamo kao ratkapa. Jednostavna visoka lopta i panika. Katarina je spavao u 2, 3 situacije, kod one mrtve njihove sedmice a u prvom je Selahiju dodao loptu na pladnju. Bernauer kao zadnji vezni ok, čak je bio i solidan, al ne bi li bolje rješenje bio Rog koji je kasnije i ušao, ali po meni prekasno. Ademi koliko god meni bio drago i čak bio ok prvih 20, 25 minuta ne bi trebao igrati toliko i biti zamjena za Sučića tj. to i ne može biti. Bjelica ima Kačavendu, Roga, čak i malog Pavića na klupi i onda je uoporan s Ademijem i izmišlja Bernauera na šestici.
    Čak ni to nisu najveći problemi. I s Ademijem u sredini smo u drugom poluvremenu bili daleko od njih i kasnili. Kaže Bjelica falilo je energije i ima problem da nije pripremao momčad i to nije izgovor ali. Frende, to ti jest izgovor i slične stvari je govori i Jakirović. Ok nisi pripremao momčad al u pm imaš tu široku klupu koju i sam spominješ.
    Kaže Baturina igra svaku i to mu je problem. Malo je čudno da igrač od 21 godine nemre nijednu tekmu završiti (završio je protiv Portugala), a ako nemre onda hvala Bogu imaš Stojkovića kojeg si iz nekog razloga zaledio na klupi. Plus kaj me Baturina lagano nervira s carinjenjem lopte pa je tak i u subotu jednom ili dva put izgubio loptu negdje oko centra što nas je protiv Osijeka koštalo, a u sub hvala Bogu nije. Baturina zna dobro početi i onda se izgubiti u tekmi ili pokušava sve sam.

Jednom rječju Bjelica ne koristi momčad koliko i kako bi trebao i događa se ono čega sam se bojao, da će se malo izgubiti u tome. U prvom mandatu je dobro to rotirao al je imao i prednost što su rivali bili loši. Sad čak ni ne rotira toliko i to je problem. Ne traži nitko niti očekuje da protiv Rijeke istrči kombinirana momčad, al opet.. Ademi, Ristovski.. Pa čak i Ogiwara taj koji pliva u obrani i koji je nesvjestan svoje pozicije svaki put.

Što je RPG-om, što je skrivio čovjek?
    Može li Perković pokriti bar tu poziciju lijevog beka ako Ristovski mora igrati sve?
    Hoće li se Bočkaj koristiti i kako?

Previše je tu pitanja i u lošoj smo poziciji i fazi.

Što se mene tiče Borussia je freebie. Ako ostvarimo rezultat super, ako ne Celtic je naša šansa. Važnija je sada tekma u nedjelju koje se jako bojim. Bod tamo bio bi nam ko kuća. Nadam se i očekujem da izađemo sa stavom, ali sve se bojim da će biti jedan od onih derbija tamo di oni idu na nož, mi se ne snalazimo, oni zabiju neki pogodak, Torcida radi bakljadu i mučimo se do kraja. Dao Bog da se varam.
  • Laugreano
    2.6k
    https://youtu.be/MqLPrE3kuGU?si=uWxkE5NwJmbmwI8H

Pogledajte na 58 minuti, reakciju na osvojenoj lopti, i onda na izgubljenoj.
    Muslim, ne postoji reakcija, ali svejedno pogledajte. Dok se takve stvari ne promjene, nece bit pomaka. Ovo izgleda kao da bojkotiraju hnl.
    Misic vec standardno. Najprije isprati pogledom, pa krene lagano trčkarat. I u slucaju kad padne gol rasiri ruke.
  • Keyser Soze
    10.7k
    Pobjediti za vikend i sve im je oprošteno u mojim očima.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Misic vec i igra previse i igra nacet. Normalno je da se stedi, jel neko ocekivao Petkovica da sprinta protiv Gorice?
    Pravo pitanje je zasto ne igraju gladni Kacavenda, Rog, Stojkovic, a ne ulozeno nacetih igraca.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Pravo pitanje je zasto ne igraju gladni Kacavenda, Rog, Stojkovic, a ne ulozeno nacetih igraca.Efes Pilsen

To mi uopće nije jasno. Bilo pitanje i za Rijeku može li Mišić. Pa stavi brate nekog drugog nek se Mišić zaliječi. Ovak je igrao, štedio se i opet je pitanje hoće li biti spreman u srijedu i u ned. Ne bi me čudilo da u srijedu opet počne i tak se sjebe za nedjelju.

Bjelica mora biti manje ovisan o senatorima jebenim jer ga to može koštati posla dugoročno.
  • Jos-Optimus
    2.9k
    Nikad ni nećemo naći zamjenu za Mišića jer apsolutno nikad nitko ne dobije priliku da proba to odigrati.
  • Paggini
    26.6k
    Pravo pitanje je zasto ne igraju gladni Kacavenda, Rog, StojkovicEfes Pilsen

Iako sam za svu trojicu u rotaciji ili u prvoj ekipi, Stojković je najveća enigma zašto ne igra jer svaki, ALI SVAKI put kad je igrao je u tom trash timeu od 10 minuta imao dodavanje ili dva na zicer (sjetimo se hajduka na maksimiru), ubacivanje, fini udarac ili prodor.

Baš je klasa od igrača i to pokazuje svaki put kad igra i iz nekog jebenog razloga, lik ne igra.

Žalimo se da ne možemo probijati te bunkere, a doslovno na klupi imamo gladnu džukelu koja je svojim kretnjama po cijelom terenu, udarcima izvana i dodavanjima između pet obrambenih savršeni antidot tim bunkerima.

Bizarno, jako bizarno.

I dodatno, da ga stavi i odigra lošu utakmicu (jer nema natjecateljsku formu), opet će ga se baciti na klupu sa "a jesam vam rekao da nije on taj" i raubat će se Baturinu do kraja. Neka igra, neka griješi, neka se digne u formi jer on je budućnost ovog kluba.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Mačak u vreći Mbuku u 2 tekme 2 gola, a protiv Rijeke počne jebeni Špikić.

Veli Bjelica da je Pjaca bio predaleko od druge stative, a osim njegovog udarca u stativu skoro cijelo vrijeme smo iz nekog razloga sve radili po desnoj strani gdje je Špikić bio standardno bezidejan i nogometno neinteligentan.

Kule je isto samo čekao da mu lopta dođe u noge iako je bilo par situacija di mora malo potrčati za loptom ili se vratiti po loptu da ju osvoji.
  • marcio amoroso
    37.6k
    skoro cijelo vrijeme smo iz nekog razloga sve radili po desnoj strani gdje je Špikić bio standardno bezidejan i nogometno neinteligentan.Mali Zeus

Ne možemo se nametnuti kroz posjed jer imamo previše igrača koji su loši u posjedu (Theo, Torrente, Ademi, Špikić, Kulenović), a nemamo brzinu ni kvalitetu prema naprijed da nešto iskemijamo. Jedini recept je da primaknemo Baturinu Pjaci. To se probalo par puta u prvom.

Svaki trener u HNL-u zatvori Mišića, pusti Thea da vodi igru i usmjeri igru desno na Ristovskog, Ademija i Špikića. Oni su totalno bezopasni i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.