• rioda
    5.4k
    Ne možemo se nametnuti kroz posjed jer imamo previše igrača koji su loši u posjedu (Theo, Torrente, Ademi, Špikić, Kulenović), a nemamo brzinu ni kvalitetu prema naprijed da nešto iskemijamo. Jedini recept je da primaknemo Baturinu Pjaci. To se probalo par puta u prvom.

Svaki trener u HNL-u zatvori Mišića, pusti Thea da vodi igru i usmjeri igru desno na Ristovskog, Ademija i Špikića. Oni su totalno bezopasni i to je to.
    marcio amoroso

Tako je, zato i izgledamo puno bolje i protočnije kad igra Bernauer jer je dobar u posjedu, dodavanja su mu prilično točna i općenito igra progresivno. Kad ovisimo o KTC-u u izgradnji napada, to je automatski sporije i lošije.

Iako je RPG u posljednje vrijeme u nemilosti trenera, nije mi bilo jasno ranije zašto nismo isprobali njega desno, a Rileta lijevo. Rile i tako donosi samo defanzivnu stabilnost, a prema naprijed i ne baš previše, dok bi nam RPG na desnoj strani bio zlata vrijedan, posebno za otvaranje igre iz obrane.
  • Orc123
    8.7k
    Zanima me kako ce se ocijeniti polusezona kad cemo na kraju izboriti prolazak u LP, a u HNL zasjesti na 1. Mj?
  • Droljo
    9k
    Svaki trener u HNL-u zatvori Mišićamarcio amoroso

Pa daj ih zajebi i ostavi ga na klupi jednom. Predaj ti njima posjed i stani iza da vidimo kak bude zgledalo. Probaj nešto, a ne, mi deremo jedno te isto i očekujemo drugačiji ishod. Ajmo odigrat 0:0 ak ne napadamo nego čekamo i kontriramo. Ovak au oni nama trebali zabiti gol dva iz te neke tranzicije...
  • marcio amoroso
    37.6k
    Zanima me kako ce se ocijeniti polusezona kad cemo na kraju izboriti prolazak u LP, a u HNL zasjesti na 1. Mj?Orc123

Ocijeniti će se dobrom, kako i treba. Isto što ju treba ocijeniti lošom kad zaostajemo 4 boda iza prvog i imamo 25 bodova iz 14 kola. Ništa čudno.
  • Orc123
    8.7k
    tako je, i treba rec da nije sve kako bi trebalo biti ali se pretjeruje...ko da se klub raspada.
  • Paggini
    26.6k
    Predaj ti njima posjed i stani iza da vidimo kak bude zgledalo.Droljo

Dali smo rijeci 25 minuta prvo poluvrijeme i izgledali smo očajno...
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Jer smo izasli sa sporom i nacetom ekipom :lol:
  • Mali Zeus
    14.2k
    Zato mislim da u srijedu idemo s 3 prema naprijed, tj. da Bernauer ulazi.
    A s druge strane bi bilo dobro da u sredini počne Rog, a ne Ademi.
    Mislim sve te stvari vidi i Bjelica i ako nam je jedina taktika da ili nešto probavamo preko krila i bokova ili da Baturina nešto iskemija onda jao si ga nama. Nama je forte taj posjed i razumijem da fali Sučić al to onda nadomjesti s igračima koji su jaki u posjedu, što Ademi nije. Tj Ademi ima svoje kvalitete koje možeš koristiti u speficifičnim situacijama i to kad su unutra i Mišić i Sučić, a ne da je on u paru s Mišićem.

Za srijedu me isto zanima vraća li se RPG iz nemilosti jer Ogiwara na lijevom beku i ja se već tresem od straha.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Zanima me kako ce se ocijeniti polusezona kad cemo na kraju izboriti prolazak u LP, a u HNL zasjesti na 1. Mj?Orc123

Pa kako bi se trebala ocijeniti takva polusezona?
  • don
    7.4k
    Mačak u vreći Mbuku u 2 tekme 2 gola, a protiv Rijeke počne jebeni Špikić.Mali Zeus

nisam ni očekiva Mbukua jer je bija sa reprezentacijon i igra, plus dok sleti u Zg..
  • Mali Zeus
    14.2k
    nisam ni očekiva Mbukua jer je bija sa reprezentacijon i igra, plus dok sleti u Zg..don

Vidiš to sam previdio. Al ak vidim Špikića u srijedu da počinje skočit ću sa sjevera na terenu i ak preživim golim rukama zadaviti Bjelicu.
  • don
    7.4k
    ja virujen da oće zbog defanzivne role. Tu bi radnju skoka iskoristija ipak za vikend na poljudu
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ma nabijem ga na defenzivnu rolu.
  • Danko
    1.2k

Špikić i Ademi će startat 101%
  • Mali Zeus
    14.2k
    Špikić i Ademi će startat 101%Danko

Ma tak se i meni čini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.