• OsamŠest
    3.6k
    S Pavićem na šestici protiv blitvara :smile:
  • don
    7.4k
    Ademi bi i triba startat u sridu, ali nije triba protiv Rijeke niti triba u nedilju na školjci
  • Peškaman
    5k
    Vidiš to sam previdio. Al ak vidim Špikića u srijedu da počinje skočit ću sa sjevera na terenu i ak preživim golim rukama zadaviti Bjelicu.Mali Zeus

Po meni,mislim da bi Špikić i trebao startati protiv Borussie Dortmund,što zbog defanzivne kvalitete i što pomaže Ristovskom u defanzivi.
    Osim toga ima i brzinu za polukontre/kontre i ulaženje prema sredini (nadam se da neće biti u zaleđu),taman da Baturina gurne.

Ja Špikića ne bi stavio tipa protiv Hajduka, tu bih pokušao iznenaditi s Mbukuom u kombinaciji s RPGom na toj strani.
    Ristovskog bih prebacio na lijevu stranu.
  • Crni86
    4.8k
    Netko je dobro to jednom primjetio i napisao u komentarima na nekoj temi, ali vise se iskreno ne sjecam tko.

Misic i ademi ne mogu vise igrat skupa u prvih 11, osim ako igramo sa 4 klasicna veznjaka kao u europi, tada mogu zajedno. U svim sustavima gdje mi imamo 3 veznjaka, misic i ademi ne mogu zajedno. Jednostavno trkacki vise ne mogu odraditi kvalitetno. Tako onda i ocekujem ademija u srijedu u prvih 11 gdje cemo opet nastupit u 541, a onda za vikend kacavendu ili roga unjesto ademija jer se vracamo na 4231. Cak mozda i vise roga jer kada imamo problema s izlaskom iz zadnje linije, upravo je on taj koji ju moze bez problema iznijeti.
  • NKDZ86
    2.1k
    budući da pratim liverpool, njih ću spomenut.
    oni koriste kao drugog Kelleher (26.g.) i trećeg golmana Jaroš (23. g) mlade igrače iz svoje akademije. trenutno im drugi golman brani i odličan je. također Jones (23.g.) iz njihove škole igra u prvoj. jučer im je na desnom beku igrao dečko Bradley (21 g.) iz njihove škole. na klupi imaju još 3 igrača (u21) iz njihove škole. također Elliott (21 g) je ozlijeđen ali isto igra u prvoj inače, iz njihove akademije igrač.

realno mogu kupit bolje, ali dali su priliku svojim nadarenim dečkima i pokazali su se kao jako dobri mladi igrači.

znači imaju u prvoj momčadi 6 igrača iz svoje akademije koji su ili u prvoj ili ulaze stalno, a u širem sastavu ih ima 10 iz akademije lfc-a.
    i to svi dobivaju priliku bez obzira na protivnika kroz cijelu sezonu.

usporedba je, zašto mi nedamo svojim mladim nadarenim dečkima priliku?
  • Crni86
    4.8k
    Kaze ristovski: “NEKI IGRAČI MOŽDA NISU SVJESNI VELIČINE KLUBA! BORUSSIA I HAJDUK? DOBIT ĆEMO OBJE!”

Prvo ako neki igraci nisu svjesni velicine kluba zasto im vi starosjedioci niste objasnili velicinu kluba u zadnja 2,5 mjeseca nego da se sad prozivaju neki suigraci?
    Druga stvar prije sam obozavao ove izjave i smatrao sam da je to pravi gard, ali u zadnje vrijeme vise pricamo po novinama nego na terenu. Kao sto je i neno utakmicu s rijekom najavio kao utakmicu sezone pa eto kako smo odigrali. Rade bi da sutimo i sve pokazemo na terenu.
    Treca stvar ne svida mi se vadenje na ritam utakmica, ozlijede i sl kao sto se spominje u tekstu. Obicne i ciste izlike. Tesko rec bili smo losi i tocka. Decko dragi prije rijeke se velika vecina vas odmarala 2 tjedna, ako vam za goricu, belupo i istru trebaju neke velike pripreme i odmor zapitajte se da li opravdavate onda svoju placu koju imate.
  • tp1997
    623
    Kako sad stoji vremenska prognoza, od utorka navečer pa do kraja srijede neprekidna kiša. Mogli bi biti vremenski uvjeti, i uvjeti na terenu, kao protiv Monaca.

To bi nam bio blagoslov.
  • Ivdzo11
    4.4k
    Clement Turpin nam sudi protiv Dortmunda
  • NitkoBitan
    19.3k
    Uf, meni jedan od boljih sudaca.
  • Gringo
    164
    brat od Leandra Trossarda
  • Facke
    4k

Glej pajdo, vec sam jemput napisal. Pre ceste se koristiju neke floskule. To smo vec proslu sezonu culi, pa sad i ovu.
    Onda ljudi moji i dragi senatori , pokazite tim igracima kakav je Dinamo klub. To bi trebala biti osnovna stvar da novi igraci upoznaju klub, da upoznaju povijest da bar male osetiju za koji klub igraju. A za to treba komunicerati. Imeti zdravu konkurenciju i hirarhiju. Uz to , ak je neki od igraca nezadovoljen ond znjim treba razgovarati. A to i treneri i senatori. Da se resi problem. Al ne kaj bude RPG na kraju novi Bogdan Mykhaylichenko? Al ne sad bu nas senator Rile prebacil krivicu na druge suigrace, na ozljede i ritam utakmica. Eh moj dragi Rile si ti svesten velicine kluba za kojega igras? Ako je onda nebi kukal i iskal izlike prek drugih i floskula.
  • Peškaman
    5k
    Kaze ristovski: “NEKI IGRAČI MOŽDA NISU SVJESNI VELIČINE KLUBA! BORUSSIA I HAJDUK? DOBIT ĆEMO OBJE!”Crni86

Absolutne sam šokeran ovom izjavom,iz kola u kolo ista mantra.
    Objasni suigračima to uživo i na terenu a ne na odjavnim špicama razno-raznih emisija/priloga.
  • Jaro
    7.8k
    NEKI IGRAČI MOŽDA NISU SVJESNI VELIČINE KLUBA

i onda recenica dvije kasnije - kuknjava jer liga prvaka, raspored, ovo ono...
  • Paggini
    26.6k
    Kaze ristovski: “NEKI IGRAČI MOŽDA NISU SVJESNI VELIČINE KLUBA!Crni86

Reče on nakon što nije dao jedan dobar ubačaj, letio u obrani, upropastio dobru priliku u 16m svojim udarcem i dobio opet žuti karton za prigovaranje...
  • Mali Zeus
    14.3k
    Volim Rileta, al stvarno više dosta s tim objavama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.