• Crni86
    4.8k
    ne znam, do sada nisam mislio da je zajec toliko ukljucen. Nisam unutra pa ne znam kako stvari funkcioniraju. Samo sam reagirao na komentare kolega koji su rekli da o sportskoj politici odlucuju maric, trener i zajec.

Jedno je ako on tu i tamo da neko svoje misljenje ili dobro namjerni savjet i to je ocekivano i sasvim normalno. Drugo je ako je involviran nesto vise te utjece na neke mariceve odluke, a u izjavama kolega sam shvatio da je vise ova druga situacija nego prva.
  • miro
    4.8k
    Baš sam razočaran reakcijama tu na Zoni. Igramo s Borussiom za 3 dana u Ligi prvaka! Ako nekim čudom uzmemo 4 boda s njima i Celticom, mi prolazimo dalje. Svi ostali u HNLu ne mogu to ni sanjat - niti sanjat.

Riješili se Mamića, odgojili Baturinu, Sučića, dolaze Stojković, Kačavenda, Pavić i tko zna sve još.

"Ali 4 boda zaistajemo, možda izgubimo prvenstvo"
    Kog boli k i da izgubimo to prvenstvo?
    Kaj smo mi nepobjedivi i bogomdani?

Hrpa razmaženaca
    "ali zakaj je dopeljal Mbukua"
    "a di je Vidović"
    "kaj nemremo nekog za 5 milja nać da zabije 90 golova i 115 asista u polusezoni"

U pičku materinu više

Moderatura, ako može prek žnjore ja bih 3 dana ban
  • deda
    34.2k
    Ne može Miro. Molim te da steraš u 3PM nekog od razmaženaca pa ćemo onda nešto dogovorit.
  • The Undertaker
    5.9k
    Marić odgovara onomu tko ga je postavio za SD. Sad otvorite izvještaj sa prve sjednice IO pa će vam valjda biti jasnije.
  • Nino Bule
    14.6k
    Samo sam reagirao na komentare kolega koji su rekli da o sportskoj politici odlucuju maric, trener i zajec.Crni86

Pa logicno je da sportski kroji momcad uz input trenera, trener vjerovatno ako si dobar sportski mora imat i neko pravo veta kod nekih igraca, bar pretpostavljam, nas predsjednik ima hrpu iskustva u sportskom sektoru sigurno je oko svake odluke informiran i da svoje mišljenje, nista od ovog nije cudno niti nesto sto se ne događa u svim klubovima europe jer ne postoji nijedan sportski koji je izoliran i donosi odluke samo na temelju svojeg mišljenja, zato to je "sportski sektor", dobiva input skauta, trenera, desetaka ljudi i zadnja odluka (koje su delegirane njemu) je na sportskom direktoru koji nakon trenera prvi odgovara i njegova glava ide na panj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.