Ima masu kriterija — Zambatine škude
Slažem se da se često i za manje od toga dobiva penal. Samo je meni to generalno bezvezna praksa. — Zambatine škude
Ima masu kriterija ali namjera nije jedan od njih. Namjera je samo kriterij određivanja težine kazne a ne dal će kazne biti. — vjeko1701
Bezveze praksa ili ne al je praksa. Dok je god tako, moraju se osporavati ovakve odluke. Ako jednom prestane biti praksa, sve 5. — vjeko1701
Za igranje rukom je namjera jedan od ključnih kriterija da li je prekršaj ili nije, za ostale prekršaje nije. — The Undertaker
sve vise sam siguran da nasi suci ne rade ovo namjerno nego su jednostavno pod kapacitirani — Orc123
Mislim ne volim kmecati na suđenje ali ako Livaja nije napravio prekrasaj u napadu kod drugog gola onda ne znam fakat vise sta je prekrasaj a sta nije, sta je ruka, a sto nije... — Orc123
Palim fejs, otvaram profil CrneKese — Mihael2305
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.