• Neron53
    902

Zato sto bi na odlasku iz Dinama zaradio 3 puta vise nego iz Osijeka.
  • vjeko1701
    9.5k
    Ima masu kriterijaZambatine škude

Ima masu kriterija ali namjera nije jedan od njih. Namjera je samo kriterij određivanja težine kazne a ne dal će kazne biti.

Slažem se da se često i za manje od toga dobiva penal. Samo je meni to generalno bezvezna praksa.Zambatine škude

Bezveze praksa ili ne al je praksa. Dok je god tako, moraju se osporavati ovakve odluke. Ako jednom prestane biti praksa, sve 5.
  • Droljo
    9k
    Nama nije mogao biti penal jučer samo u slučaju da je naš igrač gurnuo rijekinog pa je ovaj zato dirao rukom
  • Zambatine škude
    2.9k
    Ima masu kriterija ali namjera nije jedan od njih. Namjera je samo kriterij određivanja težine kazne a ne dal će kazne biti.vjeko1701

It is an offence if a player:

deliberately touches the ball with their hand/arm, for example moving the hand/arm towards the ball

Rules of the game 24/25. Nisam izmislio. To o čemu ti pričaš je kad se radi o faulu. Tamo nije bitna namjera u tom smislu jer si nekog u nečem spriječio. Po meni Hoxha nije u onoj situaciji ni u čemu spriječen.

Bezveze praksa ili ne al je praksa. Dok je god tako, moraju se osporavati ovakve odluke. Ako jednom prestane biti praksa, sve 5.vjeko1701

Nisam rekao da se ne treba osporavati i naravno da treba biti dosljedan u tim situacijama. U svakom postu sam naglasio kako je to isključivo neki moj afinitet, odnosno averzija prema takvim penalima.
  • NitkoBitan
    19.3k
    Mi se dolje iduci vikend trebamo postavit europski, podredeno. Ako budemo izigravali dominantnost iskontrirat ce nas i uvalit neki krumpir kao i obicno. Ko ih jbe, nama bod dovoljan jer znamo da ce se ta 4 boda razlike istopit do zimske pauze, a na proljece ide druga prica.
  • M94
    1.4k
    Meni je onaj duel premekan za faul Livaje.
    Viđao sam stotine ovakvih duela gdje si napadac pomogne malo.
    Dovoljno govori i reakcija Osijekovog igraca kad je lopta usla u gol pa se sjetio valjat po podu.
    Nije bio ni blizu lopte i bio bi isti k i da nisu bile ruke naslonjene.

Osijek se povukao (ocekivano) i ocekivalo se da ce ovi ugurati jednog s obzirom na izmjene.

Nije mi jasan Matkovic da ne pada u onoj situaciji, potencijalni crveni je mogao bit.
  • Mihael2305
    96
    Palim fejs, otvaram profil CrneKese i eto pol sata nakon tekme ne vidim objavu i eto čini mi se da radi ta mafijoza i da je njima svima tovarima sve čisto jer su se izvukli golom livaje na nepošten način.

I sad objavi lik da kao dobiva od dinamovaca i osiječana pun inbox kako se radi o faulu i kako ono ovo.... istina boli. To što se skrivaju ko miševi u svojim rupama nije normalno.

Zanima me samo dal će i osijek napravit koju kompilaciju faulova kao slaven protiv ekipe s juga. Pošto se samo u ovoj utakmici može izvući bar 4 do 5 čista faula i koji žuti viška za kalika.

Samo me zanima koja je ekipa bila protiv stranih sudaca u našoj ligi. Jer kako se ova liga igra bolje da se samo ugasi. Svi kmeče a lova ide.
  • The Undertaker
    5.9k
    Za igranje rukom je namjera jedan od ključnih kriterija da li je prekršaj ili nije, za ostale prekršaje nije.
    Kod skoka Livaje sudac mora procijeniti da li igrač samo drži ruke na ramenu protivnika ili ga gura dovoljnim intenzitetom da ga omete u skoku. Po meni, u današnjem slučaju je ovo drugo ali to je na sucu da procijeni.
  • Juznjak
    3.9k
    Za igranje rukom je namjera jedan od ključnih kriterija da li je prekršaj ili nije, za ostale prekršaje nije.The Undertaker

Ja iskreno ne znam kad sam zadnji put vidio da netko namjerno igra rukom, ne računajući golmana Salzburga kad je zaradio crveni karton.
  • Orc123
    8.7k
    Mislim ne volim kmecati na suđenje ali ako Livaja nije napravio prekrasaj u napadu kod drugog gola onda ne znam fakat vise sta je prekrasaj a sta nije, sta je ruka, a sto nije...ovo fakat nije subjektivan stav vec fakat zdravorazumski.....sve vise sam siguran da nasi suci ne rade ovo namjerno nego su jednostavno pod kapacitirani .....zalosno koliko smo u tom segmentu losi i netalentirani ....
  • NitkoBitan
    19.3k
    sve vise sam siguran da nasi suci ne rade ovo namjerno nego su jednostavno pod kapacitiraniOrc123

Ja bih volio da su podkapacitirani ali ipak mislim da se radi o podsvijesti koja kaze da ce dobit po glavi na ljetovanju. Vecina sudackih gresaka vec nekoliko sezona ide u korist tovara, pa bili su i u svjetskom vrhu po broju penala pored liga u kojima se namjestava za dobar dan.
  • Klenx
    5.9k
    Mislim ne volim kmecati na suđenje ali ako Livaja nije napravio prekrasaj u napadu kod drugog gola onda ne znam fakat vise sta je prekrasaj a sta nije, sta je ruka, a sto nije...Orc123

Nije čak toliki problem što nije sviran faul.
    Po meni je veća pokvarenost što nisu zvali glavnog suca pogledati tu situaciju na VAR.
    Znači da se netko u VAR sobi igrao glavnog suca i pogurao Hajduk.
    Zašto?
    Jer bi glavni sudac sigurno poništio gol da ga je VAR pozvao.
  • superhik
    11.3k
    Palim fejs, otvaram profil CrneKeseMihael2305

Još jedan spomen bilo koga ove stranice na ovom forumu i slijedi 3 dana bana
  • Mihael2305
    96
    u redu, ispričavam se!
  • The Undertaker
    5.9k
    PNI za igranje rukom

Prekršaj je kada igrač:

- namjerno rukom dodirne loptu, primjerice pomicanjem ruke prema loptirukom dodirne loptu

- kada je ruka činila njegovo tijelo neprirodno većim.Smatra se da je igrač učinio svoje tijelo neprirodno većim kada položaj njegove ruke nije posljedica igračeve kretnje tijelom u toj specifičnoj situaciji, ili kada kretnja ne opravdava položaj ruke. Držanjem ruke u takvom položaju igrač preuzima rizik da ga lopta udari u ruku te da bude sankcioniran
    - postigne pogodak u suparnička vrata:izravno rukom, čak i ako je bilo slučajno, uključujući i kada to učini vratar;
    - odmah nakon što je lopta dodirnula njegovu ruku, čak i ukoliko je bilo slučajno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.