• Noel
    7k

Komentar vikenda bez dvojbi.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Meni je više upitan treći žuti za Raquel u prvom poluvremenu i nasrtaj Uremovića na Malenicu u 95 nego potencijalno prekršaj Srbina iz Lećevice
  • BBB ROHOLT
    21
    Nemam komentara više, svaki vikend nova pravila učim o nogometu..Jučer nije penal,danas nije prekršaj,možda pratim krivi sport prošlih 30 godina
  • tp1997
    621
    Vjerojatno i hocemo. U kakvom smo trenutno stanju, ostati na -4 ne bi bilo ni tako lose
  • NORTE
    12.3k
    Ono je realno glupa nenamjerna ruka koja nije utjecala ni na šta u neaktivnoj situaciji.Zambatine škude

Da, da.
    Branič u 16-ercu rukom izbacuje loptu iz igre = sve čisto, dinamo nije oštećen, idemo dalje. :cool:
  • Zambatine škude
    2.9k
    Kakvi su penali svirani protiv nas, bili namjerni ili ne, ono je jučer penal ko suza, udaranje lopte u korner.Toni90d

Ma slažem se, ovdje više govorim o ukusu, da ne bih te nenogometne penale nikad sudio.

https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-ostecen-za-penal-pogledajte-bizarnu-glupost-koju-nisu-vidjeli-suci/2535605.aspx

Tipa ovo. Po propisima je to čist penal, ali za ovo svirati moraš baš jako neimati osjećaj za igru i njenu logiku.
  • vjeko1701
    9.5k
    Dobro, sudac pogriješio pa kaj? Sad će znati bolje za finale LP. Ćovjek je tu da uči.
  • superhik
    11.3k
    Mi smo si prošlu sezonu pucali u nogu onom podrškom sucima i klubovima koje smo okupili u toj podršci tako da sad se nemamo što žaliti
  • Paggini
    26.5k
    Ono je realno glupa nenamjerna ruka koja nije utjecala ni na šta u neaktivnoj situaciji.Zambatine škude

Pa ne znam baš da je bila neaktivna situacija s Hoxhom na leđima, a namjera ili nenamjera nije baš standard za dijeljenje penala...

Činjenica je da je lik u duelu sa Hoxhom rukom izbio loptu u korner.

Mi smo si prošlu sezonu pucali u nogu onom podrškom sucima i klubovima koje smo okupili u toj podršci tako da sad se nemamo što žalitisuperhik

Dobro, ovo je izvađeno potpuno iz konteksta da je VARleaks bio isključivo fokusiran na Dinamo, gdje se po uvijenom mantrom "hej mi smo za bolju kvalitetu domacih sudaca" krio napad iskljucivo na Dinamo.

I Dinamo se branio. Isto tako, ne sjećam se da taj isti Dinamo je imao išta protiv stranih sudaca u derbijima? Nije, dapace, pozdravili smo to.

A i na kraju krajeva, zato sto smo dali pecat smo amenovali ovu opetovanu kradju koja se dogadja iz kola u kolo?
  • vjeko1701
    9.5k
    Razlika između namjerno/nenamjerno je u boji kartona a ne dal je penal.

I nespretnost/glupost/greške se kažnjavaju. Koliko je drguih žutih dato na glupe startove uz aut liniju kojima nije bila nikakva namjera pogoditi igrača...al jbg, sjebeš, fulaš putanju, zakačiš zglob i sranje.

I nije to jedini takav primjer.
  • ZrnTSCHeZ
    372
    Imate na SportKlubu anketu oko nesviranog prekršaja kod gola
  • Orc123
    8.7k
    Opet ce naslov osvojiti najmanje los.....
  • Iskrenjak
    158
    Ne zelim doprinosit kuknjavi, al mislim da je bio ofsajd prije faula. To treba gledat svakako.
  • plavi72
    1.1k
    Nema zaleđa,ali prekešaj nije izveden gdje je bio.
  • Zambatine škude
    2.9k
    a namjera ili nenamjera nije baš standard za dijeljenje penala...Paggini

Kako nije? To je kod ruke po novom nevažno samo u situacijama koje rezultiraju golom. Ima masu kriterija, od toga jel se lopta odbila od nekog drugog dijela tijela, je li bila napucana, utjecaj na akciju...

Ovdje on ima poziciju ispred Hoxhe, zagradio se i išao po gol-aut, sigurno si nije htio korner napraviti.

U ovom primjeru tvom se kažnjava zato što si nekog drugog doveo u opasnost, jbg. Ovdje po meni stvarno nema nikakvog utjecaja na igru je li ju dirao rukom ili nije. Osim što nije gol-aut nego korner. Da je bila neka pozicija gdje je on slučajnim odbijanjem lopte rukom spriječio Hoxhu da uđe u šansu za šut ili nešto tome slično, onda se slažem da to treba kazniti penalom.

Slažem se da se često i za manje od toga dobiva penal. Samo je meni to generalno bezvezna praksa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.