• recikaj86
    441
    Najbitnije im je da su pjevali mrzin dinamo nakon zadnjeg zvižduka, jebeš sve ostalo.
  • ivanzg
    203

Debilu, nemas pojma o cemu pises.
  • Krulek
    553
    Samo da je mali Matković pao drugačije bi tovari završili...
  • Kepec
    6.7k
    Zbog svake sitnice poništavati golove,svirat penale i te kljucni stvari to je čista debilanaMiro Vugrinec

Debilana je koliko su oni bodova osvojili zbog sudačkih grešaka. Upravo zbog tog stava "neka ih, bit ćemo mi prvaci samo da se igrači probude" su oni sa svojim stavom "sudci moraju imati poštovanja pred punim poljudom" i tisućama objava i poruka došli do toga da sudci rade ovakve greške.
    Mi ako krenemo igrati kako spada ćemo biti prvi pa makar ovi imali penal svaku tekmu da, ali mi je već preko glave gledanja pod mikroskopom svake Dinamove tekme i odluke, rađenja anketa i članaka i stvaranje dojma da je Dinamo produkt države, a ostali su jadni i nemoćni, jer je to sve dovelo do toga da i mi sami već okrećemo glavu na ta prozivanja kaj nikako nije dobro. Prvenstveno za ljude u klubu na kojima je vrijeme da reagiraju.
  • Babangida
    46
    Naravno , zato si ti tu da mi objasniš. Ili Oćeš reci da nije ponavljao penal na Poljudu, opraštao crveni na mierezu, sarliju za hvatanje lopte rukom ništa , to je samo ovako na prvu
  • Noel
    7k
    Sve ovo je produkt velike bolikurčine igrača Dinama kojima se neda igrat u HNLu. Sami sebi smo neprijatelji. Kao da se Dinamo trudi pomoć HNSu i sponzorima lažnom neizvjesnošću natjecanja podić vrijednost glavnim sponzorima Supersportu i Maxsportu..
  • Markelo
    2.8k
    Dinamo igra loše ergo nije zaslužio penal protiv Rijeke
    Dinamo igra loše ergo nemamo pravo se žalit na prekršaj Livaje u napadu kod postizanje gola za izjednačenje

Saznali smo danas i da se može skakat i s rukama prema naprijed a ne samo u vis kako smo dosad mislili.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Imamo više sreće nego pameti sa ovim Hajdukom koji je osvojio 2 boda od mogućih 9 u zadnje 3 utakmice.
    Vrijeme je da se uozbiljimo i što prije posložimo glave u hnlu!
  • Zambatine škude
    2.9k
    Jučer čist penal za nas. Danas gol za Hajduk može poništit a i ne mora. Ja osobno ne bih poništio.Miro Vugrinec

Meni recimo baš kontra. Ono je realno glupa nenamjerna ruka koja nije utjecala ni na šta u neaktivnoj situaciji.

Ovdje asistent u skoku gura igrača s dvije ruke. Suludo mi je da ga nisu ni pozvali za ovo.
  • Bosna86
    11.8k
    Dobar rezultat u Osijeku… Mogu na Poljud istrčati Ademi, Mišić i Bernauer pa da to junački odigramo na nulu
  • Toni90d
    709
    Meni recimo baš kontra. Ono je realno glupa nenamjerna ruka koja nije utjecala ni na šta u neaktivnoj situaciji.Zambatine škude

Kakvi su penali svirani protiv nas, bili namjerni ili ne, ono je jučer penal ko suza, udaranje lopte u korner.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Kao da se Dinamo trudi pomoć HNSu i sponzorima lažnom neizvjesnošću natjecanja podić vrijednost glavnim sponzorima Supersportu i Maxsportu..Noel

I ja imam takav osjecaj :sweat:

A mislim nije tajna da gotovo svima odgovara kakva takva neizvjesnost. I nama na kraju donese vise novaca od prodaje ulaznica itd. itd.
  • Mihael2305
    96
    cim crne kese ne objavljuje nista povodom ove utakmice, zna se da je zažmirio čulina
  • Crni86
    4.8k
    Kao pre slab kontakt, debeli livaja skace prema naprijed s rukama na ledima jurisica. Sad zamislite koliku silu napravi covjek od 80,90 kila kad se baci prema naprijed. Ako ovo nije faul, onda ne treba nista na terenu sudit kao faul. Ovo je faul u svakoj normalnoj ligi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.