• Crusades1986
    13.5k
    Zadovoljan je s bodom s obzirom na tijek utakmice.

Možda da poslušaš izjavu pa ne izvlačiš iz konteksta
  • Kepec
    6.7k
    "Mi smo imali odličnog Danijela Zagorca koji nas je u tri, četiri situacije spašavao tako da mogu biti zadovoljan s bodom, ali naravno, ne mogu biti zadovoljan s utakmicom".

Probajte pročitati cijeli intervju, a ne samo naslov prije komentiranja.
  • vjeko1701
    9.5k
    Probajte pročitati cijeli intervju, a ne samo naslov prije komentiranja.Kepec

Tražiš previše
  • ZrnTSCHeZ
    372
    Nećemo i ne smijemo davati nikakav otkaz treneru u ovome trenutku.

Nisam bil njegov zagovornik i nisam ni danas njegov fan, iako mu naravno priznam uspjehe u LP.

Od smjene bivšeg trenera je ovdje kod valjda 90% ekipe vladala neobjektivnost i nekritičnost te gotovo dogmatsko prihvaćanje svega oko Bjelice. Stvari koje su se osobama A, B, C, D, E, F predbacivale, osobi N su se opravdavale.

HNL mu je do sada katastrofalan (57%), ali s druge strane LP iznad očekivanja...još ima prilika i šanse da blagdani budu euforični na oba fronta.

Ali dvije smjene u par mjeseci pa i unutar iste sezone ne radi iole ozbiljan klub, da ne pričamo tu još o materijalnom aspektu odšteta.

Odlučila se ekipa za njega i sada ga treba pustiti, do kraja sezone svakako, a onda podvlačiti račune...ali se nadam da postoji neka za klub povoljna klauzula u ugovoru ako dođe do armageddona pa ne osvojimo HNL i da u tom eventualnom crnom scenariju nećemo biti niti taoci, a niti oguljene kože.
  • don
    7.4k
    Ovo je Mourinho za siromasne - lovac na otpremnineJaro

krenulo je...koji je to trener osta bez otpremnine barem nekoliko puta? Uozbiljite se, takav je posao. Pep Guardiola će uskoro dobit otpremninu ako nastave ovako, to ne znači da je loš trener. U prosjeku ni 10% trenera ne dočeka kraj svog ugovora već se on raskine ili produži.
  • Zagi
    8.6k
    Mir.
    Treba vremena. Prijelazni rok i pripreme.
  • Jaro
    7.8k
    nakon odlaska iz Dinama, jedino kaj je napravio je prva polovica mandata u Osijeku - nakon toga krs i lom plus otpremnine. Njegovo dovodjenje je bio polulizam kao i kod Jakira, samo eto Bjelica ima nesto u proslosti s cime se da opravdati taj populizam i svaka mu cast na tome, al kad je to bilo?
    Kaj je on u HNLu pokazao do sada? Velika nula. Koliko ce se njega trpiti? Kao Kopica, Krznara, Jakirovica?
    Ima 3 pobjede protiv "davljenika" i 4 kiksa... Zavidni statsi nema kaj...

Treba vremena. Prijelazni rok i pripreme.Zagi

I reprezentativne pauze... Oh wait....
  • Danko
    1.2k

Guardiola neki dan dobio novi ugovor.
  • MarK
    698
    Nije mi jasno da ne prepoznaje glad koju iskazuju Kača, Rog i Stojke kad zaigraju. Oni su pod velikim pritiskom kad uđu jer dobiju samo 10-15 minuta gdje moraju rješavati utakmice da se dokažu. Onda rade nepotrebne prekršaje u napadu, donose krive odluke. Izgleda da neki moraju slomiti nogu da oni dobiju pravu priliku. Kod nas je tako već dugo vremena. Tako su isplivali i Šutalo, Torrente, Sučić. Toliko o tome kako naši treneri prepoznaju potencijal i "vide kako tko izgleda na treninzima" što je i ovdje često korištena fraza. Koliko sam se veselio dolasku ovog čovjeka toliko sam sada njime razočaran.
  • Olmic
    3.7k
    Problem Bjelice je sta on voli iskazivat “velicinu” na igracima na kojima to moze Stojkovic, RPG.. a manji od makovog zrna je pred Ademijem, Misicem, Riletom

Da ima muda.. slijedecu tekmu bi propustili i Ademi i Rile i Misic pa i Baturina koji bira tekme koje ce igrat

Vezna linija Rog Stojkovic Kacavenda je nesto sta nama treba , svi grizu, svi proaktivni, nema setanja
  • DiddyGuela
    2.2k

Vezna linija Rog Stojkovic Kacavenda je proaktivna jedino na operacijskom stolu. To je vezna linija za Istru ili Slaven. Kuzim da smo na jedva preko 50% osvojenih bodova u HNLu ali da ovako brzo navijacima padaju kriteriji...pa mi smo prije par godina gledali Olma,Majera,Ivanuseca u vezoj liniji. Boze sacuvaj. Kakvi Rog Stojkovic Kacavenda... i to zajedno, odjednom.
  • Olmic
    3.7k
    bolje bernauer misic ademi
  • DiddyGuela
    2.2k

Bolje ni jedan od nabrojanih, to zelim reci. Škart.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Bjelica bi se trebao malo skockati, prestati dobivati kartone i koncentrirati se na posao koji obavlja. Čitam jutros izjavu i ne vjerujem…

'Pokušavamo osvježiti s drugim igračima, Pjaca je imao 60 i nešto minuta vremena da pomogne momčadi. Poslije njega probali smo s Hoxhom koji je imao sjajne utakmice za reprezentaciju. Ne znam koliko je Pjaca trenirao u reprezentaciji, nisam vidio da ima energiju kakvu sam ja želio. Predaleko je stajao od druge stative, to sam mu rekao i on to zna. Zato smo probali s Hoxhom. Baturina? Jako mu je teško zbog svega što mu se događa zadnja 3-4 mjeseca. Igrao je i za reprezentaciju, igra svaku utakmicu za Dinamo. Vidite što se Petru Sučiću dogodilo, vjerojatno od napora... Ni Martin nije bio na nivou koji smo očekivali'.

Dakle - Sučić i Baturina su umorni “jer igraju u reprezentaciji” valjda previše, a Pjaca je “bez energije” jer se valjda u reprezentaciji ne trenira.

Kao prvo - nije mi jasno zašto bi Baturini trebalo biti teško “zbog svega što mu se dogadja zadnja 3-4 mjeseca.” Igrač kojeg se namjerava prodati za 30 milijuna eura, navršenih 21 godinu, igra za Dinamo i reprezentaciju i očekuje se da igra dobro. Gdje je problem?

Drugo - utakmice Dinamovih igrača u reprezentaciji. Da li one pomažu treneru Dinama u pripremi utakmica za Dinamo ili ne? Po meni pomažu. Baturina je igrao protiv recimo Portugala. Neka mi netko objasni kako bi utakmica protiv Portugala mogla smetati razvoju Baturine jer nakon toga treba igrati protiv Rijeke. Pa da li će se Baturina bolje nametnuti Fruku i Selahiju ako je igrao u ritmu Vitinhe i Joao Felixa ili neće.

Treneri su godinama trubili “ali nemamo podražaj jer nam je HNL preslab pa kad nam dodju europski klubovi nismo naviknuti na ritam.”

Sad eto imamo trenera kojem smeta da igrači imaju “prejak podražaj.”

I da se vratim na financije - a znamo da Dinamo mora prodavati igrače - kakva je poruka skautima i sportskim direktorima drugih klubova ako trener Dinama praktički eksplicitno govori da je ovaj ritam za Baturinu pretežak.

I vezano za famozno opterećenje igrača. Evo - da nije bilo reprezentativne utakmice, igrao bi se HNL i kup. Kao što vidimo zadnjih par godina, i tu više nema rotacije tako da jednostavno da Sučić nije igrao za reprezentaciju (a je baš naigrao u ovom ciklusu) igrao bi neku drugu utakmicu za Dinamo - sigurno ne bi imao pauzu od 10 dana u studenom, takav je kalendar. Tako da ni to ne razumijem da se sad preopterećenje krivi za Sučićevu ozljedu, a tko je kriv Dinamu da Sučić mora zabijati protiv Gorice jer valjda nema koji drugi vezni za igrati.

Osobno, želim da igrači Dinama igraju za reprezentaciju jer su to jake utakmice koje im koriste za razvoj, a isto tako želim i da trener napravi doziranje protiv Gorice i sličnih klubova pa ako ih treba odmarati, treba ih odmarati tamo.
  • Crni86
    4.8k
    U eri bjelice u domacem prvenstvu jedina utakmica u kojoj smo gledali petka od prve minute je tekma protiv lokomotive. U europi je startao jedino protiv monaca. Sve ostale petko ili nije igrao ili je ulazio kada smo lovili rezultat i cijela ova situacija s ozlijedom je dodatno zakomplicirala situaciju.

Ima bjelica i svojih grijeha, ali nemojte zaboravit da mi vec skoro mjesec i pol dana igramo bez svojeg najboljeg igraca o kojem nam igra jako ovisi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.