• Krulek
    552
    Kompletan reset je jedino rješenje. Staviti mladost koja će gristi pa što bude. Ovako nam je stalno za gledati mlakost, nezalaganje, umor, indolentnost. Sa mladima nemože biti gore.
  • Krulek
    552
    Ako ovisimo samo o Petkoviću, jao nama.
  • Droljo
    9k
    Da ne čitam sada u nazad previše ak mi hoće tko od kolega sažet. Jel postao trener prevara? :lol:
  • badjibadara
    3.8k
    Sa mladima nemože biti gore.Krulek

Da, liga za bedake dokazuje.
  • Krulek
    552

Istina, sad smo kuda i kamo bolji.
  • don
    7.4k
    Kao prvo - nije mi jasno zašto bi Baturini trebalo biti teško “zbog svega što mu se dogadja zadnja 3-4 mjeseca.” Igrač kojeg se namjerava prodati za 30 milijuna eura, navršenih 21 godinu, igra za Dinamo i reprezentaciju i očekuje se da igra dobro. Gdje je problem?Mali dioničar

to bi triba pitat Baturinu a ne trenera. Jučer je bio kritičan kao i cila ekipa, ali zbog njegovih atipičnih izgubljenih lopti smo mogli u par situacija primit gol.
  • Crni86
    4.8k
    ovisimo. Vidli smo to prosle sezone. Vidimo to i ove. Nije to nista novo, pa mi u prijelaznom roku nismo nista napravili kako bi petka malo rasteretili, vec da pace napadaca njegovih karakteristika smo prodali bez da smo doveli zamjenu.

Nismo doveli veznjaka, nismo doveli zamjenu brodicu/petku i eto nas tu di jesmo. Svaka cast kuletu ali nije isti tip igraca kao petko i ne sudjeluje toliko u kreaciji igre. Iste ovakve utakmice smo gledali prosle sezone dok je bio ozljeden.

Nesmijem nam se dogodit da ovisimo ali eto nazalost je tako.
  • don
    7.4k

Bjelica u vrijeme Osijeka imao prosjek od 1,95 boda. Covjek je u sezoni 2020 / 2021 imao svega 3 poraza u prvenstvu s jednim Osijekom. Protiv Basela, ja bi rekao nespretno ispao, Gorica mu bila trn u oku jer je tamo dozivio 2 od ta 3 poraza u sezoni (1:4, 0:1) i jednom protiv nas u ZG (0:2). Sezona 2021/2022 je bila malo losija, sa 4 poraza u sezoni i taj malo tezi poraz od CSKA Sofije gdje se ocekivao iskorak u Europi pod Bjelicom. I najtezi poraz protiv nas 0:3 u Zagrebu.
    I sezona 2022/2023 gdje je ispao od Kazahstanaca, s obzirom na prikazanom u Kazahstanu, kaj se dogodilo u Osijeku... I onda teski poraz od nas (2:5) i tu je bio kraj ali to vec dulje vremena nije funkcioniralo vise.

Trabzonspor... Uh, tu se mislim malo zeznuo. Otic u tu divlju ligu, u taj Trabzonspor koji po nicemu nije nista posebno ali su uvjereni da su najjaci turski klub... Uz taj pritisak navijaca, divljak od predsjednika... Nisam siguran da mu je to trebalo. Nije imao neki velik uspjeh, ali je svejedno imao respektabilnih za Trabzon prosjek od 1,50 boda. Tamo je startao s teskih porazom ali samo 2 dana nakon kaj je preuzeo klupu od 1:4 i jos jedan poraz 1:2, ali sve u gostima. Zatim poraz od Fenera i 3 pobjede zaredom, da bi u zadnjem kolu izgubio od Istanbul BB. U novu sezonu je usao cist solidno, pobjedio prvo kolo, izgubio od Galatasaraya ali izgubio doma od fenjerasa i to mu prvi veci kiks. Ali zato razbio u sljedeca dva kola protivnike, ukljucujuci i Besiktas 3:0. Presudio mu poraz od Adane, kaj ne smatram nekim velikim kiksom. Ali dobio otkaz. Samo radi usporedbe, ove sezone stoji Trabzonspor uzasno lose, ispali u Europi od St.Gallena, u prvenstvu 5 kola- 5 remija. Proslu sezonu su zavrsili 3. ali sa cak 13 poraza i 35 bodova manje od prvaka. Prosjek im bio 1,76 boda. Dakle, i Bjelica bi, siguran sam, dosao na taj prosjek do kraja sezone.

Union Berlin... Prva utakmica odmah LP i gostovanje u Bragi gdje je Union odigrao 1:1 s Bragom. Zatim pobjedio Mönchengladbac 3:2 i prva pobjeda Uniona nakon 16 utakmica. Utakmica odigrana u prosincu, zadnja pobjeda bila u kolovozu. Zatim odlicna odigrana utakmica protiv Reala i nesretno izgubio 2:3 golom u 90toj. Jedini veci kiks u Unionu mu je poraz od Bochuma u gostima 3:0 i doma 4:3. Izgubio od Bayerna u Münchenu samo 1:0, zatim porazi od Leipziga, Stuttgarta i BvB-a te Leverkusena se ne mogu uzet za kiks jer su to barem duplo kvalitetnije momcadi od Uniona. I kada se pogledaju rezultati od ove sezone, mogu se vidjet slicnosti s rezultatima Bjelice u Unionu (Main 1:1, Hoffenheim 2:1, St. Pauli 1:0) jedino su uspjeli izvuc bod u Leipzigu (0:0). Uvjeren sam da je Bjelica dobio otkaz u Unionu samo zbog onog ispada na Allianz Areni gdje se vec tada zazivao otkaz Bjelici zbog njegovog ponasanja.

Sve u svemu... Da, htio sam stranog trenera. Ali kada covjek ide dublje u analizu Bjelicinih rezultata sa klubovima u kojima je bio i koje je vodio, covjek je svugdje isporucio uspjeh. Union je digao doslovce iz pepela i izvukao ih iz zone ispadanja (i nakon odlaska Bjelice su izgubili u Kölnu i zadnje kolo osigurali ostanak) i Union je ostao u ligi zahvaljujuci Bjelici. Osijek je digao na takvu razinu u 2 sezone, na koju ce Osijek gotovo nemoguce vise doc. Trabzonspor- rezultati su bili u skladu s momcadi koju je imao. Nerealna ocekivanja su ga maknula od tamo ali to je tako i tako svijet i liga za sebe. Dinamo- ne treba trosit rijeci.

Izvoli copy-paste jednog forumaša da vidiš da si u krivu.
  • tp1997
    620
    Vidljivo je da je Bjelica znalac i napredak u odnosu na Jakira po igrama u LP. Monaco ni sam ne zna kako je izvukao bod, statistika na stranu ali ljudi 75 minuta osim one šanse Minamina nisu ništa ozbiljno složili, Slovan i RB dobiveni rutinski (kad se to usporedi s Ballkanijem, Plzenom, sramotom protiv PAOKa, sve je jasno...).

Što šteka u HNLu, ne znam. Radi li se o tome da Bjelica previše robuje igračima poput Ademija, imaju li igrači naprosto manje želje i volje, ili im se i dalje nije upalio alarm jer eto, prošle godine smo se izvukli pa ćemo sigurno i ove, stvarno mi nije jasno.

U svakom slučaju Bjelica i zbog prošlog mandata i zbog trenutnih rezultata u LP ima kredita. Ali da je kriza, kriza je, i da je zadnji trenutak da se igra u prvenstvu podigne, jest.
  • Nousername
    708
    Ja bih covjeku dao prijelazni rok i pripreme pa bih ga onda kritizirao.Tesko je u ovom ludom ritmu utakmica di ti svaka tri tjedna dolazi reprezentativna pauza ista previse raditi na nekim automatizmima.

Jedina moja kritika za Bjelicu je manjak minuta za neke igrace koji ne zasluzuju po dosad prikazanim igrama sjediti na klupi i dobivati minute na kapaljku
  • Majki2111
    3.4k
    Ja bih mu dao 5 godina na klupi pa onda vidio stanje.
  • ElDorado
    376
    Sad su Stojko i Kač odjednom postali škart. Nevjerojatno šta ljudi pišu.
  • Krulek
    552
    U svoj toj priči o ( ne) uigranosti, na ovoj utakmici ne da nije bilo automatizama, nije bilo ni točnih dodavanja, da o pasovima i ne govorim. Soliranje, nedovoljan pregled igre, izbjegavanje duela osobito na drugu loptu, to je osnova igre. Ne znam šta se radilo u slobodnom vremenu tijekom pauze, ili su to potpuno limitirani igrači ili je u pitanju neka vrsta indolencije pa čak bih rekao i bojkota. Sve u svemu jako, jako loše.
  • Nousername
    708
    dobro pa se tebe nista ne pita
  • Majki2111
    3.4k
    Neki ljudi daju trenerima i više. Ja sam malo i rekao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.