• puxigadjurdja
    1.9k
    Bod bliže naslovu.
  • Daliban
    2.4k
    Meni je trenutak utakmice bila vezna linija Bernauer-Ademi-Kačavenda.
  • DiddyGuela
    2.2k

Brutalno.
    A iza njih zid - KTC,Torrente. Bunare ko stoperi "NK Radikovci".
    Nogometna romantika, ne kuzis ti to.
    AGAINST MODERN FOOTBALL. Doslovno. :rofl:
  • Daliban
    2.4k
    Kaj je najbolje, ja i jesam protivnik modernog nogometa. Samo, jebiga, brate, ne na ovaj način.

Eto, ja se ovako napamet i iz rukava ne mogu sjetiti ni kada smo zadnji put u kupu imali luđu veznu liniju, a ne u derbiju protiv Rijeke.
  • hardek
    3.1k
    Ja ne razumijem tu situaciju s Ademijem. On doslovno svaku utakmicu po par puta sam legne na pod i/ili traži izmjenu. Hvata se za prepone, stražnje lože i onda 3 dana kasnije igra opet u prvoj postavi.

Šta nije logičnije da igrač koji evidentno ne može odigrat više od 30 minuta u dobrom ritmu ulazi s klupe?
  • ivanzg
    203
    Dok će se god ekipa slagati po starim zaslugama a ne po kvaliteti će to izgledati loše, neke tekme će se dobiti na individualnu kvalitetu i nekakvo ludilo i euforiju u Europi ali na duge staze nema tu kruha.
  • Crusades1986
    13.5k
    Točno to... zadnjih par puta kad je izasao je bilo zbog ozlljede. Šibenik, jučer, još jednom ili dva puta je bilo.

Daj ak nije spreman, nemoj ga stavljat.
  • Daliban
    2.4k
    Ja se sve više bojim da to nije ni stvar umora samog po sebi nego se čovjek jednostavno izvadi van kada osjeti da bi stvari mogle krenuti krivo po nas tako da ne bude kriv i onda opet starta sljedeću. Možda previše cinično s moje strane, ali nešto ne štima s tim "ozljedama" u svakoj utakmici i iskreno sumnjam da profesionalni nogometaš može biti toliko nespreman da nijednu doslovno ne može izdržati do kraja.
  • Crni86
    4.8k
    Dobro je kolega podvukao, anemicnost veznog reda. Za baturinu mozemo imat opravdanje jer ga je dalic raubao na reprezentaciji skoro u punoj minutazu i mogu shvatit da je mozda vec i on lagano umoran, ali sta rec za misica i ademija? Odmarali su se 2 tjedna, a vec su u 5. minuti izgledali kao da im treba zamjena. Ako nisu full spremni nemoj ih ni stavljat. U prvih 15 minuta se vidlo da nas vezni red ne postoji, da su nas rijecani u sredini pojeli i da se ne mozemo nametnut. Da se uopce ne trudimo nametnut. Ademi stoji kraj kulenovica i mase rukama, a misica doslovce nisam ni vidio. Ktc i raul se dodaje, i nikom ni na kraj pameti da napravi neku bilo kakvu kretnju kojom bi se otvorio prostor.

Misic samo nastavlja sve sa svojim padom forme koji traje vec godinu dana, njegova forma je svakim kolom sve losja i losja i losja. Prije je defenzivno bio u banani pa je bar ofenzivno nesto pridonosio, a zadnjih mjeseca, dva prema naprijed donosi samo kriva dodavanja, a eto jucer je bio i potpuno nevidljiv protiv jankovica i petrovica. Pod hitno nam je na zimu potrebna sestica.
  • Omake
    3.5k
    XF9ASft.jpeg

NIje mi jasno kako u ovoj situaciji, a bilo je još par sličnih, nismo uspjeli ništa stvoriti. Dosta puta bi mogli stvoriti višak u tranziciji. Ovdje se Špikić nepotrebno zabija u sredinu, gubi loptu i rijeka ide 3 na 3. Samo jedan dobar pas na drugu stranu i Kule ima 1v1 ili Ogi pretrčava i imaš 3v2.
    Stajanje i gledanje je odraz nepripremljenosti na situacije ili nedostatka volje i želje. Obje opcije su poražavajuće-
  • Crni86
    4.8k
    slicna je situacija kada je i kule na centru docekao krivu loptu rijecana. Rekacija nase momcadi da krene u kontru je stigla valjda tek nakon nekoliko sekundi sta je kulen sam trcao prema protivnickom golu gdje ga je stigao stoper rijeke. To je cisti nedostatak volje i ne usredotocenosti.
  • db-izbjeglica
    16k
    ovo je jako zabrinjavajuće, mučna utakmica, ne sjećam se kad je dinamo odigrao utakmicu na maksimiru praktički bez stvorene šanse. najopasnija situacija u cijeloj utakmici je bila pjacina stativa iz solo akcije, a poslije utakmice bjelica javno proziva - jedino pjacu!!!!!????

neshavtljivo loša igra u HNL-u, laka utakmica se dogodi jednom u 5-6 kola i to nije dobro. Konkurencija je tu nebitna, dinamo naslov može spušiti samo, jedino i isključivo ako sam sebe sroza ispod 70% osvojenih bodova, što bi bio jedinstven slučaj od kad je lige 10.

najgore od svega je što se igra sa "najjačim snagama", ja bi jučer lakše podnio i poraz, al da su od prve igrali stojković, kačavenda, mbuku, pavić, hoxa, RPG i slično....

polako dolazimo u fazu, jebeš LP, treba spašavati stvar u HNL-u, skor koji dinamo trenutno ima u domaćem prvenstvu je SRAMOTA i bjelica polako troši kredit. živi na dobrim predstavama u LP-a, ali dolazi vrijeme u kojem ga ni pobjede protiv dortmunda/arsenala/milana neće spašavati ako će HNL patiti. a kamoli salzburg, slovan i celtic.

krajnje ozbiljna situacija i ogromna kriza igre u HNL-u, ne pamtimo ovakvu sitauaciju od lige za bedaka.
  • dzis
    868
    I dalje mi nije jasno kasno uvodenje Roga u igru.
    Ovo jucer je bila jedna od losijih izvedbi na maksimiru kaj ja pamtim. Kao da je isao ne izgubiti…
    Sad treba navijat za jebeni osijek..uzas
  • Peškaman
    5k
    Od početka je stvoren narativ da smo mi svemirski brod za ostale u HNL-u, poslije uzorka od 14 odigranih utakmica očigledno je da nismo ni blizu svemirskog broda.
    Limitirani smo od Istre, Rijeke, Osijeka...
    Bjelica treba prestati spominjati kvalitetan i širok kadar kada koristi više-manje iste igrače konstantno.
    Rog ti participira 10 minuta, Stojkovića ne ubacuješ u igru, RPG betoniran na klupi...
    Sva ta pričanja na početku sezone o pružanju šanse mladim i kako nema potrebe za ulaznim transferima ne drže vodu jer mlađi,šanse dobijaju na kapaljku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.