• jedan u nizu
    9.4k
    Majstorović je slučajno u kretnji zahvatio loptu rukom. Nikakvu prednost nije tim činom dobio.Kepec

Znaci kada golman doda loptu obrambenom igracu kod izvodenja gol-auta, a taj igrac primi loptu rukom i vrati je na peterac kako bi je opet izveo, nije za crveni!

Nedavno smo vidjeli dva takva crvena na jednoj utakmici, a ocito suci ne znaju pravila, jer ekipa nikakvu prednost time nije dobila pa nema osnove za crveni.

Sta sve necemo procitati od ovih sudaca, toga u Alan Fordu nema!
  • Crusades
    13.6k
    Mene iskreno uopće previše ne dira taj penal... ak mi nismo u stanju složit Rijeci 2-3 šanse u Maksimiru onda nemam riječi.

Al me više od toga nervira da će sljedeći put kad se nešto svira Dinamu u korist pola države skočit na noge, razni polusportski direktori sa jednog poluotoka će tendenciozno optiuživat Dinamo za zločinačke poduhvate, portali će stavljat ankete i slične maloumne fore iskompleksiranih jadnika.

Znači kontra Dinama se može, za Dinamo ne daj Bože, odmah je namjerno i osmišljeno.

Steram vas sve koji to radite u onu stvar.
  • Crni86
    4.9k
    ma ti suci u ligi prvaka su ti neznalice. Ne kuze se bas najbolje. Nasa ekipa su ti prava stvar i profici. Po Strukanu jucer uopce u ovoj situaciji nije bilo komtakta Smolcica i lopte, nama se sve ovo priviđa.
  • criticus
    2.6k
    Matković je tu vidno brži, a Prpić ga vuče. Tu da Matković padne to je čisti crveni karton. Igrač nije pao i na kraju mu lopta bježi. Sudac to gleda s leđa i vjerojatno nije vidio potezanje. S obzirom na to da igrač nije pao, VAR se teško može uključiti - kratko je rekao Skomina.

Ovo je sve što triba znat o sudačkoj profesiji i klaunima koji se time bave.
  • Droljo
    9.2k
    Trenutno naslov na SN webu
    Screenshot-2024-11-26-16-19-53-440-edit-com-android-chrome.jpg
  • NitkoBitan
    19.4k
    Odbijam vjerovat da se u redakciji ne prolomi neki sarkasticni osmijeh prije nego se klikne za objavit ovakav clanak.
  • Droljo
    9.2k

Ne znam kaj bi ti rekao ali da nemaju srama to je sigurno. Jel to netko trola ili koji k. više ne kužim...
  • javolimtebejako
    1.6k
    objava na fejsu prije sat vremena, zasad 211 komentara. naslov je svoje napravio
  • Kepec
    6.7k
    On svoj nogomet života igra u klubu koji 20 godina nije prvenstvo osvojio, a o Europi da ne pričamo.
    Pametnom dosta
  • Infinity
    16.7k
    Gledajuci komentare, pomislio sam da je clanak o Dabri.
  • NORTE
    12.4k
    Index je u naslovu članka Konferencijsku ligu nazvao "Ligom prvaka za siromašne".

Od 36 klubova u KL mislim da u njoj ne igra niti jedan klub prvak države.

Inače KL je ove sezone najveće smeće od lige ikad, a u njoj nema nijednog kluba iz Hrvatske.
  • jp23
    2.7k
    Od 36 klubova u KL mislim da u njoj ne igra niti jedan klub prvak države.NORTE

Jagiellonia ako se ne varam je bila prvak Poljske?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.