• jedan u nizu
    9.3k
    Majstorović je slučajno u kretnji zahvatio loptu rukom. Nikakvu prednost nije tim činom dobio.Kepec

Znaci kada golman doda loptu obrambenom igracu kod izvodenja gol-auta, a taj igrac primi loptu rukom i vrati je na peterac kako bi je opet izveo, nije za crveni!

Nedavno smo vidjeli dva takva crvena na jednoj utakmici, a ocito suci ne znaju pravila, jer ekipa nikakvu prednost time nije dobila pa nema osnove za crveni.

Sta sve necemo procitati od ovih sudaca, toga u Alan Fordu nema!
  • Crusades1986
    13.5k
    Mene iskreno uopće previše ne dira taj penal... ak mi nismo u stanju složit Rijeci 2-3 šanse u Maksimiru onda nemam riječi.

Al me više od toga nervira da će sljedeći put kad se nešto svira Dinamu u korist pola države skočit na noge, razni polusportski direktori sa jednog poluotoka će tendenciozno optiuživat Dinamo za zločinačke poduhvate, portali će stavljat ankete i slične maloumne fore iskompleksiranih jadnika.

Znači kontra Dinama se može, za Dinamo ne daj Bože, odmah je namjerno i osmišljeno.

Steram vas sve koji to radite u onu stvar.
  • Crni86
    4.8k
    ma ti suci u ligi prvaka su ti neznalice. Ne kuze se bas najbolje. Nasa ekipa su ti prava stvar i profici. Po Strukanu jucer uopce u ovoj situaciji nije bilo komtakta Smolcica i lopte, nama se sve ovo priviđa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.