• Crni86
    4.8k
    Dovuc se do zimskog prijelaznog roka nekako sa sto manjim zaostatkomOrc123

Here we go again.

To znaci da se po pitanju sportske politike u odnosu na proslu sezonu nismo pomaknuli prema naprijed ni milimetar. A to je porazavjuce jer prosle godine nismo ni imali sd-a.
  • Orc123
    8.7k
    jbg istina...ali sve je to posljedica koju vucemo vec puno duze a ne od zadnja 2 prijelazna roka! Koliko dugo trazimo beka? 6icu? Napadaca?

Zadnji pravi prijelazni rok je napravljen prije i za vrijeme 1. Mandata Bjelice.....nakon toga zivimo na tom jednom te istom kosturu. Ovaj peijelazni rok se je pokrenulo al se stedilo sto se po meni nije trebalo i kao sto sam rekao najveci je problem ono sto nismo napravili a ne ono sto jesmo....Torrente nam je veliki dobitak, bas kao i Pjaca, siguran sam da ce biti i Mbuku....za ostale nam ostaje vidjeti do ljeta sto ce biti.
    Sad stvarno bi morali imati resurse da se dovedu 3-4 odlicna igraca i naravno da se ne robuje imenima i senatorima jer si vec par godina na taj nacin kopamo jamu!
  • Crni86
    4.8k
    slazem se ja sa svime. Jasno je to sve kao dan. Samo je to vec ispricana prica od prosle sezone, tuzno je da nista nismo naucili na prosloj sezoni sto je po meni za klub poput dinama nedopustivo. Samo to.
  • Orc123
    8.7k
    ma to je jasno ko dan...trebao se dovesti pravi l. Bek, igrac s iskustvom igranja velikih utakmica, mogli smo! Trebala se dovesti 6ica koju smo i trazili pa odustali, a sad nam je nasusno potrebna...sasvim dovoljno utakmica je bilo za sve, a Misic nije sveta krava jer je i on u padu forme i nije to Misko od prije. Za Ademija mi nema smisla vise kometirati jer nisam njegov hejter, za mene legenda kluba ali ovo sto on igra sada nije razina Dinama. On je igrac da uđe 20min i digne ekipu ako padne i povede ih u boj do krajnjih granica. Situacija s Rogom mi nije jasna i sto ce biti na kraju s njim. Brodic se pustio i to je ok, zaradili smo ali smo trebali dovesti napadaca. Dolazimo opet do toga da je peoblem ne cinjenje a ne ono sto se napravilo. Ogija nema smisla otkupiti, Oliverasu se trebalo dati nekakvu sansu i ako se ne misli onda ga vrattiti na zimu......
    Koliko god smo naceti s ozljedama toliko si jos sami limitiramo kadar s tim da uvijek igraju jedni te isti a ne oni koji zasluzuju.,.....
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Ne znam zašto se ufate puno u taj zimski prijelazni. Najteže je u tom roku dovodit top gotove igrače, to se na lito radi. Sportski sektor a i Bjelica očito su uvjereni da imamo najbolji i najširi roster u ligi. Trenutno ne gazimo u HNL-u već suprotno, briljiramo u LP. Ovo se nikad nije događalo, al daleko od tog da je nekakva panika kad baciš pogled na ljestvicu. Motivacija je broj 1 problem očito za HNL. Drugi problem je šta Bjelica očito ne vjeruje još ovim mladim igracima kod nas, starta sa Ademijem. Treći problem je šta stare boljke na određenim pozicijama i dalje nisu rjesene. Sve znamo već, samo to traje iz kola u kolo.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Koliko znam menadžer Roka Jurišića je Andy Bara.
    E pa Mariću ako si stvarno tako dobar sa Andyjem evo idealne prilike da malo i iskoristiš taj odnos!
    Svi preduvjeti su tu...Roko je najbolji lijevi bek lige,domaći dečko,tek su mu 23 i ako ovako nastavi budući reprezentativac.
    Dosta nam je više stranih poluigrača,želimo investicije u igrače koji će nam stvarno bit od pomoći!
    Mislim da bi taj dečko dugoročno bio idealan za tu našu ukletu poziciju.
  • Crni86
    4.8k
    Dantasa ako se ne dovede za 0 eura ce biti jedan jako veliki propust. Odlican igrac. Odlican. Kakve dvije kreirane prilike, kakve lopte s ocima.
  • Gringo
    159
    ma nema šansone da ćeš gledat Dantasa u dresu Dinama.

Pa njega je Boto doveo u Osijek da takoreć oživi karijeru, odnosno mali je došao u OS zbog Bota(portugalska veza), da će on sada free otići u Dinamo, nema jebene šanse..

Sad kad imamo u blagajni para treba krenuti po tri četiri pojačanja, deficitarne pozicije su svima jasne.

Mierez bi mi bio jedan od njih, ugovor mu tamo traje do ljeta 2025..npr..

Treba se trgnut, prvenstvo nam klizi kroz prste..dosta je floskula i Marića i Bjelice i o širini koju ipak nemamo
  • ZrnTSCHeZ
    371
    Dantasa ako se ne dovede za 0 eura ce biti jedan jako veliki propust. Odlican igrac. Odlican.Crni86

mediji su ga pred par godina kao "portugalskog Modrića" okarakterizirali
  • Crni86
    4.8k
    zasto ne bi doso dzabe? Ima ugovor do ljeta. Ne tice nas se ostalo. Ako ovako nastavi, na zimu otvorit oregovore da dode na ljeto za dz. Odlican igrac.
  • Gringo
    159
    nemoj me krivo shvatit, volio bi ja da on dođe u Dunamo, ali mislim da nema šanse
  • Crni86
    4.8k
    na papiru ako nema klauzule o produzenju, nas nista ne sprijecava.

Druga stvar je da li ce se nas sd toga sjetiti i pokusati dovest decka kod nas. Nama upravo i fali jedan takav igrac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions