• Jurki
    12.6k
    imamo trenera koji u tom slucaju promijeni sustav igre.. jebes sistem ako nesto drugacije donosi bolje rezultate..

4231 nije Biblija i gdje pise da nebumo igrali sa 2 spice u buducnosti?
  • Daliban
    2.2k
    Dinamo je razvojni klub i zadržavati Baturinu i Sučića nakon ove sezone nema smisla.sebenico

Njihovo zadržavanje čini Dinamo klubom višeg reda. Ako ćemo biti u mogućnosti, to je potez.
  • Zagi
    8.5k
    4231 nije Biblija i gdje pise da nebumo igrali sa 2 spice u buducnosti?Jurki

Nije Biblija ali svaki puta kada smo probali izgledalo je užasno.
  • Jurki
    12.6k
    i skupe namirnice u rukama loseg kuhara imaju grozan okus.
  • Zagi
    8.5k
    Tom analogijom forsiraj previše jedne namirnice u obroku i vrhunski kuhar će napraviti maksimalno prosječno jelo.
  • ElDorado
    339
    Kule trpa jer je u Dinamu. Igra LP. Svi znamo njegove limite i trenutno igra na svojoj gornjoj granici. Koji bi njemu bio motiv ići u Chanpionship?!
    Oršić da je imao zrno mozga ostao bi i otišao u legendu.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    a koji su to njegovi limiti? Ja vidim igrača koji rapidno podiže letvicu i svoje mogućnosti
  • Jurki
    12.6k
    zakaj nuzno? Imamo siroki spektar igraca s kojima moremo igrati vise sistema.. a na kraju krajeva.. nemre jedan igrac odigrati 40+utakmica u sezoni.
    Imamo trenera i nek on o tome misli.
  • ElDorado
    339
    pa ja mislim da on tehnički ima limite. To je samo moje mišljenje. Recimo onaj ulaz s desna protiv Gorice. Idealno za prebacit golmana koji je već na podu. Ili puno grešaka u dodavanju i razigravanju npr.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    ma sve 5, ali mislim da ga previse podcjenjujemo, on jako malo ima priliku igrati na ovoj razini i pred nasim ocima raste. Ima i Haaland manjkavosti ajme meni pa trpa nemilice
  • ElDorado
    339
    Ja samo mislim da smo mi u takvom statusu da ja ne razumijem igrače koji odlaze u bitno slabije klubove. I to je bila moja ideja da Kule ima limite i da mu nigdje neće biti bolje. Naravno ovisno o lovici. Petko je ja mislim to shvatio. Niko se nije ujebao karijeru ko Orša. A čini mi se i Ivanušec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions