• vjeko1701
    9.5k
    Ok, klasičan politički.
  • Nolifer
    8.6k

Ne bih imao ništa protiv. Gledajući samo sportsku stranu i kakve bi Dinamo kao klub imao koristi od istoga. Dobro je, nije zaboravio i nije rekao ne, tako da i ''vidjet ćemo'' nešto znači. Novu izdaju nebi mogo provariti da ode dole, ali gle, ako misli da može još pomoć, tko sam ja da kažem ne. Dapače. E sad ona druga strana naravno da će reć ''što dalje od kluba'', ali da, smatram da je Modrić dovoljno zaradio u životu i da mu Dinamo može bit samo za dušu, ako će imat volje.
  • ElDorado
    377
    ja samo mislim da je za razliku od nekih (Olmo, Kova) on uvijek toliko neodređen u odgovorima da duboko sumnjam u neku njegovu veliku privrženost Dinamu. Lik ga pita vrlo određeno a on počne o Rakitiću. Očekujem da bar kaže ‘samo Dinamo dolazi u obzir’ a svi znamo da se njegov povratak neće dogoditi.
  • don
    7.4k
    Dosta šupački odgovorElDorado

zašto? čak san i iznenađen odgovorom jer sam očekiva nešto u stilu "teško, nije realno"
  • NitkoBitan
    19.2k
    Rakitić se vratio, Perišić je bio u Hajduku, je li vrijeme za Vaš povratak?ElDorado

Dobro da ga se netko uopce usudio pitat.
  • Marc
    171
    Kad analiziram izjavu i ovo za Rakitića ne bi me začudilo da još ode u Hajduk.. tak da.. nit piškio nit kakio.. onima kojima igrati za Dinamo nije čast i ponos i ne treba zvati natrag, k tomu još više treba cijenit igrače kao što su Kova i Olmo.. a i s obzirom da se je u zadnjih 15-20 godina glava poistovjećivao s klubom i s obzirom na atmoseferu oko svega (zabrane, klub kao bankomat) nije ni čudo da svi ovi stariji bježe od Dinama odnosno nemaju tu emociju i povezanost s klubom. Zanimljivo je to sve.. i mislim da je na ovoj novoj upravo to jedan od većih zadataka, vraćanje kluba narodu i kao što se vidi tu vidimo velike pomake.
  • don
    7.4k
    Kad analiziram izjavu i ovo za Rakitića ne bi me začudilo da još ode u Hajduk..Marc

na osnovu čega donosiš ovakav zaključak, baš me zanima. Ni pomislija nisan na to.. očito Brekalov flashback još živi u ljudima
  • Dani Olmić
    497
    Kad analiziram izjavu i ovo za Rakitića ne bi me začudilo da još ode u HajdukMarc

Daj nemoj me …. Ako Luka ode u Tovariju onda cu pojest svoje govno
  • ElDorado
    377
    Posve je izvjesno da ce ga Real otpisati jer će i Anceloti otperjat. A on sigurno ima zelju jos odigrat svjetsko. Uopce ne bi bilo cudno da se pridruzi Rakiticu.
    Kada je on u 15-16 godina otkad je otisao dao bilo kakvu navijacku izjavu o Dinamu?!
  • Nino Bule
    14.5k
    Daj se uozbiljite kakav modric u hajduku, da ima najvecu želju ic tamo to je neostvarivo.
  • deda
    34.2k
    Ova reprezentativna pauza vidim utječe na formiranje teorija zavjere i zablude na forumu. :monkey:
  • Dani Olmić
    497
    A da se baciš na science fiction priče?
  • don
    7.4k
    Ova reprezentativna pauza vidim utječe na formiranje teorija zavjere i zablude na forumu. :monkey:deda

e baš, sami teoretičari zavjera u koje ni oni sami ne viruju
  • mali M
    5.8k
    Mi volimo teorije zavjere! Ja bi u tu teoriju dolazaka legendi još povezao i stadion sa rečenicom: "If you build it, they will come!" :rofl:
  • Orc123
    8.7k
    Dovuc se do zimskog prijelaznog roka nekako sa sto manjim zaostatkom....cak i trenutan je prihvatljiv s obzirom na to koliko ce nam igraca biti van stroja i nedaj Boze jos ozljeda! Po meni najveci problem prijelaznog roka i ljudi koji su ga vodili je to sto nisu ucinili, a ne sto jesu! Ima tu kvalitete ali nama nisu rijesene goruce pozicije koje rjesavamo vec duze vrijeme!
    Znaci l. Bek, zadnji vezni i napadac....
    Trebaju nam 3-4 igraca i to igraca za koje cemo odrijesiti kesu bez obzira jel to bilo u vidu odstete ili place!
    Ozljede nas pokosile i bas na onim pozicijama koje nismo popunili na ljeto.

Oliveras je legitiman potez ali se decka trebalo dovest ranije ili ga transferirat pa posuditi...ili mu jednostavno dati priliku. Ako se može dati prilika Ogiju moglomse istrpiti i Oliverasa koju utakmicu, ovako nema smisla ni kometirati.

Bit ce posla na zimu, samo poceti s tim poslom vec sad i molit se Bogu da sutra Osijek barem remizira a da se uozbiljimo na Poljudu i uzmemo 3 boda ....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions