• vjeko1701
    9.4k
    Ok, klasičan politički.
  • Nolifer
    8.6k

Ne bih imao ništa protiv. Gledajući samo sportsku stranu i kakve bi Dinamo kao klub imao koristi od istoga. Dobro je, nije zaboravio i nije rekao ne, tako da i ''vidjet ćemo'' nešto znači. Novu izdaju nebi mogo provariti da ode dole, ali gle, ako misli da može još pomoć, tko sam ja da kažem ne. Dapače. E sad ona druga strana naravno da će reć ''što dalje od kluba'', ali da, smatram da je Modrić dovoljno zaradio u životu i da mu Dinamo može bit samo za dušu, ako će imat volje.
  • ElDorado
    349
    ja samo mislim da je za razliku od nekih (Olmo, Kova) on uvijek toliko neodređen u odgovorima da duboko sumnjam u neku njegovu veliku privrženost Dinamu. Lik ga pita vrlo određeno a on počne o Rakitiću. Očekujem da bar kaže ‘samo Dinamo dolazi u obzir’ a svi znamo da se njegov povratak neće dogoditi.
  • don
    7.2k
    Dosta šupački odgovorElDorado

zašto? čak san i iznenađen odgovorom jer sam očekiva nešto u stilu "teško, nije realno"
  • NitkoBitan
    19.1k
    Rakitić se vratio, Perišić je bio u Hajduku, je li vrijeme za Vaš povratak?ElDorado

Dobro da ga se netko uopce usudio pitat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions