• CastAway1986
    1.7k
    kao i uvijek zanimljive prijedloge daješ svaka čast, jedino ako bi posuđivao zadnjeg veznog iz Japana uzeo bi Sotu Kawasakija, puno je bolji od ovog ..
  • Omake
    3.5k
    Dobar pick. zadnji desetak dana sam se fokusirao na igrače u21 kojima sezona završava u 11 ili 12 mjesecu. U Japanu nije bilo baš izbora pa pogledao i 22 godišnjake.
  • CastAway1986
    1.7k
    Meni je ovaj jedan od boljih sestica tamo a osim njega bio mi je dobar i jedan zadnji vezni što je na početku sezone završio u RB Salzburgu , mislim Kawamura ali je odmah potrgao ligamente u Austriji..Bez obzira što možda nismo pogodili s Ogijem i Kanekom mislim da tamo i dalje ima jako dobrog materijala samo ih treba intenzivnije pratiti..
  • Omake
    3.5k
    slažem se. Iako je meni Kaneko pogodak, kao wingback je bio baš sila, jednostavno nije krilo i to je to. Puna Nizozemska, Belgija, njemačka japanaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.