• DiddyGuela
    2.2k
    Pa dobro gdje bi trebali igrati?

Maksimir je sramotna rusevina a ne stadion. Realno nije dostojan za ugostit olimpijadu starih
    spotova.Samo Dinamo silom prilika mora igrati na tom sramotno oronulom stadionu.

OS i RI su premali.

Ostaje poljud koji je sistemom eliminacije jedini ostao u konkurenciji.

Sramota da nas glavni grad ne moze cestito ugostiti utakmicu Hrv. reprezentacije. SRAMOTA.
  • Nolifer
    8.6k
    Sramota da nas glavni grad ne moze cestito ugostiti utakmicu Hrv. reprezentacije. SRAMOTA.DiddyGuela

Kad možemoš family nije zainteresirana preveć, pa mora bit dole. To ti je tak, nažalost.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Pa dobro gdje bi trebali igrati?

Maksimir je sramotna rusevina a ne stadion.
    DiddyGuela

I na toj rusevini je atmosfera bolja nego na wc skoljci gdje ti je neugodno slusat "atmosferu", a da ne govorim o tome koliko je velikih vise palo na Maksimiru nego na Poljudu. A tu je i faktor glavnog grada gdje ti je sve lakse i bolje za izorganizirat. Ovi u Splitu/na Poljudu nemaju ni 2 pomocna terena za odradit trening.
  • DiddyGuela
    2.2k

Sramota je uopce da slika s Maksimira ide u svijet. Kud je stadion starog kova, bez krova, tu jos i ona zatvorena po zivot opasna tribina na istoku...ne znam kak je vama ali mene je sram kada Dinamo ili repka igraju na tom stadionu, pogotovo internacionalna natjecanja. Albanci i Makedonci imaju bolji stadion nego mi. Dno dna.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Strancima je nas stadion specifican i u maniri old school izdanja. Jos nigdje nisam procitao od stranih navijaca da se netko ruga nasem stadionu.

Nasi novinari vuku za rukav strane za koje pitanje sa unaprijed poznatim odgovorom, a navijaci domace konkurencije prosipaju zuc gdje god stignu i nevezano za stadion. I na novom stadionu jednog dana ce im neki k smetat.
  • ZrnTSCHeZ
    352
    Logično je da se igra dolje jer su, kak smo i neki dan komentirali, u trenutnom stanju stadioni neusporedivi...i po komforu i po doživljaju blizine akcije i po kapacitetu.

Atmosfera na Maxu u smislu navijanja nije ništ bolja, čak štoviše užasna (sjetite se Danske u jesen 2022., Armenije prošle godine ili Škotske nedavno)...dolje je barem koncert prije tekme i igračima to paše da ih nabrije na zagrijavanju.

Nadam se da se ne budete krenuli grebati za karte svi vi koji stalno pljujete i prodajete "boli me tuki" spiku...budite fair pa i ovaj put ostavite repku onima koji su malo vjerniji navijači
  • Keyser Soze
    10.6k
    sjetite se Danske u jesen 2022., Armenije prošle godine ili Škotske nedavno)ZrnTSCHeZ

Bio sam na sve 3 utakmice i doživljaj je bezveze, kao da gledam tekmu iz neke zgrade pored. U Splitu je to bilo puno bolje iako je i tu navijanje bilo loše, ali ovo kaj kažeš, barem je bilo pjevanja prije (ne dirajte mi ravnicu) i ultrasi su više došli do izražaja na takvom stadionu. Meni je skroz logično da se igra dolje, najviše zbog kapaciteta.
  • ZrnTSCHeZ
    352
    To protiv Danske tada me fakat bilo sram na kaj je ličilo, kata-fakin-strofa...a samo par dana kasnije ludnica na Prateru (i uz 20ak momaka u crnom koji su to probali uništiti)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.