• MarK
    692
    Martin nije opušten kad igra za repku. Pokazao je da najviše daje kad ima slobodu u kreaciji. Ova dodavanja brže bolje prvom do sebe neće donijeti ništa. Ako ga Dalić ne misli koristiti na način kako ga Bjelica koristi bolje da izađe i odmori. Dinamo ga treba spremnog.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Ako ga Dalić ne misli koristiti na način kako ga Bjelica koristi bolje da izađe i odmori.MarK

Dalic ne zna kako ga iskoristit jer je neznalica!

Da mu je isti taj Dalic trener u klubu vjerojatno bi Baturina propao kao zeton. Baturina je napokon prodisao pod Bjelicom jer Bjelkan zna znanje.
  • runtothehills
    392
    Klasična Hrvatska zadnjih godina, ništa novo.
  • flexXy
    2.4k
    Ako ga Dalić ne misli koristiti na način kako ga Bjelica koristi bolje da izađe i odmori.MarK

Nek Baturina prvo u Dinamu pokaze vec od Borrusije da moze protiv protivnika top klase pa onda mozemo reci da se moze igra podredit njemu. Meni je on osobno trenutno ispod razine L.Sucica i Pasalica
  • hardek
    3.1k
    Ovako identicno izgleda kada mi igramo sa 3 odiza. Svaka kontra je pola gola.

Mekana veza, spori stoperi i visoko postavljena oba wing-backa...
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Klasično Dalićevo ziheraštvo i igranje na X i onda kad nam utrpaju kreće panika i bezglavo jurenje protiv neusporedivo brže ekipe.

Ne treba ništa mijenjati, dobro je sve ovako. Siguran sam da mag na klupi ima plan B, poznat je po taktičkoj raznovrsnosti i dobroj pripremi utakmice.
  • Daliban
    2.2k
    Ma solidno stojimo i stvorili smo par dobrih situacija naprijed. Portugal stvara situacije, ali nije da su nas unakazili ili nešto. Skroz se dobro držimo.

Vidi se da nam fale bočni, zadnji vezni i brzine prema naprijed. Gvardiol igra jako dobru utakmicu, najbolju unazad ohoho. Čak mi je i Perišić dobar, ali fali mu brzine da igra bočnog.
  • Praskaton
    2.5k
    Treba bit realan i priznat da nemamo kvalitetu.Perisic nije vise taj,Modrica stigle godine,Sosa,Matanovic nisu taj kalibar uopce.
    Pogledas klupu ni tu nitko ne odskace kvalitetom.

Trebat ce par godina da ovi mladići stasaju i ponovno dodemo na razine top ekipa
  • reziser
    6.9k
    eto nam pasalica :joke:
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Pašalić i Jakić in
    Kovačić i Sosa out
  • NitkoBitan
    19.2k
    I ne razumijem navijace koji brane Perisica, odnosno napadaju zvizdanje na Poljudu. Vjerujem da bi isto tako bilo na Maksimiru da se dogodi "plavi slucaj Perisic". Igrac konstantno nesto obecaje i izjavljuje ljubav prema klubu pa onda isti taj igrac iskoristi taj klub kao kurvu u prolazu.
  • Krulek
    542
    Ulazi Pašalić, sad smo na konju...
  • M94
    1.4k
    On Sosu vadi umjesto Perišića, ovaj nije normalan.

e: Kova je ozljedu neku zaradio vjerojatno, vidjelo se pri kraju poluvremena da je malo šepao kod kontakta jednog.
  • Daliban
    2.2k
    Kaj je s ovim zamjenama? Majko moja.
  • ElDorado
    368
    Vadi Sosu hahahaha koji bolesnik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.