• vjeko1701
    9.4k
    Naravno.Droljo

xD možda je čovjek portugalac
  • Miro Vugrinec
    5.6k
    Meni je ovo dosta dobro.Daliban

Čudi me frende da kažeš dosta dobro. Ljudima nebitna tekma, odmaraju pola ekipe, prvi su svakako, sprdaju sw ne ihraju obranu i opet su stvorili 4-5 ozbiljnih šansi. Kad žele dođu nam do gola. Igramo s 3 stopera, a toliki propuh nam je. Po meni uzas
  • MarK
    691
    Martin nije opušten kad igra za repku. Pokazao je da najviše daje kad ima slobodu u kreaciji. Ova dodavanja brže bolje prvom do sebe neće donijeti ništa. Ako ga Dalić ne misli koristiti na način kako ga Bjelica koristi bolje da izađe i odmori. Dinamo ga treba spremnog.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ako ga Dalić ne misli koristiti na način kako ga Bjelica koristi bolje da izađe i odmori.MarK

Dalic ne zna kako ga iskoristit jer je neznalica!

Da mu je isti taj Dalic trener u klubu vjerojatno bi Baturina propao kao zeton. Baturina je napokon prodisao pod Bjelicom jer Bjelkan zna znanje.
  • runtothehills
    392
    Klasična Hrvatska zadnjih godina, ništa novo.
  • flexXy
    2.4k
    Ako ga Dalić ne misli koristiti na način kako ga Bjelica koristi bolje da izađe i odmori.MarK

Nek Baturina prvo u Dinamu pokaze vec od Borrusije da moze protiv protivnika top klase pa onda mozemo reci da se moze igra podredit njemu. Meni je on osobno trenutno ispod razine L.Sucica i Pasalica
  • hardek
    3.1k
    Ovako identicno izgleda kada mi igramo sa 3 odiza. Svaka kontra je pola gola.

Mekana veza, spori stoperi i visoko postavljena oba wing-backa...
  • Mathiasovi Chageri
    3k
    Klasično Dalićevo ziheraštvo i igranje na X i onda kad nam utrpaju kreće panika i bezglavo jurenje protiv neusporedivo brže ekipe.

Ne treba ništa mijenjati, dobro je sve ovako. Siguran sam da mag na klupi ima plan B, poznat je po taktičkoj raznovrsnosti i dobroj pripremi utakmice.
  • Daliban
    2.2k
    Ma solidno stojimo i stvorili smo par dobrih situacija naprijed. Portugal stvara situacije, ali nije da su nas unakazili ili nešto. Skroz se dobro držimo.

Vidi se da nam fale bočni, zadnji vezni i brzine prema naprijed. Gvardiol igra jako dobru utakmicu, najbolju unazad ohoho. Čak mi je i Perišić dobar, ali fali mu brzine da igra bočnog.
  • Praskaton
    2.5k
    Treba bit realan i priznat da nemamo kvalitetu.Perisic nije vise taj,Modrica stigle godine,Sosa,Matanovic nisu taj kalibar uopce.
    Pogledas klupu ni tu nitko ne odskace kvalitetom.

Trebat ce par godina da ovi mladići stasaju i ponovno dodemo na razine top ekipa
  • reziser
    6.9k
    eto nam pasalica :joke:
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Pašalić i Jakić in
    Kovačić i Sosa out
  • NitkoBitan
    19.1k
    I ne razumijem navijace koji brane Perisica, odnosno napadaju zvizdanje na Poljudu. Vjerujem da bi isto tako bilo na Maksimiru da se dogodi "plavi slucaj Perisic". Igrac konstantno nesto obecaje i izjavljuje ljubav prema klubu pa onda isti taj igrac iskoristi taj klub kao kurvu u prolazu.
  • Krulek
    542
    Ulazi Pašalić, sad smo na konju...
  • M94
    1.4k
    On Sosu vadi umjesto Perišića, ovaj nije normalan.

e: Kova je ozljedu neku zaradio vjerojatno, vidjelo se pri kraju poluvremena da je malo šepao kod kontakta jednog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.